HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

We hebben diverse installaties staan bij Antagonist. Ze reageren altijd snel en met een oplossing. Soms hebben ze de oplossing al uitgevoerd, soms een paar stappen uitleg om het zelf te doen.

21 april 2017 10:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

10!!!

20 april 2017 13:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer tevreden over Antagonist!! Website werkt altijd naar behoren, de prijs is goed en je krijgt altijd heel snel antwoord op vragen. De antwoorden zijn helder en helpen je ook echt verder. Super!!

18 april 2017 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben inmiddels al bijna 10 jaar een tevreden klant bij Antagonist. Je krijgt bij hen een stabiele en betrouwbare hostingomgeving voor een normale prijs. Je kunt je pakket samenstellen op basis van het gebruik en zwaarte van je website of hostingomgeving.
Wat ik daarnaast een pluspunt vind, is dat ze blijven 'ontwikkelen' zonder daar direct extra geld voor te vragen of tarieven te verhogen. Zo hebben ze recent SSL toegevoegd en zijn ze overgegaan naar HTTP/2.
Zelf heb ik maar één keer gebruik hoeven te maken van support ivm een upgrade van mijn hostingpakket en dat verliep prettig en soepel.
Kortom Antagonist is een partij die ik iedereen aan zou raden!

16 april 2017 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

No nonsense, super service. En helmaal top dat zij je site in de gaten houden én repareren als er iets niet goed of veilig is. Zonder gedoe en zonder extra kosten.

13 april 2017 16:39
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Heel soms gaat er wat mis, meestal door eigen onkunde... De support afdeling pakt mijn vraag altijd snel op en lost het met dezelfde snelheid ook op.

12 april 2017 16:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ben erg tevreden en heb de juiste ondersteuning indien nodig.

12 april 2017 12:01
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Heb ik al in mijn feedback gezet, maar nogmaals: ik ben heel tevreden met de medewerkers van Antagonist.

12 april 2017 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goed, snel en duidelijk.

11 april 2017 15:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb al jaren de hosting bij Antagonist lopen. De support is altijd goed, 0% downtime, altijd super snel en nu ook nog gratis ssl. Aanradertje ;)

11 april 2017 10:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben heel tevreden over antagonist. Ik heb twee pakketten en heb een paar keer om support gevraagd. Je krijgt snelle en duidelijke instructies en het wordt pas afgesloten wanneer een issue verholpen is.

6 april 2017 11:20
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben een digibeet en dat maakt voor Antagonist niet uit. Altijd staan ze voor me klaar. Ben blij met jullie!

6 april 2017 09:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Een van de betere Nederlandse hostingproviders.

5 april 2017 18:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Antagonist biedt een aantrekkelijk resellerpakket. De snelheid van websites en de functionaliteit binnen dat pakket is uitstekend. Als iets niet duidelijk is en contact met Antagonist moet worden opgenomen, is de reactie snel, vriendelijk en zeer deskundig. Ik ben uiterst tevreden met Antagonist als partner!

3 april 2017 17:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik zit al jaren lang bij Antagonist en ben echt super blij met ze! Ze zijn wel wat duurder dan andere hosting pakketen, maar hun support team is de beste, zij helpen je heel snel met problemen oplossen en als je net begint met een eigen website heb je snel problemen en dan is een goeie support service erg belangrijk!

30 maart 2017 17:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0