HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 606 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Langer dan een jaar maken we gebruik van een resellerpakket van Antagonist. Ondanks de lage prijzen biedt Antagonist snelle, persoonlijke support.

2 september 2015 11:49
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Erg goede klantenservice. Werkt snel, klantvriendelijk en is erg behulpzaam. Tot nu toe de beste klantenservice die ik bij een webhostingbedrijf ben tegengekomen.

24 augustus 2015 23:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb een prima ervaring met Antagonist. Snel antwoord en hulp tot het probleem is opgelost. Eerst vond ik het lastig dat er niet getelefoneerd kan worden, maar ik begrijp de argumenten wel.
De hulp mbv. teamviewer is zeer goed bevallen!

21 augustus 2015 15:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Alle tools aanwezig en uitstekende support. Niks op aan te merken.

18 augustus 2015 13:51
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb er 5 websites gehost.
Goede snelheid, snel en transparant support bij storingen.
Inhoudelijk prima support.
Gebruik nu alles-in-1-basic voor € 34,20 per jaar

De oude pakketten zijn niet meer nieuw te bestellen.

Nieuw pakket Slim is veel duurder (12 * 4,99 per jaar)

17 augustus 2015 18:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Onlangs werd ik zeer prettig en professioneel geholpen bij een probleem met het instellen van mijn e-mail op mijn telefoon. Erg goed!

15 augustus 2015 13:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De helpdesk benadert met een vraag. Binnen het uur een antwoord waar ik wat aan had. Super service, daar kun je weer verder mee. Complimenten en van harte aanbevolen!!

14 augustus 2015 15:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Heel erg tevreden over Antagonist. Goede prijs/kwaliteit en uitstekende helpdesk: ze reageren heel snel en gaan door met opties zoeken totdat problemen zijn opgelost.

12 augustus 2015 09:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

We hebben onze website met hairextensions www.glamouryourhair.nl over gezet naar Antagonist en super tevreden! Jammer dat er geen telefonische support is, maar de support per mail gaat vlot en je krijgt een echt antwoord waarbij er direct wordt meegedacht. Ben er echt super blij mee:)
Nog niet gezien dat ik offline was en de site loopt erg vlot!

29 juli 2015 16:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik ben echt super goed geholpen door Antagonist! Iedere keer kreeg ik vrij snel een reactie terug met een duidelijke uitleg (ook nadat ik al 6x gemaild had met een vraag). Helemaal tevreden dus!

29 juli 2015 16:09
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Enorm snelle service. Een geweldig bedrijf.
Helpen direct om tot oplossingen te komen.

22 juli 2015 14:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prima hosting, met goede service en snelle hulp. Wordt echter wel steeds duurder.

21 juli 2015 22:07
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Dit is gewoon een erg fijne partij. De pakketten zijn mooi ruim met erg veel mogelijkheden. Support gaat via tickets, maar worden snel en erg deskundig beantwoord. Geen moeite lijkt te groot en dat is gewoon erg fijn. De sites draaien erg snel en dat is uitermate belangrijk voor mij.

Antagonist is een dikke aanrader!

21 juli 2015 09:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snelle en duidelijk service

20 juli 2015 16:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Top hosting provider met snelle service. Altijd ALS (ik zeg als, wat de kwaliteit van de hosting is prima) er iets is of als ik een vraag heb wordt deze snel beantwoord met een zeer heldere uitleg.

17 juli 2015 14:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0