HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Heel erg goede en snelle support.
We hadden problemen met de mail van een externe partij en hebben via Antagonist een oplossing gekregen om het via de mailserver van ons PLUS abonnement te laten lopen. Werkt nu heel goed.

14 september 2016 09:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb alweer ruim een jaar mijn hosting bij Antagonist. In het verleden ook nog weleens gehad.
Waar ik vooral erg over te spreken ben, is de support. Deze is zowel op de website erg goed, maar ook via emailcontact. Ze reageren heel erg snel op de mail, soms binnen het uur. Uitleg is helder en helpt eigenlijk altijd!

7 september 2016 19:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

the best societe

7 september 2016 02:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben erg tevreden met de service van Antagonist, de reactietijd is snel en mijn problemen worden altijd opgelost. Het service team is erg vriendelijk, beleefd en behulpzaam.

6 september 2016 12:05
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Was en is positief

5 september 2016 13:11
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over Antagonist. Snelle, vriendelijke service, zeer proactief en voor updates hoef ik nergens naar te kijken. Kortom: een aanrader!

1 september 2016 14:47
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede service maar laat nog steeds geen automatische gratis SSL / HTTPS toe in DirectAdmin, terwijl dit wel al lang al in de officiële variant zit. Biedt wel certificatie aan tegen betaling. In het weeked niet bereikbaar en geen telefonische support.

1 september 2016 13:25
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding. Duidelijke website met instructies. Zeer snelle, behulpzame support. Absoluut top, laat niets te wensen over!

31 augustus 2016 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Eindelijk een host waarvan de klantenservice kennis van zaken heeft, effectief te werk gaat en de klant niet nodeloos laat wachten en over en weer mailen om iets simpels op te lossen.

Veel ISP werken met medewerkers zonder enige kennis die het standaard protocollen boekje afwerken en weigeren om zelf na te denken. Hoe anders is het bij Antagonist, gewoon direct oplossen zonder nodeloos tijdverlies voor de klant (en henzelf).

De service van Antagonist zouden vele IPS's een voorbeeld aan moeten nemen,

25 augustus 2016 16:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zoals eerdere keren, is de service snel, vakkundig,en goed.
Moest een domeinnaam + hostingpakket overzetten,
met begeleiding van de helpdesk, zonder problemen verlopen.
Antagonist is echt een aanrader !

25 augustus 2016 12:12
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Service van de helpdesk (Elmar) was ver boven de verwachting!
Super snel, inhoudelijk perfect, duidelijk, zeer vriendelijk en goed en snel opgelost.
Niet anders dan een dikke 10!
En ik ben toch echt heel anders gewend bij andere bedrijven, ze mogen zeker een voorbeeld nemen aan Antagonist!

25 augustus 2016 09:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ben erg tevreden over Antagonist. Perfecte dienstverlening en helpdesk. Snelle afhandeling van vragen, persoonlijk, duidelijk en effectief.

22 augustus 2016 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Antagonist. Ze zijn behulpzaam en staan je goed en snel te woord.

Ik ben al jaren klant en overweeg niet om dat te veranderen, ondanks dat ze in vergelijking met andere hosters wellicht heel iets duurder zijn. Wat mij betreft zijn ze dat dubbel en dwars waard.

18 augustus 2016 14:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Website draait nu 2 jaar probleemloos bij Antagonist. Onlangs begonnen met de bouw van een Wordpess site en liep ik vast op een fout.
Slechts 1 mailtje naar de helpdesk en binnen een uur deskundig en duidelijk advies met de juiste oplossing!
Storingen ondervind ik minimaal tot niet. De werkwijze, producten en ondersteuning zijn eenvoudig en duidelijk op de website te vinden.
Slechts 1 klein aandachtspuntje; de zoekfunctie op de website had wat mij betreft nog iets beter gekund. De helpdesk blijkt een betere en snellere manier om het juiste antwoord te vinden.

12 augustus 2016 15:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Uitstekende webhosting zonder storingen, gebruikersvriendelijke hulpmiddelen voor gebruikers die geen ervaring met systeembeheer hebben, en snelle en uitvoerige hulp per mail.

11 augustus 2016 16:30
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0