HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Nog nooit problemen met de hosting gehad en als er iets moet gebeuren dan wordt je zeer correct en snel geholpen. Ik kan niet anders zeggen dat Antagonist een prima service levert.

7 februari 2017 09:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Overzichtelijk, transparant, goede prijs, goede kwaliteit en prima support.

6 februari 2017 16:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist is gekozen vanwege de goede prijs-prestatieverhouding. We zaten voorheen bij Bluehost en we hadden regelmatig problemen met email naar ziggo-accounts die werden geblokkeerd. Onze ervaring met Antagonist is super positief. Ruim voldoende opslagcapaciteit en een bijzonder snelle website vanwege SSD-opslag.
De gebruikers is de overgang naar Antagonist direct opgevallen en dan vooral bij het laden van foto's waar onze website vol mee staat.

6 februari 2017 16:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede helpdesk en mijn website draait perfect

5 februari 2017 18:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Na melding van een probleem met de bereikbaarheid van de website bijzonder snelle tussenkomst van de helpdesk ( zelfs op zondag ! ) waardoor het probleem binnen de kortste keren opgelost werd.
Puike service !!!!

5 februari 2017 14:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Antagonist's people are great! They help you out wherever they can in such a friendly way. Whereas I often feel to be a pain in the a** with a lot of companies, Antagonist makes you feel a welcome customer. Friendly, quick, understandable! Highly recommended!

3 februari 2017 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Betrouwbare webhosting provider met altijd snelle deskundige reacties die voor iedereen te begrijpen zijn. Daarnaast altijd bij vragen/opmerkingen een prettige communicatie waarbij het belang van de klant voorop staat.

3 februari 2017 10:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Elke keer dat ik beroep doe op de support dienst word ik steeds snel en vakkundig geholpen.
Service op zijn best!!

31 januari 2017 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Snelle reactie bij een vraag en altijd een uitgebreid en duidelijk antwoord.

27 januari 2017 19:31
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik schrijf meestal geen reviews. Echter ben ik in zoverre tevreden over de service van antagonist dat ik besloot toch een review te schrijven. De kosten zijn redelijk, het werkt goed en altijd. Voornamelijk de service is uitzondelijk goed. Geen gezeur, gewoon vlot een antwoord waarmee de oplossing gelijk duidelijk is. Ik ben erg tevreden.

26 januari 2017 09:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Ik zit al een aantal jaren met volle tevredenheid bij Antagonist. Ze lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen en het Plus-pakket is voor mij een uitkomst omdat ik meerdere websites heb.

Je kunt alleen mailen. Dat gaat goed, maar soms als je iets direct wilt weten en niet helemaal wil uittypen dan zou je graag willen kunnen bellen. Reactie via de mail is overigens erg snel, dus daar zit het probleem niet in.

Kortom: Blije klant die vooral heel blij is met het perfecte backupsysteem :)

25 januari 2017 14:25
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Aantal jaren ervaring met Antagonist en wordt direct geholpen bij vragen.

25 januari 2017 12:07
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik ben zeeer tevreden over Antagonist. Er zijn misschien wel goedkopere aanbieders, maar bij Antagonist hoef ik maar te mailen of ik word geholpen. De berichten worden altijd persoonlijk beantwoordt door iemand die ook echt naar jouw vraag heeft gekeken, heel fijn!

23 januari 2017 13:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al heel veel jaren draait mijn website tot volle tevredenheid bij Antagonist. Ik heb gisteravond rond middernacht een mail gestuurd over de noodzaak van een SSL (beveiligde verbinding met https) en deze werd 's ochtends al beantwoord en is mijn website zonder kosten voorzien en geïnstalleerd van deze SSL beveiliging door het Antagonist team (Erik). Top.
PS allemaal een dikke 9, want een 10 kreeg ik op school nooit en 9 houdt het team van Antagonist scherp :-)

18 januari 2017 11:09
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Bij problemen word ik altijd vriendelijk, snel en kundig geholpen. Enige nadeel vind ik dat er geen telefonische support beschikbaar is als er problemen zijn met emailverkeer. Verder erg tevreden, ik ben al meer dan 10 jaar klant.

16 januari 2017 11:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0