HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik heb alleen maar een domeinnaam gekocht bij Antagonist, maar omdat ik er niet veel snap hoe dit allemaal werkt heb ik een aantal keren heen en weer gemaild met Antagonist hierover. Ik kreeg steeds snel een reactie van ze en ze helpen je heel vriendelijk en geduldig tot het is opgelost. Heel prettig!

15 juli 2015 11:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ze bieden een goede hosting service voor een goede prijs. Ik ontwerp websites, en ben minder thuis in hosting. Soms heb ik gewoon wat hulp nodig. Ze hebben tot nu toe snel, vriendelijk en adequaat geholpen als er iets was.

8 juli 2015 16:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Alleen maar goed. Als dingen goed gaan zou je ze niet hoeven horen, toch houdt Antagonist mij op de hoogte van ontwikkelingen.

Ook helpen ze me grondig en op persoonlijke manier als ik ze een keer wel nodig heb.

4 juli 2015 14:09
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Antagonist heeft een uitstekende support. Snelle en concrete antwoorden op vragen. Ook een goede performantie. Verder een transparante en eerlijke communicatie. kortom: Waar voor mijn geld. Een tevreden klant uit België

3 juli 2015 18:54
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik kreeg deze week een e-mail over een storing datacenter 23 juni 2015. Kan altijd een keer gebeuren een storing, en fijn dat je hier van op de hoogte wordt gehouden;-) maar in alle jaren dat ik nu mijn webwinkels heb aangesloten bij Antagonist heb ik daar praktisch nooit geen storingen gehad. Dit bedrijf werkt enorm vooruitstrevend, en werkt ook erg handig met de SSL-systemen. Super! Ga zo door! Groet, Carolina Betten www.geenparfum.nl & www.nonimorinda-natuurproducten.nl

3 juli 2015 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Prima provider met stabiele omgeving. Ze ondersteunen een flexibel systeem van email verzendlijsten (Marjordomo) wat voor ons echt van pas komt.

3 juli 2015 08:02
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

heb gemerkt dat er openheid is/ als bij jullie een storing is.
Die openheid vind ik een sterk punt: geen flauwe verklarende opmerkingen die iets verbergen (ook al zou de storing door een eigen fout zijn: wat dan nog; moet ik jullie dan bekritiseren.
Hooguit stimuleren tot nog betere kwaliteit.
Ook ik maak fouten.
Ik vind in de politiek die verhullende en toedekkende en daarin anderen beschuldigende manier uit den boze.
Vandaar dat mijn dat briefje van gisteren (over de storing op 23 juni zo goed deed).
hgr Bert

2 juli 2015 19:17
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer goede ervaring met Antagonist. Geen dure 'blabla'; helder en duidelijke communicatie en gewoon doen wat je beloofd hebt te zullen doen. Erg prettig !

2 juli 2015 17:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Wij zijn al jaren lang klatn van Antagonis. de servie en voorla de wijze van communciceren zijn ronduit excellent te noemen. Je bent als klatn altijd op de hoogte wat er aan een probleem gedaan wordt.
Ook een melding van stroomuitval, buiten de schuld van Antagonis werd helder uitgelegd wat er aan gedaan was en welke maatregelen er genomen waren. Dit is dé manier om met je klanten om te gaan.
Pluim voor Antagnist.

2 juli 2015 16:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Binnen 'no-time' heb je een site in de lucht. Werkt snel. Blinken ook uit in communicatie (de juiste toon, correcte zinnen, ziet er visueel strak uit en geeft op inhoud zowel een mooie jip-en-janneke uitleg als een detail-verslag indien van toepassing). Aanrader!!!

2 juli 2015 15:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Sinds een paar jaar klant bij Antagonist, mij aangeraden door iemand met veel ervaring. Bevalt heel goed, nooit gedoe, en elke week standaard een backup.

2 juli 2015 14:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer goed kwaliteit (lees: uptime) voor een hele goeie prijs.
De support is erg goed: ik word altijd binnen no-time geholpen (per mail) en heb het idee dat ik een mensen-klant ben en niet een "nummer".
Zondermeer een aanrader dus.

1 juli 2015 21:23
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Geweldig! Support is snel en ter zake. En, heel belangrijk: men is vriendelijk. Kan ik iedereen aanbevelen!

1 juli 2015 19:45
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al jarenlang trouwe klant en dat gaat ook wel zo blijven. Goede service, altijd bereid om te helpen als je er even niet uitkomt en bovenal ontzettend veel waar voor je geld. Een echte aanrader.

1 juli 2015 15:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Support vragen worden snel opgepakt, De medewerkers van Antagonist zijn zeer behulpzaam.
Open en eerlijke communicatie, ook als er onverhoopt iets mis gaat.

1 juli 2015 15:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0