HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Top!

22 oktober 2015 15:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De enige overeenkomst tussen 'hosters' en Antagonist is dat je denkt 'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh'. Bij 'de hosters' in negatieve zin; bij Antagonist alleen maar in positieve zin. Heb je een idee: zit het al in je pakket. Voorwaarden: kraakhelder. Prijs: heel goed. Techniek: geweldig. Mensen: het beste.. Probeer het, ik geloof het ook pas als ik er zelf mee gewerkt heb.

20 oktober 2015 16:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Sinds een paar jaar heb ik een domein via Antagonist. Ik wou een simpele website als persoonlijke pagina met een email adres erbij. Via een vriend kwam ik bij Antagonist, en het is me bijzonder goed gevallen. Toen ik begon had ik weinig verwachtingen, maar Antagonist biedt alles wat ik wil en meer, voor minder geld dan ik verwachtte.
Wat speciale vermelding verdient is de service die Antagonist biedt. Alles is super transparant, en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Antagonist is pro-actief en biedt de klant zo veel mogelijk informatie en opties. Kon echt niet beter.

20 oktober 2015 15:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

In een woord geweldig!
Ik host nu 4 jaar bij Antagonist en eigenlijk geen problemen gehad. Heb ik een vraag, dan word ik snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

19 oktober 2015 16:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb sinds kort een hostingpakket bij Antagonist. Zeer tevreden! Alles werkt probleemloos. Over de service niks dan lof. Je krijgt binnen een paar uur een reactie waarbij de juiste oplossing wordt geboden. Zeer hulpvaardig, persoonlijk en klantgericht.
Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!

19 oktober 2015 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Tot drie keer toe heb ik in de afgelopen tijd de helpdesk benaderd. Alle drie de keren werd ik snel en perfect geholpen. De kennis is aanwezig en de bereidheid een oplossing te bedenken. Zo wed onder meer de capaciteit van mijn website tijdelijk verhoogd om mij de gelegenheid te geven mijn zaken op orde te stellen (opschoning).
Klasse

19 oktober 2015 09:51
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Heerlijke no nonsense provider. Alles werkt zonder haperen. Als je de helpdesk raadpleegt heb je ommegaand antwoord.

18 oktober 2015 22:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al jaren klant bij Antagonist en nooit problemen gehad. Ook de support per mail werkt uitstekend. Vooral het Installatron hulpmiddel maakt het mogelijk om vele ingewikkelde zaken met enkele muisklikken uit te voeren. 100% tevreden.

18 oktober 2015 10:01
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Kwaliteit verzekert in alles !!!

17 oktober 2015 12:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Uitmuntende communicatie, zowel bij aanpassingen als bij die ene storing die er 4 jaar geleden is geweest. Vermakelijk en informatief blog.

16 oktober 2015 17:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben al bijna 5 jaar een zeer tevreden klant. En de nieuwe hostingpakketten zijn echt super!

16 oktober 2015 12:21
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Gewoon een niet duren no nonsense hosting provider.
Goede en snelle support, in de jaren dat ik mijn domein bij hun heb, 2x een vraag gesteld, binnen een 1/2 dag het juiste antwoord waar ik wat aan had.
1x problemen gehad, binnen een uur zaten ze er boven op en binnen een halve dag was ik weer up and running.

16 oktober 2015 10:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ben al jaren een tevreden klant bij Antagonist. Zij hebben gisteren mijn site (en die van anderen) overgeplaatst naar een sterkere computer. De overplaatsing bij mij ging zonder hik.
Zo fijn dat zij blijven investeren in een goed product.

15 oktober 2015 19:26
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

niets dan lof, snelle service
goede oplossingen

15 oktober 2015 19:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Helder en duidelijk advies, uitstekende en kwalitatief goede service en bovenal een stabiel en prima presterende website.

15 oktober 2015 18:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0