HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 607 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Antagonist krijgt van mij overal een 10!
Vooral op support in de weekends... nu 2x een probleem gekend met een onbereikbare website, waarvan 1x een hack, 2e keer een plugin die saboteerde... en Antagonist had de website binnen een uur weer zichtbaar en bereikbaar voor onze klanten!
Super... Als de kwaliteit en de support goed is, dan is de prijs onbelangrijk.

5 januari 2019 19:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Zeer tevreden. 2 websites gedurende nu 2 jaar en naar verwachting blijvend bij Antagonist!

4 januari 2019 15:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ondank het ontbreken van telefonische support toch een goede service!!

25 december 2018 15:58
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

toch al een x aantal jaren bij Antagonist en nog nooit problemen gehad

25 december 2018 14:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ongelooflijk aardige en gedreven mensen bij Antagonist!!

21 december 2018 07:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Al mijn hosting is bij Antagonist onder gebracht. Zij zijn in alle opzichten voor mij een perfecte partij en ik kan hen zeer aanbevelen.

20 december 2018 08:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Echt de beste helpdesk van Nederland. Snel, vakkundig en ze helpen je altijd ookal is het probleem veroorzaakt door jezelf of je oude hosting. Als ze het kunnen fixen ze het. Plus hun admin en klanten installatie kant is nog voor een leek te snappen.

13 december 2018 17:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prompte reactie bij vragen en vooral ( belangrijk!) antwoorden, die ook voor een niet-IT-er te begrijpen zijn.

2 december 2018 17:19
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb een poosje gedacht: wel een dure oplossing om de uitnodigingen van ons mannenontbijt te versturen.
Maar nadat ik op voor mij onverklaarbare wijze ineens al mijn adressen en berichten kwijt was en de sjabloon niet meer werkte, heb ik gemerkt dat er zeer bekwame, snelle en vriendelijke mensen werken bij Antagonist.
Z|e hebben mij binnen 1 werkdag geholpen het probleem te verhelpen en alles werkt weer als vanouds.
Een topbedrijf!

29 november 2018 13:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Dit is mijn tweede website via Antagonist dat zegt genoeg prima organisatie die doen wat ze zeggen.

26 november 2018 15:02
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Altijd een snelle reactie op je mail of chat. Duidelijke uitleg! Heb deze ervaring bij andere hosts niet gehad. Dus aanrader!

26 november 2018 09:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

ZEER GOEDE SERVICE

22 november 2018 17:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik zit hier nog niet zo lang, maar ik ben super tevreden. De service is echt geweldig. Ze staan echt voor je klaar en reageren ook snel. Ze helpen je echt verder, gewoon super! Ik raad deze hosting echt aan!

20 november 2018 14:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

in het verleden een aantal websites bij Antagonist gehost. Met beeindigen bedrijf deze gestopt. Nu een nieuwe website en de snelheid van handelen en de super support weer zeer snel in de lucht. Geweldig gewoon.

16 november 2018 10:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Superservice, helpdesk, prijs, dank!

13 november 2018 11:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0