HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Niet zo goedkoop als sommige andere hosters. Maar zeer stabiel en professioneel. Heb er enige jaren een domeinnaam met website en email. Nog nooit offline geweest.

21 december 2015 09:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Correcte prijs en service !

17 december 2015 18:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

De beste prijs/kwaliteit verhouding die ik tot nu toe ergens ben tegengekomen.

17 december 2015 12:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Heldere insteek, duidelijke producten en uitstekende klantenservice

11 december 2015 11:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Met Antagonist heb ik sinds ik mijn site daar heb gehost alleen maar positieve ervaringen. Het was zeer eenvoudig om mijn site online te krijgen, mede dankzij de zeer goede instructies. Vooral de overgang naar SSD vind ik een zeer goede zet. Mijn pagina's laden nu zeer snel.

9 december 2015 22:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Zeer professionele en betrouwbare servers, zeer goed prijs/kwaliteit en service.

9 december 2015 11:06
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

ik heb meerdere domeinnamen en een hostingpakket bij Antagonist. De webinterface is erg handig en enorm veelzijdig waardoor je zelf dingen kunt instellen waarvoor je bij andere hostingproviders de klantenservice moet inschakelen. Antagonist biedt de meest gebruikte cms en en databases als installatiepakket aan, waardoor je met één druk op de knop wordpress, joomla, mediawiki etc installeerd

7 december 2015 13:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik begrijp niet zo goed wat u bedoeld.
Gaat dit over buckfastbevruchtingsstation.nl?
Laat mij even horen hoe ik u kan helpen.

25 november 2015 13:41
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Prima hoster en alles goed geautomatiseerd.
Ook geen belachelijke opzegtermijnen, niet betalen betekent gewoon dat je het product niet langer wenst (uiteraard rekening houdend met een grace periode).

16 november 2015 01:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Probleemloze hosting, goede en snelle respons op vragen, medewerkers denken mee met de klant.

9 november 2015 11:51
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Great product
well worth the money and the support is excellent

29 oktober 2015 10:59
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Top!

29 oktober 2015 10:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Al een tijdje erg ontevreden over Antagonist. Nu is het ook tijd om het op te schrijven. Op het moment dat onze site begon te groeien, konden de servers van Antagonist het niet aan. Resultaat: herhaaldelijk was de website lang (meer dan een uur) niet bereikbaar. Bij de eerste keer kregen wij als feedback: tja, je kunt ook niet te veel verwachten als je een tientje per maand betaalt. En bij alle 'oplossingen' voor het probleem wijst Antagonist eerst naar ons: de klant. Daar zit dan elke keer het probleem.

Een paar weken geleden kam Antagonist met nieuwe pakketen, waarin 99 procent uptime wordt beloofd. Dat was precies wat we nodig hadden. Waren we eindelijk verlost van die keren dat de website onbereikbaar was voor onze bezoekers. Die pakketten kwamen wel met een extra prijskaartje. We hebben het maar betaald, want 99 procent uptime is ons wel wat waard én dan konden ze later niet weer zeggen: je kunt niet veel verwachten voor een tientje in de maand. Nu betalen we meer dan 500 euro per jaar.

Maar vanavond, tijdens een piek in onze bezoekersaantallen, gebeurde het weer. Website eruit, niet meer bereikbaar voor bezoekers. Mail gestuurd aan Antagonist, meer dan een uur later een reactie. Het lag weer aan onszelf en die 99 procent hadden we verkeerd begrepen. Die extra kosten hadden we blijkbaar wel goed begrepen. We hebben nu dus ons pakket opgewaardeerd voor (fiks) meer geld, maar de service blijft hetzelfde.

Deze hosting is misschien goed als je een hobby-website met een paar bezoekers per dag hebt, maar is volledig ontoereikend als je een serieus platform wil bouwen. Het ergste vinden wij nog de marketing-praatjes: 99 procent uptime, onbeperkt verkeer. Het is allemaal niet waar, want er zijn telkens addertjes onder het gras die niet worden gemeld.

26 oktober 2015 23:34
Support
4,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Snelle service, stabiele verbinding en een goeie prijs. Helemaal top! Zou het iedereen aanraden!

26 oktober 2015 15:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Geweldige provider, goed dashboard met vele instellingsmogelijkheden. Helpdesk met kennis van zaken.

25 oktober 2015 11:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0