HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al vele jaren lang zit ik tot volle tevredenheid bij Antagonist. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en vooral de uiterst vriendelijke en behulpzame helpdesk vallen positief op.

5 januari 2016 11:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goede hosting provider. Site is altijd goed bereikbaar en snelle support.

Verder is het onderhouden van je site, mail en alle bijkomende zaken erg eenvoudig te regelen via de dashboards

5 januari 2016 10:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Al jaren zeer tevreden, tevens perfecte customer support.

30 december 2015 12:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Tot nu toe de beste hosting die ik heb gehad.

22 december 2015 08:18
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Niet zo goedkoop als sommige andere hosters. Maar zeer stabiel en professioneel. Heb er enige jaren een domeinnaam met website en email. Nog nooit offline geweest.

21 december 2015 09:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Correcte prijs en service !

17 december 2015 18:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

De beste prijs/kwaliteit verhouding die ik tot nu toe ergens ben tegengekomen.

17 december 2015 12:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Heldere insteek, duidelijke producten en uitstekende klantenservice

11 december 2015 11:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Met Antagonist heb ik sinds ik mijn site daar heb gehost alleen maar positieve ervaringen. Het was zeer eenvoudig om mijn site online te krijgen, mede dankzij de zeer goede instructies. Vooral de overgang naar SSD vind ik een zeer goede zet. Mijn pagina's laden nu zeer snel.

9 december 2015 22:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Zeer professionele en betrouwbare servers, zeer goed prijs/kwaliteit en service.

9 december 2015 11:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

ik heb meerdere domeinnamen en een hostingpakket bij Antagonist. De webinterface is erg handig en enorm veelzijdig waardoor je zelf dingen kunt instellen waarvoor je bij andere hostingproviders de klantenservice moet inschakelen. Antagonist biedt de meest gebruikte cms en en databases als installatiepakket aan, waardoor je met één druk op de knop wordpress, joomla, mediawiki etc installeerd

7 december 2015 13:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik begrijp niet zo goed wat u bedoeld.
Gaat dit over buckfastbevruchtingsstation.nl?
Laat mij even horen hoe ik u kan helpen.

25 november 2015 13:41
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Prima hoster en alles goed geautomatiseerd.
Ook geen belachelijke opzegtermijnen, niet betalen betekent gewoon dat je het product niet langer wenst (uiteraard rekening houdend met een grace periode).

16 november 2015 01:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Probleemloze hosting, goede en snelle respons op vragen, medewerkers denken mee met de klant.

9 november 2015 11:51
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Great product
well worth the money and the support is excellent

29 oktober 2015 10:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0