HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 606 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goede chat bij vragen, snel en duidelijk

1 november 2018 16:56
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

gewoon precies goed!

1 november 2018 14:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ben altijd prima geholpen Ik ken geen aanbieder met een betere prijs-kwaliteit verhouding

30 oktober 2018 18:20
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Happy

30 oktober 2018 10:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ter zake kundig support, snel en vakkundig. Heeft mij zeer geholpen bij de eerste stappen naar een goed werkende website.

30 oktober 2018 09:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Heel heldere uitleg wanneer nodig, ook voor niet technische mensen! :-)

25 oktober 2018 12:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Antagonist heeft zijn focus op kwaliteit en maakt dat in de praktijk helemaal waar.

22 oktober 2018 12:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

een fantastische snelle reactie met duidelijke uitleg.
kan nu verder met het vernieuwen en aanpassen van mijn website.

19 oktober 2018 12:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Gewoon keigoed en no nonsense!
Ga lezen op antagonist.nl en overtuig jezelf.
Een aanrader. ;-)

18 oktober 2018 22:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Geweldige hulp bij oplossen van probleem

12 oktober 2018 09:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

We hebben met ons bedrijf meerdere abonnementen bij Antagonist. Het meest fijne is hun support, die goed meedenkt en ook wel eens iets extra's doet. Onlangs hadden we een evenement en kreeg de website een piek te verwerken. We konden tijdelijk in capaciteit opschalen en zo de hoge piek met aantallen bezoekers goed opvangen.

26 september 2018 09:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Gewoon goed. Maak al een aantal jaren gebruik van antagonist en ben tevreden.

25 september 2018 19:57
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Geweldige support, snel en adequaat. Men neemt alle tijd om wedervragen op persoonlijke wijze te beantwoorden, net zo lang totdat het probleem is opgelost.

12 september 2018 18:51
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Zeer goede klantenservice! Staan altijd voor je klaar.
Prijs zijn voor sommige dingen duurder dan bij de concurrent (dit is minimaal), maar hier krijg je wel heel veel vrijheid voor terug. Je hebt je eigen DirectAdmin omgeving, gratis SSL.
Als webdesigner gebruik ik antagonist voor alle hosting van mijn sites.

12 september 2018 16:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Heel prettige en goed uitgevoerde verhuisservice.
Probleemloze verhuizing gehad.
Heel goede prijs/kwaliteit.

10 september 2018 20:46
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0