HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

super gewoon

24 februari 2016 05:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik zit nu een maand of twee bij Antagonist (Plus pakket) en ben zeer tevreden. Het verplaatsen van mijn huidige domeinen was makkelijk, mede dankzij de publieke informatie op de website alsmede op het forum. De omgeving werkt goed, snel en is flexibel. Daarnaast ben ik erg blij met de SSH toegang die Antagonist sinds kort biedt. Mede hierdoor (en de "containerisatie") voelt deze hosting als VPS maar met behoud van de voordelen van shared hosting.

19 februari 2016 11:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Bijna geen downtime.
Redelijk snelle support

8 februari 2016 17:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede service voor een schandalig lage prijs. Wij hebben nog niet eens support nodig gehad, wat volgens ons een tien voor service betekent; De enige perfecte support is degene die je niet nodig hebt.

1 februari 2016 10:43
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Ik ervaar Antagonist als een stabiele, snelle en betrouwbare hoster.
Een deskundige en snelle service is er ook als dat nodig is.

26 januari 2016 23:26
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Snelle en kundige support.

25 januari 2016 23:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Eigenlijk probleemloos. Updates worden tijdig aangekondigd

25 januari 2016 12:40
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Een hele opluchting dat ik bij deze mensen terecht kan. Een wereld van verschil, tussen mijn vorige hosting prof en Antagonist. Toen de toegangstijd tot mijn filmpjes plots erg lang duurde, was 1 telefoontje genoeg om dat binnen een paar uur op te lossen. Waar vind je dat nog ... AANBEVOLEN zeker ook zakelijk.

21 januari 2016 17:49
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Supersnelle hosting! Support heb ik nog niet nodig gehad, maar zo te lezen is dat ook dik in orde. Gezien de resultaten qua snelheid en stabiliteit van de afgelopen tijd ga ik al mijn sites hierheen migreren.

16 januari 2016 20:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Al meerdere jaren bij Antagonist en zeer tevreden. De prijs kan altijd lager natuurlijk... De kwaliteit is super en de support ook als je vragen hebt dan krijg je altijd binnen een 24 uur antwoord.
Vorig jaar een grote update gedaan waardoor alles nog veel soepeler loopt. Ga vooral zo door...
We hebben twee verschillende pakketten, een oud pakket van heel vroeger en een nieuw pakket van vorig jaar.


12 januari 2016 16:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al jaren met veel plezier bij antagonist aanrader

12 januari 2016 11:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Erg goede service, indien een probleem optreedt (tot nu toe slechts 1 keer in de jaren dat ik mijn site bij Antagonist hebt ondergebracht) wordt dit snel opgelost. Op vragen wordt er zeer snel gereageerd. Hun forum bevat goede help. Mijn site wordt nagekeken op beveilingsfouten wat ik een geruststelling vind. Ik ben heel tevreden.

11 januari 2016 09:03
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben onverdeeld positief.

9 januari 2016 20:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

reeds jarenlang klant, altijd online en een goede snelheid zelfs hier in belgie

8 januari 2016 12:04
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Alleen positieve ervaringen gedurende de laatste 5 jaar.
Zéker aan te bevelen.
Gr. Rob

5 januari 2016 16:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0