HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Kundige, snelle en zeer behulpzame support afdeling. Ze gaan echt een stapje verder. Ondanks dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn wordt de e-mail niet gebruikt om uit te stellen, zoals vaak bij andere partijen te zien is.

26 oktober 2016 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Erg prettig om mee samen te werken. Geven goede support en denken met hun klanten mee.

26 oktober 2016 14:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist is een host-aanbieder die professioneel te werk gaat.
Zeer klantvriendelijk, ontwikkelt zich goed door zodat je het gevoel hebt dat je bij Antagonist altijd beschikt over de laatste updates.

26 oktober 2016 09:25
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

vriendelijke en snelle service voor een goede prijs.

22 oktober 2016 10:44
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snelle reactie op vragen, uitgebreide support, zowel op hun website als per mail. Belangrijkste, ze denken met je mee!!!

21 oktober 2016 10:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Op mijn laatste mail met een vraag over FTP kreeg binnen 24 uur antwoord super

17 oktober 2016 23:20
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Prima ervaring, snelle respons bij vragen/problemen

13 oktober 2016 10:32
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Vandaag lag mijn site eruit, mailtje gestuurd aan de helpdesk, binnen 20 minuten weer online. Bleek dat een plug-in onder Wordpress niet goed meer werkte. Netjes en zeer snel opgelost en ook duidelijk gemaakt wat het probleem was en hoe ik dat evt zelf op kan lossen.
Top mensen daar.

11 oktober 2016 20:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Top service. Goedkoop. Geen duurkoop. Kan niks anders dan Antagonist van harte aanbevelen.

11 oktober 2016 18:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Erg goeie service en snelle reactie als we vragen hebben. Alle services werken ook naar behoren en in twee jaar tijd slecht een keer downtime ervaren van een paar uur.

7 oktober 2016 17:08
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Na zelf lokaal een site te hebben opgezet heb ik deze jaren bij een ander provider onder gebracht. Na enkele teleurstellingen
overgestapt naar Antagonist. Nog nooit spijt van gehad: betrouwbaar en tegen een redelijke prijs. Onlangs kreeg ik een nieuw ftp-programma niet aan de praat. Een paar mailtjes met de support en alles opgelost.

7 oktober 2016 16:06
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Erg fijne en snelle service!

7 oktober 2016 10:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Degelijk, behulpzaam, geen overbodige poespas, geen opdringerige reclame activiteiten.

6 oktober 2016 14:55
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Lang geleden gekozen en nooit spijt gehad.

6 oktober 2016 13:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben super tevreden met Antagonist. Alleen voor de mensen die een goedkope webhosting zoeken zijn ze helaas iets te duur geworden. Ik snap dat dat komt door alle updats ed. Maar het mooist zou een pakket van rond de 30/40 euro per jaar zijn. Dan kan ik weer een hoop mensen naar jullie toe verwijzen.

6 oktober 2016 11:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
4,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0