HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 601 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ontzettend fijne hosting en geweldige support. Ik kan iedereen aanraden om voor Antagonist te kiezen!

20 juni 2018 23:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Laat niet te wensen over!

18 juni 2018 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Staan altijd klaar om te helpen, ook als het probleem niet door hen komt (wat in mijn geval meestal zo is! ;-))

Super snelle en vriendelijke service met duidelijke uitleg! Mijn site ligt er niet tot nauwelijks uit. En als het sporadisch wel eens keer voorkomt, is dit voor een enkele minuut in de nacht. En dan heb ik het over 2x per jaar ofzo.

Helemaal top dus! Nooit meer een anders webhost voor mij!

8 juni 2018 17:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben heel tevreden met Antagonist. De website is snel, de beveiliging is up-to-date, er zijn nooit problemen, en bij vragen aan de helpdesk heb je snel en deskundig antwoord.

Het is alleen niet meer zo goedkoop als vroeger. Mijn alles-in-een pakket houden ze wel netjes aan, maar je kan het niet meer bestellen. En bij een upgrade is de prijs meteen fors hoger (120 euro per jaar ipv 30 voor het kleinste pakket). Dat vind ik het enige minpuntje. Verder is dit naar mijn mening de provider met de beste prijs/prestatie-verhouding (zolang ik het alles-in 1 basic pakket kan houden :))

2 juni 2018 12:29
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prima

31 mei 2018 23:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

prima

31 mei 2018 13:11
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Altijd erg vlot met reactie op vragen. Werk al jaren met deze hostingprovider. Heb nu al mijn domeinamen (14) onder een resellers-account bij hun onder gebracht. Prima bedrijf. Zeker aan te bevelen.

30 mei 2018 19:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Vriendelijk en behulpzaam!

29 mei 2018 16:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Perfecte hosting, zoals het hoort.

29 mei 2018 10:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Als er iets aan de hand is met je website, word je supersnel geholpen. Ik kreeg uitleg maar omdat ik al aangegeven had dat ik niet zo handig met de computer ben werd het zelfs al voor mij opgelost. Goede service dat heb ik al meerdere keren gemerkt.

28 mei 2018 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Ik ben al bijna 8 jaar klant bij Antagonist en altijd zeer tevreden geweest. Elke keer als ik een vraag aan de support stel, krijg ik snel een professioneel antwoord. En niet onbelangrijk: de medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze doen hun best om je goed te helpen.

Wat mij betreft is Antagonist zeker een aanrader!

24 mei 2018 16:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Mijn ervaring is dat ze perfect op elkaar afgestemde systemen hebben.

Alles verloopt zoveel soepeler dan bij mijn vorige hosting provider, dingen als email opzetten binnen Wordpress, gaat extreem makkelijk. Geen gedoe met SMTP plugins en lange lijsten van instellingen. Ook de Wordpress installatie, zonder gedoe van handmatig MySQL databases moeten aanmaken.

Kies je voor gemak, uitstekende support, uitstekende NL-talige handleidingen, dan kies je voor Antogonist. Volgens mij is er binnen Nederland geen betere.

Enige nadelen zijn:
- betalen bedrag voor hosting ineens en niet gespreid per maand
- support verloopt altijd per email, je kunt ze niet bellen

23 mei 2018 22:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik ben al enige jaren klant bij Antagonist en ik ben altijd heel blij hoe snel en vakkundig ik geholpen word. Alhoewel ik mijn eigen sites maakt voel ik mij een digibeet en door de expertise van de medewerkers van Antagonist kan mij snel duidelijk gemaakt worden wat er moet gebeuren en als het mij niet lukt doen ze het voor mij. Kortom, een hele fijne club mensen.

18 mei 2018 09:11
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Prima, ga zo door!

14 mei 2018 15:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Simpelweg geweldige service en maximale beschikbaarheid.

14 mei 2018 13:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0