HostingWijzer

Antagonist hosting reviews vergelijken

Er zijn 634 ervaringen achtergelaten door klanten van Antagonist. De gemiddelde, algemene beoordeling die Antagonist heeft gekregen is 9,3.

0 10
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Ik ben al enige jaren klant bij Antagonist en ik ben altijd heel blij hoe snel en vakkundig ik geholpen word. Alhoewel ik mijn eigen sites maakt voel ik mij een digibeet en door de expertise van de medewerkers van Antagonist kan mij snel duidelijk gemaakt worden wat er moet gebeuren en als het mij niet lukt doen ze het voor mij. Kortom, een hele fijne club mensen.

18 mei 2018 09:11
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Prima, ga zo door!

14 mei 2018 15:34
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Simpelweg geweldige service en maximale beschikbaarheid.

14 mei 2018 13:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Premium

Natuurlijk kun je ergens goedkoper terecht maar deze gasten maken echt waar wat ze beloven. De support is daarnaast ontzettend fijn en oplossingsgericht. Ook toen er is een keer iets net vlekkeloos liep (overstap van de ene naar de andere server) waren ze super behulpzaam! Voortaan zit ik met al mijn domeinen hier :-)

4 mei 2018 15:09
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Resellerpakket

Zeer goed: uitstekende support, veel documentatie, snelle (shared) server.

2 mei 2018 13:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

een snel en duidelijk antwoord op een vraag over de komende AVG. Voorwaar geen eenvoudige kwestie. Antagonist heeft een goede voorbereiding getroffen maar duidelijk is nu wel dat ook de beheerder van een site wat werk te doen heeft. De verwijzing naar "https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/voorbereiding-op-de-avg#stap-1-bewustwording-5890" is daarbij een goede hulp.
Bedankt.

25 april 2018 16:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Al jaren goede support en prijs/kwaliteit.

24 april 2018 20:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Basic

Ik ben altijd accuraat, vakkundig en snel geholpen met eventuele vragen. Service werkt uitstekend. Dat maakt mij al jaren een erg tevreden klant

24 april 2018 15:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Met veel andere hosting partijen heb ik veel minder goede ervaringen. Ik krijg ermee te maken omdat klanten zelf al iets hebben geregeld.
Met Antagonist alleen maar goede ervaringen.
Zeer goede support en lage prijzen.

20 april 2018 13:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Zeer goede ervaring! We liepen tegen een probleem aan en dat werd door zeer kundige en vriendelijke mensen tot een prima oplossing gebracht. Zeer snelle reactie.
Zelden zulke prettige ervaring gehad!

19 april 2018 17:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Een goeie webhosting die met je meedenkt.
Veel ervaring zoals ook al is gebleken met het snel beantwoorden van mails / chat.

16 april 2018 21:29
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist Alles-in-1 Unlimited

Zeer snelle en vakkundige hulp geboden. Goed bereikbaar.

30 maart 2018 14:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

My experience with Antagonist is very good in all aspects. Administration is very good, support is very good, the way they have automized most processes is very good, actual usage of their products is very good.

30 maart 2018 11:50
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Een paar keer mijn wachtwoord vergeten en meteen geholpen. Ik had ook af en toe wat vragen in het begin die meteen van antwoord werden voorzien en nu had ik een tekort aan ram volgens de monitoring. Niet alleen beantwoorden ze de vraag enorm snel. ze hebben het probleem ook meteen voor mij verholpen en heel duidelijk uitgelegd wat het probleem was met verwijzingen naar handige self-help guides op de site. Petje af voor hun service.

27 maart 2018 11:55
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Antagonist

Antagonist review door

Ervaring met hostingpakket:
Antagonist anders

Snel alles afgewerkt

22 maart 2018 18:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0