HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Hele fijne hostingpartij. We zijn al jaren klant en zeer tevreden. Vooral met de support.

24 februari 2017 08:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Prima hosting, vriendelijke service.
Pluspuntje, super overzichtelijke factuur opslag voor je administratie!

22 februari 2017 14:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Prima service en hosting!

22 februari 2017 11:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Ben al jaren klant/reseller bij Antagonist en mijn ervaringen bij support worden iedere keer weer overtroffen.
Support is echt betrokken. Heeft altijd je mail goed en volledig gelezen en daardoor in een keer een duidelijk antwoord of oplossing waar je mee vooruit kunt.
Verder is Antagonist innovatief bezig met zaken als containerisatie en beveiliging. Ik kan Antagonist alleen maar aanbevelen.

21 februari 2017 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Perfecte support, complimenten voor Elmar Besselink!

21 februari 2017 14:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Superb hosting package, really fast servers, very good price for the service offered, truly professional support. 9 out of 10.
Servers do not use the max ram they advertise by default, you have to change it. Best hosting service ever, backups every 3 hours, fast and easy restore, great back office panel. I got the recommendation from a friend who do lot of ecommerce and desgin websites, and could not be happier. Price is very low considering the service. Fully protected from internet malware with their Patchman system. Superb.

19 februari 2017 16:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb door mijn werk regelmatig te maken met verschillende webhosters, maar ik kom telkens weer tot de conclusie dat Antagonist met alles altijd de beste webhostingpartij is. Als er een nieuw domein en pakket aangevraagd moet worden ga ik altijd naar Antagonist. De helpdesk is prima, (alhoewel er ook heel veel goeie documentatie op de site staat), en de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

17 februari 2017 10:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

De afgelopen periode heb ik meerdere accounts bij Antagonist in mijn beheer genomen. Elke keer dat ik problemen had (die ik zelf creëerde) werd ik vriendelijk en snel geholpen. Tot op heden heb ik nog nergens last van gehad op het gebied van technische problemen dus ze doen hun werk uitstekend, zeker een aanrader!

10 februari 2017 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Altijd snel en goed geholpen bij vragen, ook lastige vragen / opdrachten waarmee ik ze aan het werk zet.
Willen ook altijd mee denken over problemen!

Website is altijd online en snel, dus ik ben super tevreden met ze!

Eigenaar van 8 websites.

9 februari 2017 16:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Voor onze diverse domeinnamen en websites maakten wij in het verleden gebruik van diverse hosting partijen. Antagonist stak daar v.w.b. kwaliteit, service en beschikbaarheid met kop en schouders bovenuit. Vragen worden snel, adequaat en met goed bruikbaar advies beantwoord. Inmiddels is Antagonist onze hofleverancier en dat bespaart niet alle geld maar ook heel veel frustratie. Zeker aan te bevelen!

9 februari 2017 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Bijzonder goede ervaring met @antagonist.nl!
Prettige persoonlijke mails van steeds dezelfde persoon die weet waar ze het over heeft. Die mijn situatie kent en komt met direct en helder advies. Dan gaat het allemaal makkelijker :)

7 februari 2017 20:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Nog nooit problemen met de hosting gehad en als er iets moet gebeuren dan wordt je zeer correct en snel geholpen. Ik kan niet anders zeggen dat Antagonist een prima service levert.

7 februari 2017 09:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Overzichtelijk, transparant, goede prijs, goede kwaliteit en prima support.

6 februari 2017 16:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist is gekozen vanwege de goede prijs-prestatieverhouding. We zaten voorheen bij Bluehost en we hadden regelmatig problemen met email naar ziggo-accounts die werden geblokkeerd. Onze ervaring met Antagonist is super positief. Ruim voldoende opslagcapaciteit en een bijzonder snelle website vanwege SSD-opslag.
De gebruikers is de overgang naar Antagonist direct opgevallen en dan vooral bij het laden van foto's waar onze website vol mee staat.

6 februari 2017 16:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede helpdesk en mijn website draait perfect

5 februari 2017 18:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0