HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer gemakkelijk om een domeinnaam en hostruimte te bekomen. Handleidingen zijn duidelijk. De ondersteuning is top.

5 april 2016 09:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Ontzettend goed geholpen door Marjolein Schuring gedurende de maanden februari en maart in het aanvragen en verhuizen van mijn domeinnaam. Marjolein acteert pro-actief, ontzorgt en communiceert duidelijk.

Dank!

4 april 2016 15:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Geweldige provider, goede prijs./prestatie en een kickass selfservice front-end met zowat alle toeters en bellen die je je kunt wensen.

Een aanrader :)

3 april 2016 11:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Alle zorgen worden overgenomen door Antagonist. Dit is nog eens 'ontzorgen'.

2 april 2016 11:33
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Hoewel wij al een Wordpress site live hadden bij antagonist wilden wij graag een kloon plaatsen bij Antagonist. Door de simpele live chat support werden we meteen geholpen. Niet alleen was Antagonist erg transparant over de stappen die werden ondernomen. Ook werd er door de support goede ondersteuning gebracht met het plaatsen van de Wordpress site. Al in al erg tevreden over de support en dat voor zo'n laag tarief. Wij blijven altijd klant!

1 april 2016 11:09
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Bij storing of vragen wordt er telkens adequaat en snel gereageerd door de support-medewerkers van Antagonist. Top!

31 maart 2016 16:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Fijne hosting, snelle support, nooit te beroerd om wat uit te leggen. Niet zo goedkoop als sommige andere opties, maar de stabiliteit en service zijn meer dan de meerprijs waard.

30 maart 2016 16:08
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Zeer simpel: wij zijn een webdesignbureau met 8 jaar ervaring.
Voordien al veel andere hostingfirma's geprobeerd, en in onvrede verlaten.
ANTAGONIST IS GEWOON DE ABSOLUTE TOP !!!!
Zij overstijgen het concept van "goede prijs/kwaliteit" : een zeer competente en excellente service, en betere kwalitatieve en secure hosting dan gelijk waar anders in Benelux.

25 maart 2016 10:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Dik 10 jaar klant en ze blijven me er maar niet uitgooien met mijn lastige/domme vragen! Top service voor een zeer nette prijs

22 maart 2016 11:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede ervaring met Antagonist. Snelle levering bij bestelling en goede service als het nodig is.

1 maart 2016 11:31
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist is mij tot nu toe prima bevallen.
De weinige keren dat ik de helpdesk nodig had ging dat vlot en kundig. Prijs is goed.
Qua performance tot nu toe geen problemen ondervinden.
Echter mijn site is niet groot en krijgt niet veel traffic, dus dat is nu nog lastig te beoordelen.
Heerlijk zijn de opties om met één druk op de knop allerlei programma's te installeren. Zoals bijvoorbeeld Wordpress, Vtiger, Moodle.
Ik raad iedereen Antagonist aan.

27 februari 2016 20:22
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

super gewoon

24 februari 2016 05:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik zit nu een maand of twee bij Antagonist (Plus pakket) en ben zeer tevreden. Het verplaatsen van mijn huidige domeinen was makkelijk, mede dankzij de publieke informatie op de website alsmede op het forum. De omgeving werkt goed, snel en is flexibel. Daarnaast ben ik erg blij met de SSH toegang die Antagonist sinds kort biedt. Mede hierdoor (en de "containerisatie") voelt deze hosting als VPS maar met behoud van de voordelen van shared hosting.

19 februari 2016 11:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Bijna geen downtime.
Redelijk snelle support

8 februari 2016 17:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede service voor een schandalig lage prijs. Wij hebben nog niet eens support nodig gehad, wat volgens ons een tien voor service betekent; De enige perfecte support is degene die je niet nodig hebt.

1 februari 2016 10:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0