HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 489 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vanochtend een ticket aangemaakt voor een wijziging in een van mijn webhosting pakketten. Binnen een uur ticket gesloten, vraag beantwoord en heldere reactie in mijn e-mail. Super service!

20 oktober 2020 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

ik ben overgestapt en goede telefonische ondersteuning gehad. het gaat snel de wijzigingen, heldere uitleg krijg je via de mail maar ook telefonisch. blij dat ik ben overgestapt naar argeweb

15 oktober 2020 09:01
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vriendelijke en Snelle reactie op mijn vragen
Duidelijk en Heldere Info

13 oktober 2020 09:48
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Onlangs mijn gehele website uit de lucht. Technische fout door derden veroorzaakt en waar Argeweb niet het beheer van heeft. Toch konden ze mijn site weer snel in de lucht krijgen. Een echte topprestatie.

20 augustus 2020 09:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super blij met de reactie en oplossing van de klantenservice. Een dikke 10!

19 augustus 2020 13:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Na 2 jaar klant te zijn geweest, moet ik zeggen dat ik deze webhoster absoluut afraad.
Ze hebben geen enkel oog voor de klant, en doen er alles aan om de klant jarenlang aan een contract te helpen. Ik heb tijdig aangegeven de webhosting te willen opzeggen, maar een medewerker van Argeweb heeft verzuimd om de opzegging door te geven. Tot mijn grote verbazing is het contract met nogmaals 1 jaar verlengd en er wordt niet gekeken naar een mogelijke oplossing met de klant. Vervolgens is het domein ook verlengd met een jaar en ze kunnen je niet verder helpen. Formeel juridisch gezien doen ze maar wat en waarborgen ze het consumentenrecht niet.

19 augustus 2020 11:02
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Toppers, al jaren!

9 augustus 2020 22:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima prijs-kwaliteit verhouding, en snelle en vriendelijke service medewerkers.

3 juli 2020 15:46
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een ervaring van alweer enkele jaren terug maakte dat ik weer voor Argeweb heb gekozen. Ik kan melden dat er weinig of niets is veranderd ten aanzien van kwaliteit, prijs en service. Een abolute aanrader.

24 juni 2020 16:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Argeweb is werkelijk een heerlijke club om mee te werken! Kundig, pro-actief een zeer klantgericht. Hier kan menig bedrijf eeb voorbeeld aan nemen!

22 juni 2020 16:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 4

Argeweb is werkelijk een heerlijke club om mee te werken! Kundig, pro-actief een zeer klantgericht. Hier kan menig bedrijf eeb voorbeeld aan nemen!

22 juni 2020 16:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Absoluut behulpzaam

19 juni 2020 17:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

De jaren dat ik gebruik heb gemaakt van jullie diensten ben ik altijd goed behandelt geweest als ik een vraag had waneer ik ergens niet uit kwam. Deze is altijd kort en krachtig beantwoord, wat aan deze kant van het scherm heel fijn werkt en vertrouwen geeft. Jammer genoeg moet ik het voor nu allemaal opzeggen maar in de toekomst kom ik zeker bij jullie terug.

19 juni 2020 13:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Altijd vriendelijke en accurate behandeling van tickets bij problemen. Denken mee en doen een stapje verder... bijna altijd het gevoel van een warm bad! 😊

17 juni 2020 15:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Perfect geholpen zoals altijd!

15 juni 2020 14:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0