HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Top!

29 oktober 2015 10:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Al een tijdje erg ontevreden over Antagonist. Nu is het ook tijd om het op te schrijven. Op het moment dat onze site begon te groeien, konden de servers van Antagonist het niet aan. Resultaat: herhaaldelijk was de website lang (meer dan een uur) niet bereikbaar. Bij de eerste keer kregen wij als feedback: tja, je kunt ook niet te veel verwachten als je een tientje per maand betaalt. En bij alle 'oplossingen' voor het probleem wijst Antagonist eerst naar ons: de klant. Daar zit dan elke keer het probleem.

Een paar weken geleden kam Antagonist met nieuwe pakketen, waarin 99 procent uptime wordt beloofd. Dat was precies wat we nodig hadden. Waren we eindelijk verlost van die keren dat de website onbereikbaar was voor onze bezoekers. Die pakketten kwamen wel met een extra prijskaartje. We hebben het maar betaald, want 99 procent uptime is ons wel wat waard én dan konden ze later niet weer zeggen: je kunt niet veel verwachten voor een tientje in de maand. Nu betalen we meer dan 500 euro per jaar.

Maar vanavond, tijdens een piek in onze bezoekersaantallen, gebeurde het weer. Website eruit, niet meer bereikbaar voor bezoekers. Mail gestuurd aan Antagonist, meer dan een uur later een reactie. Het lag weer aan onszelf en die 99 procent hadden we verkeerd begrepen. Die extra kosten hadden we blijkbaar wel goed begrepen. We hebben nu dus ons pakket opgewaardeerd voor (fiks) meer geld, maar de service blijft hetzelfde.

Deze hosting is misschien goed als je een hobby-website met een paar bezoekers per dag hebt, maar is volledig ontoereikend als je een serieus platform wil bouwen. Het ergste vinden wij nog de marketing-praatjes: 99 procent uptime, onbeperkt verkeer. Het is allemaal niet waar, want er zijn telkens addertjes onder het gras die niet worden gemeld.

26 oktober 2015 23:34
Support
4,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Snelle service, stabiele verbinding en een goeie prijs. Helemaal top! Zou het iedereen aanraden!

26 oktober 2015 15:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Geweldige provider, goed dashboard met vele instellingsmogelijkheden. Helpdesk met kennis van zaken.

25 oktober 2015 11:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Top!

22 oktober 2015 15:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De enige overeenkomst tussen 'hosters' en Antagonist is dat je denkt 'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh'. Bij 'de hosters' in negatieve zin; bij Antagonist alleen maar in positieve zin. Heb je een idee: zit het al in je pakket. Voorwaarden: kraakhelder. Prijs: heel goed. Techniek: geweldig. Mensen: het beste.. Probeer het, ik geloof het ook pas als ik er zelf mee gewerkt heb.

20 oktober 2015 16:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Sinds een paar jaar heb ik een domein via Antagonist. Ik wou een simpele website als persoonlijke pagina met een email adres erbij. Via een vriend kwam ik bij Antagonist, en het is me bijzonder goed gevallen. Toen ik begon had ik weinig verwachtingen, maar Antagonist biedt alles wat ik wil en meer, voor minder geld dan ik verwachtte.
Wat speciale vermelding verdient is de service die Antagonist biedt. Alles is super transparant, en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Antagonist is pro-actief en biedt de klant zo veel mogelijk informatie en opties. Kon echt niet beter.

20 oktober 2015 15:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

In een woord geweldig!
Ik host nu 4 jaar bij Antagonist en eigenlijk geen problemen gehad. Heb ik een vraag, dan word ik snel, vakkundig en vriendelijk geholpen.

19 oktober 2015 16:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb sinds kort een hostingpakket bij Antagonist. Zeer tevreden! Alles werkt probleemloos. Over de service niks dan lof. Je krijgt binnen een paar uur een reactie waarbij de juiste oplossing wordt geboden. Zeer hulpvaardig, persoonlijk en klantgericht.
Kortom, ik ben een zeer tevreden klant!

19 oktober 2015 15:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Tot drie keer toe heb ik in de afgelopen tijd de helpdesk benaderd. Alle drie de keren werd ik snel en perfect geholpen. De kennis is aanwezig en de bereidheid een oplossing te bedenken. Zo wed onder meer de capaciteit van mijn website tijdelijk verhoogd om mij de gelegenheid te geven mijn zaken op orde te stellen (opschoning).
Klasse

19 oktober 2015 09:51
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Heerlijke no nonsense provider. Alles werkt zonder haperen. Als je de helpdesk raadpleegt heb je ommegaand antwoord.

18 oktober 2015 22:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al jaren klant bij Antagonist en nooit problemen gehad. Ook de support per mail werkt uitstekend. Vooral het Installatron hulpmiddel maakt het mogelijk om vele ingewikkelde zaken met enkele muisklikken uit te voeren. 100% tevreden.

18 oktober 2015 10:01
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Kwaliteit verzekert in alles !!!

17 oktober 2015 12:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Uitmuntende communicatie, zowel bij aanpassingen als bij die ene storing die er 4 jaar geleden is geweest. Vermakelijk en informatief blog.

16 oktober 2015 17:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben al bijna 5 jaar een zeer tevreden klant. En de nieuwe hostingpakketten zijn echt super!

16 oktober 2015 12:21
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0