HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 607 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Al jaren klant en zal dat nog jaren blijven. Vooral de klantenservice is perfect!

19 juli 2018 17:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ben aan het overstappen naar Antagonist. Zeer goede service, snel, accuraat en hulpvaardig. De support per email werkt heel erg goed. Ik krijg als klant echt het gevoel gezien te worden. De aanvullende support is ook geweldig!

17 juli 2018 17:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

zeer tevreden

12 juli 2018 15:53
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Support medewerkers die echt weten waar ze over praten, die engelengeduld hebben en die heel snel en goed reageren op support vragen.
Een webhosting en reseller-hosting die stabiel en betrouwbaar is met alle mogelijkheden die je je kunt wensen.
De prijs kwaliteit verhouding is super.

10 juli 2018 19:50
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Goed advies en snelle hulp bij problemen.

6 juli 2018 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Super goede service en support, geen storingen en veel goede hulptopics waar je zelf mee aan de slag kan

26 juni 2018 07:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ontzettend fijne hosting en geweldige support. Ik kan iedereen aanraden om voor Antagonist te kiezen!

20 juni 2018 23:48
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Laat niet te wensen over!

18 juni 2018 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Staan altijd klaar om te helpen, ook als het probleem niet door hen komt (wat in mijn geval meestal zo is! ;-))

Super snelle en vriendelijke service met duidelijke uitleg! Mijn site ligt er niet tot nauwelijks uit. En als het sporadisch wel eens keer voorkomt, is dit voor een enkele minuut in de nacht. En dan heb ik het over 2x per jaar ofzo.

Helemaal top dus! Nooit meer een anders webhost voor mij!

8 juni 2018 17:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben heel tevreden met Antagonist. De website is snel, de beveiliging is up-to-date, er zijn nooit problemen, en bij vragen aan de helpdesk heb je snel en deskundig antwoord.

Het is alleen niet meer zo goedkoop als vroeger. Mijn alles-in-een pakket houden ze wel netjes aan, maar je kan het niet meer bestellen. En bij een upgrade is de prijs meteen fors hoger (120 euro per jaar ipv 30 voor het kleinste pakket). Dat vind ik het enige minpuntje. Verder is dit naar mijn mening de provider met de beste prijs/prestatie-verhouding (zolang ik het alles-in 1 basic pakket kan houden :))

2 juni 2018 12:29
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Prima

31 mei 2018 23:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

prima

31 mei 2018 13:11
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Altijd erg vlot met reactie op vragen. Werk al jaren met deze hostingprovider. Heb nu al mijn domeinamen (14) onder een resellers-account bij hun onder gebracht. Prima bedrijf. Zeker aan te bevelen.

30 mei 2018 19:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Vriendelijk en behulpzaam!

29 mei 2018 16:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Perfecte hosting, zoals het hoort.

29 mei 2018 10:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0