HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 606 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Service van de helpdesk (Elmar) was ver boven de verwachting!
Super snel, inhoudelijk perfect, duidelijk, zeer vriendelijk en goed en snel opgelost.
Niet anders dan een dikke 10!
En ik ben toch echt heel anders gewend bij andere bedrijven, ze mogen zeker een voorbeeld nemen aan Antagonist!

25 augustus 2016 09:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ben erg tevreden over Antagonist. Perfecte dienstverlening en helpdesk. Snelle afhandeling van vragen, persoonlijk, duidelijk en effectief.

22 augustus 2016 13:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Antagonist. Ze zijn behulpzaam en staan je goed en snel te woord.

Ik ben al jaren klant en overweeg niet om dat te veranderen, ondanks dat ze in vergelijking met andere hosters wellicht heel iets duurder zijn. Wat mij betreft zijn ze dat dubbel en dwars waard.

18 augustus 2016 14:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Website draait nu 2 jaar probleemloos bij Antagonist. Onlangs begonnen met de bouw van een Wordpess site en liep ik vast op een fout.
Slechts 1 mailtje naar de helpdesk en binnen een uur deskundig en duidelijk advies met de juiste oplossing!
Storingen ondervind ik minimaal tot niet. De werkwijze, producten en ondersteuning zijn eenvoudig en duidelijk op de website te vinden.
Slechts 1 klein aandachtspuntje; de zoekfunctie op de website had wat mij betreft nog iets beter gekund. De helpdesk blijkt een betere en snellere manier om het juiste antwoord te vinden.

12 augustus 2016 15:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Uitstekende webhosting zonder storingen, gebruikersvriendelijke hulpmiddelen voor gebruikers die geen ervaring met systeembeheer hebben, en snelle en uitvoerige hulp per mail.

11 augustus 2016 16:30
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Ik gebruik Antagonist nu al een paar jaar met mijn bedrijf. Zij hebben niet alleen mijn eigen site onder hun hoede, maar via een resellerpakket ook negen van mijn klanten.

Wat Antagonist voor mij onderscheid van andere hosts is dat zij merkbaar zich inzetten voor kwaliteit en de klant. Geen rare verborgen kosten, zoals ik bij anderen wel eens zag. Hun prijzen zijn competitief, maar ze zijn bieden geen bodemprijzen. Maar je betaald dus absoluut ook niet de hoofdprijs.

De support maakt Antagonist wat mij betreft de beste webhost van het moment. Ze beantwoorden snel en volledig de mail.

10 augustus 2016 13:22
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Ik ben écht super tevreden over Antagonist! Hun support is razendsnel en meestal zijn al mijn problemen binnen een paar uur opgelost. Betrokken medewerkers die niet ophouden tot het gelukt is. Snelle servers en geen downtime gehad. Ik heb 27 websites gehost bij Antagonist en gebruik het resellerpakket. Dikke duim!

10 augustus 2016 12:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Heb Antagonist inmiddels voor drie sites in gebruik

9 augustus 2016 19:36
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al jaren (v.a. 2011) goede ervaring met Antagonist.

De sites die we bij Antagonist hosten zijn altijd snel en goed bereikbaar.

Ondersteuning gaat via de site dan wel met het forum. Als je er dan toch niet uit komt, wordt je altijd snel, vriendelijk en goed geholpen via de mail.

Zeker een aanrader!

9 augustus 2016 12:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snelle, vriendelijke, persoonlijke support. Dat geeft vertrouwen.

8 augustus 2016 21:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Voor onze website gebruiken wij Wordpress. En als beginnende Wordpress website bouwer loop je wel eens tegen dingen aan. Uiteraard kun je veel op internet vinden, maar daar waar ik er echt niet uitkwam heb ik de support van Antagonist gevraagd. Wat een geweldige service: snel, op maat, juiste aanpak en zeer vriendelijk. Oftewel: prima support!!

2 augustus 2016 13:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goede en snelle service en ondersteuning tegen een zeer schappelijke prijs. Een echte aanrader dus!

29 juli 2016 15:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alleen maar positiefs te melden over Antagonist! De paar keer dat ik hulp nodig had (overigens buiten de schuld van Antagonist om) hebben ze me heel goed en supersnel geholpen. Met de dienst zelf heb ik nog geen probleem ondervonden. Aanrader!

20 juli 2016 14:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De verhuizing van mijn website naar Antagonist ging als een trein! De back-end van Antagonist werkt merkbaar sneller en ook tijdens "spitsuur" kan ik gewoon snel mijn website bewerken zonder te moeten wachten. Dit doordat je een gegarandeerde verbinding hebt. Antagonist is een aanrader!

11 juli 2016 12:10
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Super tevreden over Antagonist
Alles werkt altijd en mocht je hulp nodig hebben dan reageer men adequaat!

8 juli 2016 15:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0