HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Niets, maar dan ook niets, dan positieve ervaringen op alle gebieden. Zelfs als je op zondag support nodig hebt krijg je een snelle, vriendelijke en uitgebreide reactie!

11 mei 2016 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Ik loop nu (anno 2016) zo'n 15 jaar mee in het internetwezen, maar de stap om bij ANTAGONIST mijn web-gebeuren onder te brengen is het beste wat ik heb meegemaakt in die 15 jaar. De hosting is gewoon top, helpdesk staat altijd klaar om je direct op weg te helpen als je vast loopt, echt een verademing t.o.v. de voorgaande providers...

3 mei 2016 11:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben verhuisd met een bestaande website naar Antagonist vanwege het SSL support dat ze leveren, tevens op het kleinste hostingpakket. De support via E-mail was zeer snel, netjes en helder! De prestaties van de server komen zeer degelijk over, echter moet ik dit nog op de lange termijn aanzien. De prijs is zeer concurrerend, dat was één van de redenen voor de overstap naar Antagonist. Al met al, meer dan tevreden! :)

3 mei 2016 11:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Topservice en no-nonsense...

2 mei 2016 09:32
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Snelle e-mailresponse en goede stappenplannen bij eventuele problemen

26 april 2016 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Goede duidelijke site, waar je alles in eigen beheer kunt aanpassen en regelen, zonder support te moeten contacteren.

Servers werken snel, en bijna nooit ergens last van gehad.

Support reageert via mail vlot, en denkt mee om een goede oplossing door te voeren.

26 april 2016 08:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben zeer blij met hostingprovider Antagonist, zeer stabiele omgeving waar ik 3 websites beheer.
De support is excellent een antwoord kun je binnen 2 dagen verwachten en is zeer correct, ze denken echt met de klant mee en geven degelijk advies, ze zijn zeer coulant om je tijdelijk wat extra’s te geven.
ga zo door Antagonist Toppie !!!!

25 april 2016 16:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Het gebruik van de diensten van Antagonist is erg gemakkelijk.
Er is een duidelijk overzicht van je producten en je kunt alles prima zelf bij houden. De service als je vragen hebt is erg snel en behulpzaam. Via mail of chat ben je snel waar je wezen moet. Als klant waardeer ik deze service enorm, want het scheelt een hoop tijd!

25 april 2016 16:17
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik wilde en subdomein koppelen aan een TS3 server .
Antagonis heeft dat voor mij gedaan, met maar 1 e-mailtje werkte alles. geweldige service Antagonis is echt aan te bevelen. ook de hosting pakketten zijn geweldig server is van de beste kwaliteit, ik heb nooit problemen gehad uitvallen of wat dan ook. top echte professionals.

19 april 2016 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Mijn ervaring met Antagonist is echt goed, snelle en duidelijke helpdesk. Altijd bereid om te helpen en ze geven je echt het gevoel dat je alles mag vragen.

Fijne provider met een goede kwaliteit en duidelijke interfaces

19 april 2016 09:02
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

als er ooit problemen zijn ( door mijn gebrek aan kennis) krijg ik binnen 24 uur hulp en wat nog veel belangrijker is ze lossen het (mee) op

18 april 2016 12:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Wij, als organisatie, werken al een aantal jaren met Antagonist. De website heeft ons nooit in de steek gelaten ...zowel de voorzieningen als de service zijn goed en betrouwbaar.. Heb je een probleem, Antagonist helpt je ervan af. Wij hopen nog jaren klant te zijn.

15 april 2016 16:28
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Wij hebben een langdurige en goede ervaring en Antagonist is een zeer betrouwbare zakenpartner met een goede onderteuning.

15 april 2016 09:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Topservice nadat site geïnfecteerd was met malware. Medewerkster Marieke Wientjes zette stap extra om mij te helpen om het probleem op te lossen. Goed hoor!

11 april 2016 16:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Contact en support via email verloopt bijzonder snel, klantvriendelijk en pro-actief. Geen mogelijkheid tot telefonisch contact is jammer, maar nog niet noodzakelijk gebleken.

11 april 2016 14:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0