HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Vandaag crashte mijn website, ik kon zelfs niet meer inloggen. Mail gestuurd naar antagonist en na 11 minuten kreeg ik het bericht dat alles opgelost was, er was een belangrijke update uitgevoerd. En inderdaad alles werkt weer. Heel blij met deze supersnelle service! Dankjewel!

12 januari 2017 13:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Zeer prettig om mee te werken en uitstekende support.

11 januari 2017 16:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ontzettend goede ervaringen met Antagonist. Zeer goede support, snel antwoord. De service die ze bieden is erg sterk. Prijzen zijn niet het allergoedkoopst, maar dat is niet erg, het is het namelijk 100% waard.

Zoek je een goede hosting? Ga bij Antagonist.

7 januari 2017 16:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Jarenlang heb ik al Antagonist, volgens mij vanaf 2010. Ik heb in de tussentijd steeds ook wel andere partijen geprobeerd maar ik kom echt steeds weer erop terug dat Antagonist voor de prijs die je betaalt echt ontzettend goed is.

Ik vind de prijzen van de domeinnamen wel wat aan de hoge kant, zeker als je er veel hebt voor al je klanten, want je moet ook weer minstens die prijzen doorrekenen aan je klanten en dat is wel eens jammer als je ook partijen voorbij ziet komen die standaard minder dan de helft vragen voor domeinnaamregistratie.

Kortom, ik heb al van alles geprobeerd maar de complete dienstverlening en de THUNDER hoge betrouwbaarheid van Antagonist vallen me al jaren op en zorgen dat ik klant zal blijven! Ik kan het iedereen aanraden!

4 januari 2017 10:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

altijd goed geholpen enige wat ik persoonlijk minder vind is niet altijd te kunnen bellen. maar het mail contact word wel erg goed verzorgt.

2 januari 2017 17:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel en klantvriendelijk geholpen met een lastige vraag. Toppers!

28 december 2016 23:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb een bijzonder goede ervaring met Antagonist. De kwaliteit van de producten zijn perfect tegen een heel acceptabele prijs. Ook de service springt boven de concurrentie uit. Vragen worden direct beantwoord en bij eventuele wensen doen ze er alles aan dit te realiseren.Kortom: voor mij een hele goede partner.

20 december 2016 19:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Snelle service, duidelijke handleidingen, altijd online.

20 december 2016 16:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik raad Antagonist werkelijk iedereen aan. Antagonist verzorgt voor mij een zakelijke website. Bij vragen ontvang ik altijd snel en duidelijk antwoord. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed: meer dan waar voor je geld. Professionele dienstverlening en toch vriendelijk en laagdrempelig.

20 december 2016 15:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Daarnaast werkt het dashboard makkelijk. De snelheid van de website is zeer goed en antagonist helpt met het updaten.

15 december 2016 16:50
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ze helpen effectief, reageren snel, zijn flexibel, hebben verstand van zaken, kennis & kunde m.b.t. het niveau van de klant en hebben een divers aanbod.

15 december 2016 12:02
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alles dik voor elkaar bij deze hosting. Snelle afhandeling van de bestelling, snelle hosting en in geval van vragen zeer snel antwoord en deskundige ondersteuning.

14 december 2016 18:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Antagonist is voor mij een ideale hostingpartij. Ze leveren kwaliteit en doen wat ze beloven. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer behulpzaam en vriendelijk en denken met je mee.

Ik kan Antagonist van harte aanbevelen en doe dat ook regelmatig bij mijn eigen relaties.

13 december 2016 09:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Sinds onze overstap naar Antagonist hebben we geen enkel probleem meer ondervonden met onze mail en website van onze vereniging. Een pro-actieve veiligheidscheck en handige weetjes op hun nieuwsbrieven zijn meegenomen. Ze hebben ons blij verrast dat het ook anders kan!

12 december 2016 19:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Nooit problemen met mijn hosting. Overal makkelijk bereikbaar en als je vragen stelt aan de support weet je gewoon dat je een passend antwoord krijgt op je vraag. Zeker een aanrader!

8 december 2016 11:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0