HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 605 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede ervaringen met Antagonist sedert 1-2-2010.
In het begin een aantal vragen gesteld omtrent FTP en keurig/snel te woord gestaan. Naar mijn weten is op 23 juni 2015 een korte storing geweest het enige "probleem" wat zich ooit heeft voor gedaan. Over deze storing heb ik een uitstekende mail/toelichting gehad met prima informatie/actieplan om herhaling in de toekomst te voorkomen.

Om dat mijn eigen ervaring zo positief is heb ik Antagonist aangedragen bij een kennis (Glasparadijs.nl) . Deze heeft op 16-6-2015 gelijk een driejarig contract afgesloten. Wel viel het mij op dat de prijzen behoorlijk gestegen, maar wellicht conform de concurrentie/markt.

1 juli 2015 15:37
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik ben al jaren klant bij Antagonist. Ik host er bijna alle websites van mijn klanten (tenzij de klant ergens anders wil hosten). De dienstverlening die Antagonist verleend is van hoge kwaliteit en dat voor een relatief lage prijs. De prijs/kwaliteit verhouding is dus erg hoog. Instellingen zijn zeer prettig zelf te regelen via Direct Admin en op je vragen wordt snel en adequaat gereageerd. Kortom een echte aanrader voor kleine én grote bedrijven.

1 juli 2015 12:27
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

De Antagonist heeft een perfecte prijs/kwaliteit verhouding en hun support is ronduit met Goed te bestempelen. Je wordt snel en adequaat geholpen!

1 juli 2015 11:41
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Supergoede ervaringen met Antagonist! Nagenoeg nooit storingen of downtime en mocht dit wel een enkele keer voorkomen, dan volgt er een keurige email wat het probleem veroorzaakt heeft. De keren dat ik contact met support heb opgenomen, hebben zij mij uitstekend en zeer deskundig geholpen met mijn vraag.

Niets dan lof dus voor Antagonist en daarom raad ik hen ook altijd aan bij mijn klanten.

Edwin Schenk
www.ed4design.nl

1 juli 2015 10:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Hele snelle en goede customer service!

18 juni 2015 15:27
Support
10,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
5,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Als senior ontwikkelaar heb ik mijn eigen site gemaakt van scratch en enkele wordpress sites gemaakt en gehost bij Antagonist. Mijn ervaringen met de uptime van de server is prima, prijs is ok. De support kan in mijn ogen beter, je kan ze niet bellen maar alleen mailen. Dit is soms erg vervelend als het een technische vraag is en bellen dan fijner is om te sparren of uit te leggen. Ik kreeg met mailen binnen 1 dag wel reactie. Documentatie op de site is niet altijd volledig of onduidelijk. Bij verhuizen van wordpress site ontbrak nog enkele wordpress handelingen in de documentatie, ik kwam daar zelf wel uit maar een leek heeft daar moeite mee. Er is in het verleden een keer voorgekomen dat een server aanpassing is doorgevoerd zonder bericht waardoor mijn email op de zelfbouw site kapot ging, kwam hier enkele weken later pas achter met daardoor kans op mail verlies (contact form stuk). Dit is in een tijdspan van 2 jaar voorgekomen. Dus over het algemeen tevreden over de hosting maar kan op support beter. Zat te twijfelen tussen 7 of een 6 voor support, maar het niet kunnen bellen trok het naar een 6.

15 juni 2015 22:04
Support
6,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Dat ze bij de Antagonist nog niet hard zijn weggerend, wanneer ik weer een mail stuurde :) ...... wat een hulp krijg je daar. En zonder te mokken (lijkt wel) en altijd weer een even vriendelijk antwoord op mijn blijken van onkunde.
Ik ben blij, dat ik voor dit bedrijf gekozen heb.

11 juni 2015 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Goede support, wordt prima en snel geholpen!

11 juni 2015 14:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Ik ben een onervaren wordpress gebruiker.
Antagonist is een zeer behulpzame gids in het wegwijs worden in het digitale landschap.
Ik kan het tot zover iedere beginner aanrader.
Ik ga er overigens direct vanuit dat een gevorderde gebruiker tevreden zal zijn.

10 juni 2015 20:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Alles werkt altijd gewoon met Antagonist, en als je even niet weet hoe je een probleem moet oplossen word je snel en geduldig geholpen door vriendelijke medewerkers.

9 juni 2015 16:49
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Hallo,
Werkelijk alles wat ik tot nu toe van Antagonist vindt is een 10 waard.
Zelfs in de avond uren helpen ze je als je vragen hebt.
En de prijs is zeker prima ten opzichte van de andere aanbieders.

8 juni 2015 18:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Zeer goede ondersteuning, en ze weten waar ze over praten.
Heb je een vraag/probleem kun je mailen en er wordt altijd duidelijk antwoord gegeven.

Geode prijs/kwaliteit verhouding

4 juni 2015 16:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

prima snel een helder antwoord. ( zit ik eerst een paar uur te klooien dan kan je er maar beter echt verstand van hebben toch? niet dan?)

4 juni 2015 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Pakket is goede prijs/kwaliteitsverhouding en de klantenservice is erg vriendelijk en snel wat ik zeker een pluspunt vind. Heb Antagonist al bij meerdere mensen aangeraden!

3 juni 2015 15:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik heb, als webontwikkelaar, aardig wat sites draaien bij verschillende hosters. De meesten op shared hosting en als het kan, het moet immers altijd goedkoop, voor niet al te veel geld. De ervaringen zijn wisselend. Deze week heb ik twee sites ondergebracht bij Antagonist en de ervaring is bijzonder positief. Site één was een webshop die verhuisd moest worden van aan andere host. Dat ging soepel en snel. Een SSL certificaat kon eenvoudig toegevoegd worden vanuit "mijn Antagonist" en werkte binnen minuten.

De mogelijkheden van het simpelste hostingpakket zijn super: vanuit het regelpaneel kan je zelf de PHP versie kiezen en de gebruikte modules. Verder onbeperkt databases en e-mailadressen aanmaken, cronjobs en backup. Met Installatron installeer je supersnel WordPress, Joomla etc. en krijg je automatische backups van je installatie ( één per dag, een per week en een per maand).

De site draait inmiddels en is supersnel, de gemiddelde pagina laadt, vanuit Amsterdam, in minder dan een halve seconde.

De andere site die ik laat hosten heeft een nieuwe .TLD extensie die in NL nog niet te krijgen was, en dus bij een Amerikaanse registerhouder staat geregistreerd. Voor het koppelen van de hosting aan die domeinnaam had ik hulp van Antagonist nodig. Dit was binnen no time geregeld, de support reageerde snel en de antwoorden waren adequaat.

Al met al ben ik bijzonder tevreden met deze, voor mij nieuwe, hostingprovider.
Een echte aanrader.


3 juni 2015 09:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0