HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer slechte communicatie/support. Het is nu al de zoveelste keer dat er server wijzigingen worden doorgevoerd (die invloed hebben op je site) zonder dat je daarvan op de hoogte wordt gebracht. Support is verschrikkelijk traag! Ze lezen je mails slecht waardoor je jezelf continu moet herhalen.
Ik heb mijn pakket dan ook opgezegd.
Erg jammer!

1 mei 2014 11:52
Support
1,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

De support van Antagonist reageert erg traag! Gem. 2 dagen wachten, je kunt ze niet bellen, niet chatten ect. dus je bent aan de goden overgeleverd als je met een deadline zit. Ik ben een sr. designer bij grote reclame bureaus, en heb prima ervaringen met andere hostingspartijen. Diverse malen 2 dagen gewacht, half antwoord gekregen daarna moet je weer 2 dagen wachten voor er daar weer een antwoord op komt, via ticket systeem. Ik zeg mijn account op!

22 april 2014 18:42
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ideale webhoster voor professionele websites. Wij hebben nu een aantal websites online staan waaronder kleurplaatje.com. Antagonist is betrouwbaar en biedt pakketten aan voor een lage prijs.

5 januari 2014 18:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Enkele jaren geleden klant geweest bij Antagonist. Destijds was ik klant bij nog 4 verschillende webhosts en vond Antagnonist daar toch echt de minste van. Ben toen zelf weggegaan bij ze, maar ik werk nog steeds met antagonist voor een aantal klanten van mij. Ik merk weinig verschil met de tijd dat ik klant was. Het is een prima product voor die prijs, en meer dan genoeg voor een eigen site. Ik betaal zelf liever iets meer voor uitgebreidere service voor het hosten van meerdere domeinen.

19 oktober 2013 21:50
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Hele goede webhost. Onderhoud wordt aangekondigd, dat is meestal 's ochtends heel vroeg. Alleen de support is alleen per e-mail te bereiken, dat is soms wel onhandig maar dan krijg je wel hele goede support.

16 augustus 2013 09:30
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
8,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Nare ervaring. Als het een beetje complex wordt geven ze niet thuis. Ze vragen wel om de consument hun vriendelijk vind. Ik niet. Op een simpele vraag krijg ik twee bladzijden oplossingen en doorverwijzingen. 70 % van verzoek om vragen worden genegeerd. Klachten worden niet bevestigd nog beantwoord. Misschien geschikt voor de zeer specialisten (maar die hoeven geen hulp), maar voor de gewone consument minder geschikt.

17 juni 2013 00:21
Algemeen
4,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
5,0
Support
3,0
0 10 4,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Slecht. Regelmatig 'verdwijnen' de mails die ik verstuur via de server van Antagonist. Die moet ik weer helemaal opnieuw schrijven; heeft me al vele uren gekost. Steeds stuurt Antagonist mails met "oplossingen" die niet werken. Het ligt aan m'n mail-programma, de instellingen maar nooit aan Antagonist. Al mijn andere mail-accounts werken wél zonder problemen.
Ik ga naar een ander webhost. GEEN aanrader die Antagonist.

27 april 2013 02:10
Algemeen
7,0
Prijs
7,0
Kwaliteit
7,0
Support
7,0
0 10 7,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Er is geen betere webhost dan Antagonist. Veel webruimte en veel dataverkeer voor een klein prijsje en een zeer goede support.

30 september 2012 06:35
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

UItermate tevreden zeer goede service

30 september 2012 06:30
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben erg tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding van Antagonist. Tot nog toe geen problemen gehad met de uptime van mijn website(www.fietsenreizen.nl).

20 september 2012 09:55
Algemeen
9,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
9,0
Support
5,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Er is geen betere webhost dan Antagonist. Veel webruimte en veel dataverkeer voor een klein prijsje en een zeer goede support.

19 september 2012 10:21
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Super goede ervaringen

18 september 2012 18:55
Algemeen
9,0
Prijs
9,0
Kwaliteit
9,0
Support
10,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Tophoster! werkt snel, support is goed. Kan er geen verkeerd woord over zeggen.

18 september 2012 17:41
Algemeen
10,0
Prijs
10,0
Kwaliteit
10,0
Support
9,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Gewoon een top host, ik heb mijn eigen site er staan en 4 website's van klanten van mij.

18 september 2012 17:03
Algemeen
9,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
9,0
Support
8,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Duidelijk, transparant. Goede FAQ, waar eerst naar verwezen wordt bij het stellen van een vraag per email, maar wel op een vriendelijke manier. Leuk om de medewerkers te zien. Medewerkers met lang haar vergroten de geloofwaardigheid ;)
Het enige wat ingewikkeld bleek was het toevoegen van meerdere domeinen aan een resellerpakket. Dat was in de FAQ ook niet helder. Binnenkort kijken of mijn custom webwinkel ook lekker wil draaien!

25 april 2012 09:01
Algemeen
8,0
Prijs
8,0
Kwaliteit
8,0
Support
8,0
0 10 8,0