HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 509 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik wordt altijd supergoed geholpen aan de telefoon, vandaag nog, maar in het verleden ook.

14 januari 2021 11:58
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

snel en duidelijk

12 januari 2021 14:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Gewoon een super goed bedrijf. Ik heb via een andere vennootschap al meer dan 10 jaar ervaring met Argeweb.
Snel, flexibel, denken mee en alles met een scherpe prijs.
Absolute aanrader.

8 januari 2021 13:34
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer correcte en vriendelijke support!
Heldere en transparante communicatie.

7 januari 2021 14:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

efficient en hulpvaardig voor een goede prijs

5 januari 2021 13:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Ik heb al 1 jaar zeer goede ervaringen met Argeweb. De helpdesk reageert altijd snel en de service van het hele bedrijf is goed en altijd is alles snel geregeld. Het zijn bijzonder vriendelijke medewerkers.

23 december 2020 16:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik heb in alle jaren dat ik bij Argeweb ben alleen maar goede ervaringen. Mijn laatste "probleem" is op de meest menselijke manier ooit opgelost. Nogmaals heel erg bedankt hiervoor !!

2 december 2020 07:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer goed en snel geholpen. Ik had een fout gemaakt in de bestelling en was zeer snel opgelost (door Lindsey).

1 december 2020 14:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Uitstekend

25 november 2020 15:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vriendelijke medewerkers.vlotte response, goede service !

22 november 2020 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Fijn, doeltreffend en prettig geholpen!

9 november 2020 16:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Vragen werden goed en duidelijk beantwoord door vriendelijke dame ( Lindsey ) aan de telefoon.

9 november 2020 15:53
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Lindsey van Woensel heeft mij zeer goed geholpen, ik kwam aan de hand van de factuur er achter dat ik hosting had terwijl ik dat niet gebruik. 1 telefoontje en en het is geregeld, alleen de domijn zoals ik nodig heb.
klasse!

1 november 2020 20:01
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

prims service!

29 oktober 2020 12:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Duidelijke voorwaarden, goede service

27 oktober 2020 15:04
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">