HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

altijd goed geholpen enige wat ik persoonlijk minder vind is niet altijd te kunnen bellen. maar het mail contact word wel erg goed verzorgt.

2 januari 2017 17:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel en klantvriendelijk geholpen met een lastige vraag. Toppers!

28 december 2016 23:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb een bijzonder goede ervaring met Antagonist. De kwaliteit van de producten zijn perfect tegen een heel acceptabele prijs. Ook de service springt boven de concurrentie uit. Vragen worden direct beantwoord en bij eventuele wensen doen ze er alles aan dit te realiseren.Kortom: voor mij een hele goede partner.

20 december 2016 19:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Snelle service, duidelijke handleidingen, altijd online.

20 december 2016 16:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik raad Antagonist werkelijk iedereen aan. Antagonist verzorgt voor mij een zakelijke website. Bij vragen ontvang ik altijd snel en duidelijk antwoord. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed: meer dan waar voor je geld. Professionele dienstverlening en toch vriendelijk en laagdrempelig.

20 december 2016 15:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Daarnaast werkt het dashboard makkelijk. De snelheid van de website is zeer goed en antagonist helpt met het updaten.

15 december 2016 16:50
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ze helpen effectief, reageren snel, zijn flexibel, hebben verstand van zaken, kennis & kunde m.b.t. het niveau van de klant en hebben een divers aanbod.

15 december 2016 12:02
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alles dik voor elkaar bij deze hosting. Snelle afhandeling van de bestelling, snelle hosting en in geval van vragen zeer snel antwoord en deskundige ondersteuning.

14 december 2016 18:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Antagonist is voor mij een ideale hostingpartij. Ze leveren kwaliteit en doen wat ze beloven. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer behulpzaam en vriendelijk en denken met je mee.

Ik kan Antagonist van harte aanbevelen en doe dat ook regelmatig bij mijn eigen relaties.

13 december 2016 09:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Sinds onze overstap naar Antagonist hebben we geen enkel probleem meer ondervonden met onze mail en website van onze vereniging. Een pro-actieve veiligheidscheck en handige weetjes op hun nieuwsbrieven zijn meegenomen. Ze hebben ons blij verrast dat het ook anders kan!

12 december 2016 19:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Nooit problemen met mijn hosting. Overal makkelijk bereikbaar en als je vragen stelt aan de support weet je gewoon dat je een passend antwoord krijgt op je vraag. Zeker een aanrader!

8 december 2016 11:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al eerder een account aangevraagd voor een vriend. De site werkte niet in 1 keer (PiWiGo) maar dat kwam omdat de PHP versie default op 7 stond ipv 5.6. Met de chat werd ik snel geholpen en in no time draaide de website als een zonnetje. Vriend blij en ik ook. Nu een website aangevraagd voor mijzelf.

7 december 2016 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer snelle antwoorden en zeer goede uitleg die altijd is terug te vinden met goede voor beelden die voor iedereen zeer duidelijk zijn.

6 december 2016 14:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Als professional in de bouw en beheer van Joomla sites heb ik sites bij meerdere hostingpartijen. Antagonist levert ook echte support! De helpdesk is zeer bereid om mee te denken en mee te werken.
Niets dan lof!!

5 december 2016 12:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Uitstekende dienstverlening, zowel qua product als qua ondersteuning bij problemen. Problemen worden snel, vriendelijk en deskundig behandeld.

25 november 2016 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0