HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Gewoon een niet duren no nonsense hosting provider.
Goede en snelle support, in de jaren dat ik mijn domein bij hun heb, 2x een vraag gesteld, binnen een 1/2 dag het juiste antwoord waar ik wat aan had.
1x problemen gehad, binnen een uur zaten ze er boven op en binnen een halve dag was ik weer up and running.

16 oktober 2015 10:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ben al jaren een tevreden klant bij Antagonist. Zij hebben gisteren mijn site (en die van anderen) overgeplaatst naar een sterkere computer. De overplaatsing bij mij ging zonder hik.
Zo fijn dat zij blijven investeren in een goed product.

15 oktober 2015 19:26
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

niets dan lof, snelle service
goede oplossingen

15 oktober 2015 19:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Helder en duidelijk advies, uitstekende en kwalitatief goede service en bovenal een stabiel en prima presterende website.

15 oktober 2015 18:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Heb al verscheidene jaren meerdere websites draaien bij Antagonist en nog steeds ben ik buitengewoon tevreden met de geboden service en support. Meer waar voor je geld heb ik nog nergens kunnen vinden! En de doodenkele keer dat er vragen zijn wordt daar razendsnel en altijd ter zake op gereageerd.
Als ik iemand zou moeten adviseren? Doen!

15 oktober 2015 13:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik host al jaren mij website bij deze provider. Een super provider wat betreft kwaliteit en ondersteuning. Je wordt altijd snel en kundig geholpen wanneer er een probleem is. Helaas hebben ze sinds vandaag de hostingpakketten vernieuwd en de prijzen flink verhoogd. Het instap pakket is in prijs verdubbeld en kost nu EUR 72,- per jaar! Voor iemand zoals ik met een simpele website is dat te duur geworden. Voor mij maakt het niet uit als mijn site een seconde langzamer geladen wordt dan bij de concurrentie. En van de meeste opties bij het goedkoopste pakket maak ik helemaal geen gebruik maar hier moet ik wel voor betalen.

Ben je een serieuze of zakelijke klant dan kan ik je deze provider van harte aanbevelen. Ben je een kleine, hobbymatige gebruiker zoals ik dan zou ik op zoek gaan naar een goedkopere optie.

15 oktober 2015 11:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
4,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Zeer snelle oplevering, uitmuntende kwaliteit en snelheid. Support in het weekend zou wel fijn zijn. Maar geen enkele seconde spijt gehad!

Geen gedoe meer met shared hosting, en geen gedoe met alles zelf installeren. Ideaal!!

14 oktober 2015 21:07
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Geweldige service!!! Reageren zeer snel op vragen, zijn ook innovatief!!

Zelf twee keer een probleem gehad met een
"gehackte" website. Ze hebben direct allerlei oplossingen aangedragen. Uiteindelijk bleekt het de FTP-software te zijn, deze was niet goed beveiligd.

14 oktober 2015 18:19
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Is niet een prijsvechter, maar geeft uitstekende service en goede prestaties en snelheden voor mijn website, prima!

14 oktober 2015 15:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede no-nonsense hosting provider. Wat ik leuk vind is dat ze ook echt proberen een goed product neer te zetten. Dat klinkt een beetje flauw, maar veel hosting providers zijn voornamelijk met zichzelf bezig en hoe ze zoveel mogelijk geld kunnen verdienen. Dat idee heb ik bij Antagonist niet. Ik heb het idee dat ze daar echt werken vanuit de visie dat als de klant tevreden is, dat hij dan wel blijft en op die manier zorgt voor een goede omzet.

29 september 2015 15:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Al enkele jaren heb ik mijn website bij Antagonist onder beheer, en ik kan niet anders zeggen dat ik vol lof over hen ben! Met welke vraag ik ook kom, ze hebben mij tot op heden altijd heel goed geholpen!

25 september 2015 16:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Een zeer fijne provider waar ik al jaren mijn sites heb geparkeerd. Een zeer scherpe prijs voor zeer goede kwaliteit. Erg vriendelijke medewerkers die snel reageren en echt tot het uiterste gaan om je te helpen. Ik kan deze provider echt aanbevelen, je krijgt er geen spijt van, dikke tien!

13 september 2015 15:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Nog maar kort bij Antagonist maar juist in het begin heb je af en toe persoonlijke hulp nodig. En daarmee is mijn ervaring positief; snel en adequaat.

11 september 2015 15:27
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Smile! Zoals gebruikelijk top-service van Antagonist! De concurrentie - is die er nog? - kan wat mij betreft wel inpakken. Mijn keuze van een aantal jaren geleden voor Antagonist was dus wel terdege de juiste en is dat nog steeds.
No-nonsense, fast, to-the-point, top service, top quality. That's Antagonist.

9 september 2015 17:14
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Langer dan een jaar maken we gebruik van een resellerpakket van Antagonist. Ondanks de lage prijzen biedt Antagonist snelle, persoonlijke support.

2 september 2015 11:49
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0