HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 606 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Een paar keer mijn wachtwoord vergeten en meteen geholpen. Ik had ook af en toe wat vragen in het begin die meteen van antwoord werden voorzien en nu had ik een tekort aan ram volgens de monitoring. Niet alleen beantwoorden ze de vraag enorm snel. ze hebben het probleem ook meteen voor mij verholpen en heel duidelijk uitgelegd wat het probleem was met verwijzingen naar handige self-help guides op de site. Petje af voor hun service.

27 maart 2018 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel alles afgewerkt

22 maart 2018 18:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Wat een goede en klantvriendelijke webhoster. Zat gisteren (zaterdag) met een probleem maar werd binnen een half uur geholpen. Chapeau!

10 maart 2018 17:45
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel, duidelijk en nooit problemen.

2 maart 2018 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Nadat ik de nodige problemen had op mijn website waar ik zelf niet meer uit kwam, toch maar contact gezocht met de support van Antagonist. Daar krijg je dus de support waar je wat aan hebt. In alle rust en aandacht, maar toch met grote snelheid, wordt het probleem geanalyseerd en opgelost.
Na wat mindere ervaringen bij andere hosten, nu dan al de nodige jaren klant bij Antagonist en nog nooit zo tevreden geweest als bij Antagonist. Dus zoek je echt een goede host, dan moet je toch echt hier zijn.

28 februari 2018 00:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Alleen maar goeie ervaringen !!!

25 februari 2018 20:25
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Echt een aanrader deze host! Support is super, persoonlijk, snel en van goede kwaliteit!

23 februari 2018 14:46
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

vraag gesteld snel terugkoppeling . leuk personeel die er voor gaan tot gaatje.

23 februari 2018 13:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Goede support en scherpe prijs

22 februari 2018 21:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ben al jarenlang klant bij Antagonist, eerst zakelijk maar ook privé nu en ben zeer tevreden over de kwaliteit, prijs en support.
Nog geen enkele keer meegemaakf dat de onze website niet te benaderen was.
En bij vragen krijg je snel antwoord, en een goede duidelijke uitleg.

Hoop nog jaren klant te kunnen blijven.

22 februari 2018 19:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

We liepen tegen een groot probleem aan met onze website. Maar dankzij de zeer kundige adviezen en opmerkingen konden we het probleem traceren en oplossen.
Opvallend daarbij kunnen we het geduld en duidelijkheid van de medewerkers van Antagonist noemen, die ik in het verleden nog bij geen andere provider zo gevonden en ervaren heb.
Ik kan dan ook alleen maar een groot compliment geven aan Antagonist en zijn medewerkers. De perfecte host voor onze stichting.

21 februari 2018 13:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Kan niet anders zeggen dan dat ik deze club aanbeveel. Goede service, snel antwoord, foutloze bediening. Absolute aanrader

19 februari 2018 16:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Net overgeschakeld van een zeer droevige hosting waar ik al 10 jaar bij zat naar antagonist.
De verhuis van het (Belgische) domein liep niet helemaal vlot omdat de oude hoster niet meewerkte, maar antagonist heeft dit snel verholpen. Voorlopig geen gegrond oordeel wat de kwaliteit van de hosting betreft maar de customer service was alvast top!

15 februari 2018 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

zeer snel en duidelijk antwoord op mijn vragen, zij hebben nog helpdesk die antwoord in mensentaal, dus voor iedereen verstaanbaar en niet enkel voor IT gevorderden. Verder ook een heel uitgebreide "Help" waar zowat alles duidelijk staat uitgelegd hoe je bv. je admin gedeelte kan aanpassen/inrichten en je website op correcte wijze on-line kan zetten, enzo verder.
Dus eerst de tijd nemen om deze help onderwerpen te lezen en veel zaken worden duidelijk, kan je het antwoord daar niet vinden gewoon vragen aan support afdeling.
Volgens mij is dit een van de weinige hosters die alles doet om stress bij de klanten te vermijden, en ik weet uit ervaring dat sommige hosters niet wakker liggen als jij als klant stress krijgt.
En als je echt prijs/kwaliteit van hosters na gaat is Antagonist zeker niet duurder.
Dank u

13 februari 2018 19:03
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

nooit problemen gehad & altijd online.

13 februari 2018 14:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0