HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 634 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Echte meedenkers...enorm fijne hosting partij!

18 juli 2020 10:21
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Gewoon weg een perfecte organisatie. Goed doordacht in vele aspecten. Gewoon een echte aanrader. Heel veel mogelijkheden en opties maar ook goede support.

10 juli 2020 12:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik stuur al sinds hun begin mijn Nederlandse website klanten naar Antagonist en er zijn nooit problemen geweest. Toen ik zelf in 2016 een nieuw "thuis" zocht nadat mijn toenmalige webhost slechte reviews begon te krijgen nadat ze door EIG overgenomen waren, ging ik natuurlijk ook graag naar Antagonist. Inmiddels hadden ze pakketten die aansloten bij wat ik nodig had en je pakket staat n je eigen container. De paar keer dat ik vragen had, ben ik ook goed geholpen met instructies. Vooral de recente malware problemen die via WP of Zenphoto waren binnengekomen, waren snel beslecht toen Joris me verder hielp en uitlegde wat ik nog meer kon doen. Hulde!

7 juli 2020 02:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Alles werkt zoals je zou verwachten. Mocht je hulp nodig hebben omdat het allemaal te technisch wordt, dan staat de klantenservice voor je klaar. Of ze geven je tips om zelf aan de slag te kunnen, of ze regelen het voor je op afstand. Topservice!

6 juli 2020 12:36
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Een zeer snelle terugkoppeling en adequate ondersteuning! Ook pro-actief door meteen de juiste aanpassingen te doen!

2 juli 2020 14:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alles werkt altijd prima. En als er iets niet werkt is er altijd een snelle reactie op mn vraag en tot nu toe altijd snel opgelost. Top! Al jaren zeer tevreden.

1 juli 2020 20:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Super. Erg behulpzaam (en snel!). Professionele en vriendelijke supportafdeling.

24 juni 2020 21:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Werkt fantastisch, en de support van Antagonist is superb!

21 juni 2020 11:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben echt blij dat een vriendin mij Antagonist heeft aangeraden. Inmiddels staat mijn website daar al 5 jaar. Het onderhoud is eenvoudig, de gebruiksvriendelijkheid is groot! Met de handleidingen (bv voor het veranderen van hoofddomein) kom ik er zelf goed uit, en zijn er toch nog vragen, dan zijn de mensen van Antagonist bijzonder benaderbaar, snel en behulpzaam. Fijn!

16 juni 2020 17:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik had een vraag over een domeinnaam die aan mijn account was gekoppeld, die ik niet kende. Ik kreeg snel een reactie terug en zoals beloofd 'nog op dezelfde dag'. Er wordt oplossingsgericht gedacht en je vraag/probleem/klacht wordt direct serieus genomen. Enige kanttekening vind ik dat je niet kunt bellen. Soms is iets uitleggen telefonisch wel zo fijn en kan ingewikkelde vragen versnellen. Maar misschien komt dat nog eens...;-)

16 juni 2020 14:06
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Omdat ik ontevreden was over mijn vorige host heb ik mijn domein verhuist naar antagonist. Wat een verschil! Keurig en snel antwoord op je vragen. Geen gedoe, alles duidelijk en correct. Top!

15 juni 2020 18:30
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Na 1,5 jaar webhosting lijkt er een einde te komen aan de hosting bij Antagonist. Ze zeggen dat er backup bestanden worden aangemaakt en dat er aan filesharing wordt gedaan. Allemaal niet waar: er zijn foto’s in WordPress + NextGen plugin gepubliceerd die klanten kunnen kopen en na betaling digital krijgen toegestuurd. Blijkbaar wil Antagonist geen webshop met foto’s hosten. Gaan ze na 1,5 jaar ineens moeilijk doen.
Ook blijkt dat hun architectuur met RAM/SSD met Redis geen snelheidswinst op te leveren. Pluspakket aangeschaft, maar echt snel is het niet.
Ze adverteren met gratis SSL certificaat, maar 2x is er 28,89 in rekening gebracht.
Ook irritant: je kan nergens een telefoonnummer vinden als je direct support nodig hebt.

Antwoord van Antagonist:

Bedankt voor je beoordeling. We vinden het natuurlijk jammer dat je deze ervaring hebt gehad! Zeker, omdat er veelvuldig contact is geweest over hoe we hier het beste uit konden komen met elkaar. Graag geven we een toelichting op de punten die je aanhaalt.

We leveren voor al onze domeinen gratis SSL. Er bestaan daarnaast betaalde SSL-certificaten voor als je meer validatie wenst. Die certificaten kunnen enkel door de klant zelf worden besteld. Wij zullen daarvoor dus nooit iets in rekening brengen, tenzij iemand zelf besluit een betaald certificaat te bestellen.

Iedere website zit anders in elkaar. Zondere verdere informatie en tests is het voor ons lastig om te beoordelen, waardoor het komt dat jij geen snelheidswinst ervaart. Als je ervoor openstaat, dan kijken we in ieder graag de configuratie na die je voor Redis gebruikt.

Het klopt ten slotte dat we geen telefonische helpdesk hebben. Al onze support gaat via e-mail, live chat en social media. Daar kiezen we heel bewust voor. Als de situatie daarom vraagt, dan bellen we echter wel. Soms is direct hoor en wederhoor immers erg prettig. Dat is hier ook aangeboden.

We zijn van mening dat we in overleg met elkaar tot een goede oplossing zijn gekomen. Kunnen we daarin nog iets voor je betekenen, reageer dan gerust op onze laatste e-mail.

14 april 2020 15:17
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al vele jaren tevreden klant met diverse websites en vandaag (op zondag !!!) zeer correct geholpen door de helpdesk. Super!
Niet verder zoeken, kies gewoon voor Antagonist.nl

16 december 2019 13:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Antagonist is een prima provider. Bij problemen word je snel en adequaat geholpen. Een echte aanrader.

18 november 2019 18:49
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prima voor het online zetten van een portfolio, Wordpress makkelijk te installeren en eenvoudig een website te maken. Ik hoef me geen druk te maken wat er achter de schermen gebeurt met Antagonist.

8 november 2019 09:38
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0