HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Gewoon super! De klantenservice is al heel vaak mijn redding geweest in een, voor mij vaak, onbekende omgeving! De communicatie is erg duidelijk en effectief!

30 maart 2017 11:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Niets dan lof voor Antagonist. Goed product voor een marktconforme prijs, maar dan wel transparant en met een waanzinnige support afdeling.

28 maart 2017 23:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Enorm geholpen met zowel de verhuizing als met het zorgen dat mijn website geen verdachte files bevatte. Ook het updaten van de software van de website (Joomla) hebben ze goed begeleidt. Ben zeer tevreden!

27 maart 2017 12:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

'Ik heb de service van Antagonist als zeer goed ervaren. Ze handelen snel, professioneel, zorgvuldig en accuraat. Ook de gebruikershandleidingen die meegestuurd worden zijn heel overzichtelijk en duidelijk. Ik kan Antagonist absoluut aanraden!’

21 maart 2017 16:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Er was een verwarrende situatie over mijn jaar betaling voor het verlengen van mijn website ontstaan. het bleek dat er onderweg met de registratie iets mis was gegaan waardoor rekeningen als betaald stonden die niet betaald bleken te zijn. Zowel antagonist als ik gingen te goeder trouw van ons gelijk uit. uiteindelijk zijn we er met veel geduld, redelijkheid en een goede communicatie goed uit gekomen. Zodra duidelijk was dat het hier echt om een misverstand ging, kreeg ik ook keurig de coulance om te betalen direct zodra ik hiertoe in de gelegenheid was na duidelijke afspraken via de mail hierover. Ik ben zelfs gebeld wat ik erg fijn vond, dit hielp zeker de communicatie over dit misverstand te vergemakkelijken. De website was inmiddels verlengd voor een jaar waardoor er een enorme stress van mijn schouders viel.

20 maart 2017 11:43
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Na vele jaren, vele andere hostingpakketten gehad te hebben, kwam ik eind vorig jaar de eerste keer in aanraking met Antagonist. Sindsdien diverse diensten hier afgenomen voor meerdere klanten, waarbij ik iedere keer opnieuw versteld stond van de ontzettend goede service.

Ze zijn niet de goedkoopste, maar hebben zeker wel de beste prijs-kwaliteit verhouding. Zeker wat betreft de service!

17 maart 2017 22:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben zeer positief over Antagonist. Vooral over de support. Als ik ergens tegenaan loop, word ik super snel en goed geholpen!

14 maart 2017 17:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Was na een computer crash mijn inlog gegevens kwijt en daarna
door eigen toedoen kon ik niet meer inloggen in mijn webshop met de toe gestuurde link.
De helpdesk heeft dit goed en snel voor mij opgelost.

10 maart 2017 18:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Voor mijn websites is stabiliteit erg belangrijk, hiervoor moet je een betrouwbare hostpartner hebben. Ik heb nog nooit uitval gehad, als je een mail met een technische vraag stuurt heb je doorgaans binnen een uur een oplossing/antwoord. Vriendelijke medewerkers die snel en adequaat meedenken. Ik bouw met een gerust gevoel hier mijn websites. Fijne applicaties voor mail instellingen/cms enz enz. Inmiddels 3 websites hier en al 2 jaar klant.

10 maart 2017 17:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb al lang en veel ervaring met Antagonist. Verschillende host pakketten en steeds weer tevreden!

10 maart 2017 17:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Me website ging door mijn eigen toedoen offline en Antagonist heeft het binnen no-time opgelost en online gezet! En dan nog eens te bedenken dat Antagonist amper telefonisch bereikbaar is, ondanks dat, top service en snel!!!

10 maart 2017 14:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

wow, snelle hulp, goede hulp. Super duidelijke uitleg, support. Mijn 1e website dus ben erg blij met alle duidelijkheid! Bedankt

10 maart 2017 12:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Goede hosting voor een goede prijs! En ook belangrijk: bij problemen snelle support!

9 maart 2017 13:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Professionele partij.

9 maart 2017 11:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel en erg betrokken!

8 maart 2017 12:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0