HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben al lang klant bij Antagonist. Dat zegt op zich al genoeg. De prijs/kwaliteit is gunstig en ik ben zeer tevreden over hun support!

29 mei 2017 13:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb hele goeie ervaringen met antagonist snel en altijd met de juiste informatie deskundige mensen die daar aan het werk zijn en zeer behulpzaam .

heb hiervoor een andere provider gehad dan is dit een verademing.

26 mei 2017 14:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Goede ervaringen. In tegenstelling tot andere providers bestaat de mogelijkheid om meerdere databases aan te maken. Grote opslagcapaciteit voor grote websites. Antagonist is een aanrader als webhost.

11 mei 2017 17:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Zeer goede ervaring. Heb je een probleem of kom je er niet uit en neem je contact op, dan helpen ze je direct tot aan de oplossing!!

9 mei 2017 15:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Een prima hosting provider, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben ook zeer te spreken over de gratis SSL voor alle pakketten. Ik gebruik zelf het plus pakket waarop ik onbeperkt websites kan aanmaken en onbeperkte serverruimte heb. Zo kan ik al onze sites op 1 pakket draaien, erg prettig.

9 mei 2017 13:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al een paar jaar bij antagonist. Bij problemen altijd snel en vriendelijk geholpen. Ik stap nooit meer over.

8 mei 2017 22:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer goed

8 mei 2017 10:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Super support! Snel antwoord op een probleem en duidelijke uitleg hoe het op te lossen!!!

7 mei 2017 21:29
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Top, super snel, geen gezeik zoals bij anderen, altijd bereikbaar.

4 mei 2017 08:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Hele goede en snelle support. Ze denken met je mee (ook als je developer bent) en komen waar mogelijk met meerdere goede oplossingen. Echt een aanrader.

3 mei 2017 17:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Hosting mét SSL tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Support is eenvoudigweg super!

2 mei 2017 20:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Ik ben echt een onwijs blije klant, ik heb 10+ websites draaien bij antagonist en ben hier uiterst tevreden mee.

Support is ook altijd fantastisch.. soms zou je graag willen bellen.. maar gelukkig doen ze daar niet aan ^_^ dat zorgt alleen maar voor vertraging over de hele linie.. of veel hogere kosten..

1 mei 2017 21:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Snelle en goede reactie als er iets fout gaat met de site. Zelfs hulp bij dingen die ze eigenlijk niet hoeven te doen. Heel fijn!

28 april 2017 17:33
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer positieve ervaring. degelijke opvolging, snelle reacties bij problemen, vlotte en duidelijke afhandeling van vragen. Voortdurende verbeteringen aan de al zeer uitgebreide service.

27 april 2017 14:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Duidelijk en snelle service. Goede prijs/kwaliteit verhouding

27 april 2017 09:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0