HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Top hosting en top Support!

30 juni 2016 20:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik vul dit soort reviews niet vaak in. Maar in mijn werk denk ik wel eens aan hoe Antagonist communiceert: proactief, in heldere taal en dat doen ze ook als je hulp nodig hebt (ze hebben ook online help die echt helpt). De toon is goed en doet vermoeden dat ze gewoon goed werk willen leveren, niet maximaal winst halen of iets anders. Na een tip van een vriend nu al een paar jaar bij Antagonist. Ik geef niet snel een 10 maar mijn ervaringen zijn gewoon erg goed. En dat terwijl ik hosting niet spannend vindt, het is gewoon als water uit de kraan en moet het gewoon doen.

29 juni 2016 14:59
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Hele prettige medewerkers die altijd bereid zijn te helpen en mee te denken over mogelijke oplossing bij problemen. Ook voor digibeten ! ☺☺☺ Prima service!
Kan deze firma ECHT aanbevelen...

28 juni 2016 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik kan niet anders, dan overal de hoogste score geven. Al een paar jaar maak ik gebruik van Antagonist. Prima prijs en goede kwaliteit. Onlangs werd mijn site gehackt, ik kreeg direct bericht daarover en werd heel goed geholpen om mijn site weer snel in de lucht te krijgen. Ik kan Antagonist bij iedereen aanbevelen.

28 juni 2016 11:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Supergoede hosting en de service is ongekend! Keer op keer binnen no-time uit de brand geholpen. Heb ervaring met diverse hosting partijen, de producten en service van Antagonist zijn veruit de beste. Absolute aanrader.

27 juni 2016 16:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Mijn ervaring met Antagonist is zeer positief. Duidelijk en snel antwoord op mijn vragen. Zeker aan te raden als je een betrouwbare hosting zoekt.

26 juni 2016 19:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

heel goede, snelle service. Ze nemen je case in handen en houden je op persoonlijke wijze op de hoogte

23 juni 2016 15:44
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

De aanvraag en installatie van mijn website is heel soepel en snel gegaan. Er is voldoende informatie beschikbaar om de eerste vragen te beantwoorden. Mocht je er later niet uitkomen, krijg je heel snel support vanuit de helpdesk. Tot nu toe hebben ze een snel en goed passend antwoord kunnen geven op mijn vragen. Ik ben enorm tevreden over dit bedrijf.

22 juni 2016 10:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Uitstekende support en service!

21 juni 2016 13:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

problemen met mijn zakelijke email, deze was spontaan geheel verdwenen. met teamviewer en hulp van supportteam antagonist snel en kundig geholpen, heel fijn!!

20 juni 2016 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

tien met een griffel! Antagonist weet zelfs te presteren meer handige tips en trucs te geven, los van hun hosting diensten! ideaal!
Goede snelle en duidelijke support, ook voor een beginnend website bouwer! Bedankt Elmar!

17 juni 2016 14:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Mijn eerste ervaringen zijn geweldig, de communicatie verloopt (via mail) snel, deskundig en vriendelijk.
Mijn WP site was veel te traag, maar na de overstap naar Antagonist draait ie stukken sneller (PageSpeed Insights van 51 naar 81, GTmetrix: van 64/73 naar 91/78). Voorlopig ben ik er blij mee.
Over een half jaar of zo zal ik nog eens een update plaatsen

16 juni 2016 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Snelle server, aandacht voor veiligheid.
Snelle en goede support.

16 juni 2016 15:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ok, ok, dit is wel een hele positieve review... maar, dat verdienen ze ook! Superbehulpzaam, vriendelijk, snel en gewoon een goed product voor een superlage prijs. Ik kan voor al mijn vragen bij ze terecht en dat vind ik erg belangrijk en fijn dat dat bij die lage prijs in zit. Meer dan een hostingbedrijf...

15 juni 2016 15:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Super fijn dat je snel een reactie krijgt als je hulp nodigt hebt met bepaalde activiteiten.
Ik ben een leek met computers en met alles wat met computers te maken heeft. Ze leggen hier stap voor stap uit wat je moet doen zodat ik het zelfs begrijp.
Top dus!

15 juni 2016 10:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0