HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Mijn eerste ervaringen zijn geweldig, de communicatie verloopt (via mail) snel, deskundig en vriendelijk.
Mijn WP site was veel te traag, maar na de overstap naar Antagonist draait ie stukken sneller (PageSpeed Insights van 51 naar 81, GTmetrix: van 64/73 naar 91/78). Voorlopig ben ik er blij mee.
Over een half jaar of zo zal ik nog eens een update plaatsen

16 juni 2016 16:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Snelle server, aandacht voor veiligheid.
Snelle en goede support.

16 juni 2016 15:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ok, ok, dit is wel een hele positieve review... maar, dat verdienen ze ook! Superbehulpzaam, vriendelijk, snel en gewoon een goed product voor een superlage prijs. Ik kan voor al mijn vragen bij ze terecht en dat vind ik erg belangrijk en fijn dat dat bij die lage prijs in zit. Meer dan een hostingbedrijf...

15 juni 2016 15:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Super fijn dat je snel een reactie krijgt als je hulp nodigt hebt met bepaalde activiteiten.
Ik ben een leek met computers en met alles wat met computers te maken heeft. Ze leggen hier stap voor stap uit wat je moet doen zodat ik het zelfs begrijp.
Top dus!

15 juni 2016 10:33
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snelle, goede en eerlijke support!

14 juni 2016 15:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Een mailprobleem was heel snel verholpen. De servicemedewerker van Antagonist was heel vriendelijk, deskundig en snel.

13 juni 2016 14:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Prijs/Kwaliteit dik in orde. De hosting is zeer kwalitatief waarbij al mijn websites erg snel laden. Alles is erg overzichtelijk en sinds kort kan je statistieken over jouw hosting pakket bekijken en zelf problemen oplossen.

De support is ongelofelijk snel. Ze hebben een uitgebreide kennis wat betreft serverbeheer en vragen omtrent hosting en websites. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben fan!

9 juni 2016 14:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Prettige interface om je website aan te vragen en je wordt prima geïnformeerd over de status.

9 juni 2016 13:24
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Heel goede ervaring, prima support in die gevallen waar het nodig is. Vlotte reacties, kundig personeel. Kortom, een goede prijs/prestatie verhouding!

8 juni 2016 17:17
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Altijd snelle reactie (meestal dezelfde dag nog) Duidelijke antwoorden/ handleidingen waar ik als digibeet goed mee uit de voeten kan.

8 juni 2016 16:52
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Uitstekende hoster. Iets aan de dure kant, maar daar staan veel mogelijkheden (zoals PHP 7) tegenover. Alles snel en pijnloos aan het werk gekregen. Ik had één vraag over een extra domein en de helpdesk reageerde snel en uitermate duidelijk. Ik ben erg tevreden na alle avonturen met andere hosters.

8 juni 2016 16:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Als kersverse webbeheerder van ons koor had ik een vraag. Bij mijn andere webhost (ik zal nog geen namen noemen) moet ik zo ongeveer op mijn knieën smeken om antwoord te krijgen (want ik ben toch deskundig?). Hier meteen de volgende dag. Helder, zonder jargon. Fijn! Zo hoort het! En die prijs? Die kan natuurlijk altijd lager voor amateurs zoals wij.

8 juni 2016 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Reeds 4 jaar tevreden klant. Zowel Prijs kwaliteit als goede support maken het verschil

7 juni 2016 14:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb een eenvoudige website, weinig verstand van zaken. Antagonist zorgt dat alles voortreffelijk verloopt, legt goed uit en werkt pro-actief bij bedreigingen e.d.
Zeer tevreden.

7 juni 2016 10:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Super tevreden, kan niet anders zeggen! Ik heb echt 'geen' verstand van allerlei benamingen op de computer en zat echt met een 'drama'. Het is super opgelost en ook nog snel! Echt super tevreden.

6 juni 2016 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0