HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 606 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Contact en support via email verloopt bijzonder snel, klantvriendelijk en pro-actief. Geen mogelijkheid tot telefonisch contact is jammer, maar nog niet noodzakelijk gebleken.

11 april 2016 14:10
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Antagonist is by far de beste hostingmaatschappij die ik tegen ben gekomen tot nu toe. Ik maak websites, en de sites die draaien op Antagonist zijn beduidend sneller en stabieler dan op diegenen die gehost worden door andere vergelijkbaar geprijsde maatschappijen.

Daarnaast is de support ook nog eens snel en super vriendelijk. Ik raad Antagonist ten zeerste aan!

11 april 2016 05:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

nooit problemen word ook altijd goed gehollpen

6 april 2016 20:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Voor mijn website heb ik meerdere issues gehad die de performance negatief leken te beïnvloeden. Ook al lag de oorzaak zelden aan de zijde van Antagonist, maar aanwijsbaar in Wordpress-plugins of aanverwante instellingen, de support per e-mail was te allen tijde behulpzaam en vriendelijk. Volwaardige reactie veelal binnen 24 uur. Niet alleen werd ik van advies voorzien, maar hier en daar werden instellingen zelfs al voor me aangepast.

Medio vorig jaar ben ik vanwege performance perikelen een andere site bij een concurrent gaan hosten, maar die haal ik na de contractperiode absoluut weer naar Antagonist.

Een voorbeeld voor andere hostingproviders!

5 april 2016 20:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Bij een vraag had ik binnen no time een antwoord van Antagonist. Wat heel fijn was, was dat ik even heen en weer kon mailen met een medewerker. Ik hoefde niet lang te wachten op een volgend antwoord. En als klap op de vuurpijl: problem solved!!

5 april 2016 19:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer gemakkelijk om een domeinnaam en hostruimte te bekomen. Handleidingen zijn duidelijk. De ondersteuning is top.

5 april 2016 09:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Ontzettend goed geholpen door Marjolein Schuring gedurende de maanden februari en maart in het aanvragen en verhuizen van mijn domeinnaam. Marjolein acteert pro-actief, ontzorgt en communiceert duidelijk.

Dank!

4 april 2016 15:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Geweldige provider, goede prijs./prestatie en een kickass selfservice front-end met zowat alle toeters en bellen die je je kunt wensen.

Een aanrader :)

3 april 2016 11:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alle zorgen worden overgenomen door Antagonist. Dit is nog eens 'ontzorgen'.

2 april 2016 11:33
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Hoewel wij al een Wordpress site live hadden bij antagonist wilden wij graag een kloon plaatsen bij Antagonist. Door de simpele live chat support werden we meteen geholpen. Niet alleen was Antagonist erg transparant over de stappen die werden ondernomen. Ook werd er door de support goede ondersteuning gebracht met het plaatsen van de Wordpress site. Al in al erg tevreden over de support en dat voor zo'n laag tarief. Wij blijven altijd klant!

1 april 2016 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Bij storing of vragen wordt er telkens adequaat en snel gereageerd door de support-medewerkers van Antagonist. Top!

31 maart 2016 16:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Fijne hosting, snelle support, nooit te beroerd om wat uit te leggen. Niet zo goedkoop als sommige andere opties, maar de stabiliteit en service zijn meer dan de meerprijs waard.

30 maart 2016 16:08
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Zeer simpel: wij zijn een webdesignbureau met 8 jaar ervaring.
Voordien al veel andere hostingfirma's geprobeerd, en in onvrede verlaten.
ANTAGONIST IS GEWOON DE ABSOLUTE TOP !!!!
Zij overstijgen het concept van "goede prijs/kwaliteit" : een zeer competente en excellente service, en betere kwalitatieve en secure hosting dan gelijk waar anders in Benelux.

25 maart 2016 10:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Dik 10 jaar klant en ze blijven me er maar niet uitgooien met mijn lastige/domme vragen! Top service voor een zeer nette prijs

22 maart 2016 11:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede ervaring met Antagonist. Snelle levering bij bestelling en goede service als het nodig is.

1 maart 2016 11:31
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0