HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Stabiele server, flexibele aanpassingsmogelijkheden, snelle support door mensen met expertise.
Prijs/kwaliteit top!!

6 juni 2016 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Had geen ervaring met website maken maar met Antagonist zo gebeurt en goede support.

3 juni 2016 09:21
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Support weet mij vaak te helpen. Reageer adequaat en snel! Zelf in het weekend en na kantooruren! Topbedrijf waar ik al bijna 10 jaar mijn diensten met genoegen afneem.

2 juni 2016 14:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ongeveer een maand geleden besloten we een ander hostingbedrijf te nemen. Vanaf het begin een zeer vriendelijke en profesionele ondersteuning. Ook de verhuisservice van de website verliep vlekkeloos. Dit geeft een goed gevoelvoor de toekomst.
Grote klasse

1 juni 2016 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Reeds jaren ben ik klant bij Antagonist.
Nog steeds ben ik erg tevreden over de service.
De mensen staan altijd gereed om u verder te helpen. Dit op een vriendelijk en op technisch vlak.

31 mei 2016 12:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Op vrijdagmiddag 27 mei 2016 zocht ik contact met Antagonist door middel van de live chat functie op de website. Ik had een host nodig voor mijn nieuw te bouwen website. Al mijn vragen werden netjes behandeld en ik was een wijs man. Direct een hostingpakket afgenomen, aanvankelijk wilde ik het middelste pakket aanschaffen, maar de medewerker zei mij om eerst met het basis pakket te beginnen. Dus dat heb ik gedaan.

Toen kon ik aan de slag met het bouwen van mijn Wordpress website. Ik wilde ook mailadressen maken, dat lukte behalve dat ik geen test mails kon ontvangen. Ik mailde de support en ontving binnen een kwartier al een mail terug met de instucties hoe ik mijn mailadres wel werkend kon krijgen. Hierna kon ik wel mailtjes ontvangen.

Later die avond installeerde ik een plugin, deze bleek niet volledig te zijn waardoor mijn website helemaal wit werd. Ik kon via het admin gedeelte ook niet meer inloggen. Ik mailde de support en binnen een half uur had de medewerker, Elmar, mijn website weer gefixt. Die plugin was inderdaad de schuldige, maar hij had het voor mij binnen zo'n korte tijd weer opgelost.

Inmiddels is mijn website, www.cultuurparadijs.nl online met behulp van Elmar - antagonist, goede service. Een service van dit formaat heb ik nog nooit ontvangen, vandaar hierbij mijn bevindingen met dit hostingbedrijf. Ik ben een tevreden man én als ik dat even niet ben, is Elmar van de support er om mij weer te helpen.

30-05-2016
Dexter Reijsmeijer
www.CultuurParadijs.nl

30 mei 2016 19:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

heb supper goede ervaring met hun ,zou ze ook echt aan raden bij familie en vrienden

25 mei 2016 10:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prima support, snel en correct. Bij vragen zijn ze er snel bij met een oplossing. Super bedrijf!

24 mei 2016 18:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer behulpzaam, vriendelijk en kundig team. Echt heel goed.

19 mei 2016 16:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Bij het overzetten van mijn domein werd ik geweldig geholpen door de support afdeling (Marjolein). Snelle respons, er werd meedacht hoe de omzetting zo makkelijk mogelijk gemaakt kon worden. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden over de status van de omzetting zodat ik niet voor verassing kwam te staan.
Ik ben super tevreden.
Nogmaals bedankt Marjolein!

19 mei 2016 11:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Zit nu alweer een aantal jaren bij Antagonist en met mijn beperkte kennis van websites ben ik dolblij met hun efficiënte en duidelijke uitleg iedere keer weer opnieuw. En altijd met geduld!! Technisch gezien, kan ik alleen maar zeggen wat ik zie en dat is vrijwel nooit storing [even afkloppen] en de prijs wel daarvoor hoef je het niet te laten. Goed hardwerkend team zit er achter Antagonist, dat is duidelijk merkbaar.

18 mei 2016 21:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Hele fijne host. Ben er terecht gekomen na een verhuizing vanaf mijndomein. Na wat informatie te hebben opgezocht kwam ik al gauw uit bij Antagonist. Erg fijne en snelle hosting met een goede klanteservice en een fijne werkomgeving met o.a. directadmin. Ben er zeer over te spreken!

18 mei 2016 12:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Jaren geleden naar Antagonist overgestapt vanwege vervelende ervaringen met enkele andere hostingproviders. Na de overstap naar Antagonist heb ik nooit meer een andere gewild. Beste helpdesk die me telkens keer op keer snel en vriendelijk heeft geholpen. Top!

17 mei 2016 11:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Uitstekende support . De medewerker heeft mijn vragen met heldere uitleg beantwoord en hij was zo vriendelijk gelijk de instellingen aan te passen. Het is mijn eerste website met SSL en 2 domeinen. Nu staat alles optimaal ingesteld en daar ben ik echt blij mee.


12 mei 2016 17:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed!
Service razend snel.
Na al die jaren nog steeds super tevreden over antagonist :)

11 mei 2016 16:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0