HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 157 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 8,8.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik ben zeer tevreden .erg klant vriendelijk
En hulpzaam

22 februari 2019 12:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Tot nog toe altijd goede en zeer snelle dienstverlening ervaren.

21 februari 2019 22:30
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Over de hele lijn zijn we tevreden met Argeweb. Ze zijn niet de allergoedkoopste maar ik denk dat de prijs redelijke competitief is. Toch had ik graag gezien dat de prijs-kwaliteit nog beter was. Concrete voorbeelden zijn het relatief dure SSL-certificaat, het gebrek aan de mogelijkheid om zelf een FTP-password in te stellen (wat ook nog van matige kwaliteit is) en een verouderde beheeromgeving. Omdat wij als vereniging op onze kosten moeten letten gaan wij afscheid nemen van Argeweb en op zoek naar een provider die nóg meer kwaliteit voor prijs levert. Ik zou Argeweb niet afraden maar wel adviseren om de eigen dienst nog te blijven verbeteren! Klantenservice is trouwens top!

21 februari 2019 16:42
Support
8,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Fijne site, goede service, werkt goed!

20 februari 2019 21:10
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Jullie zullen wel denken, op alle punten een 10, dat is onmogelijk. Maar om eerlijk te zijn, dit is wel waar! Ik wilde een domeinnaam registreren, en dit is mij binnen 1 minuut gelukt! Een paar seconden later heb ik de bevestigingsmail al ontvangen, top!

Algemeen: Duidelijke website en ik kan snel alles vinden
Prijs: Mooie actie prijs, eerste jaar spotgoedkoop
Kwaliteit: Op basis van mijn aankoop, tevreden!
Support: Geen support nodig, maar wel beschikbaar, dit wordt nogmaals in de bevestigingsmail aangeven

20 februari 2019 16:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima afhandeling.

18 februari 2019 12:41
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

Zeer goede en professionele ondersteuning
snel geregeld en handig te gebruiken

18 februari 2019 11:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een super fijne telefonische begeleiding tijdens het overzetten van alles....Er wordt goed meegedacht...

18 februari 2019 10:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goed bereikbaar binnen een dag antwoord.

15 februari 2019 09:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Jordi Jeronimus van de Servicedesk.
Heeft mij weer super geholpen dank zij de opgeslagen gesprekken.

15 februari 2019 07:12
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

Geweldige service, ik werd snel geholpen en probleem binnen twee minuten opgelost

14 februari 2019 12:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik had een fout gemaakt bij het registreren. Na een mailtje werd ik direct teruggebeld voor een toelichting met een voorstel voor een oplossing. Ik hoefde verder niets te doen, dit werd volledig intern door Argeweb opgepakt en opgelost. Ik ontving een mail met de bevestiging van de afwikkeling en klaar.
Klantgericht, efficient en vriendelijk. Heel fijn.

13 februari 2019 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Per abuis het verkeerde web hosting pakket gekozen. Zag dit pas bij ontvangst van de factuur. Direct gebeld en volgende dag per email een uitstekend oplossing ontvangen. Prima afhandeling!

13 februari 2019 14:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Heel simpel om je domein te verhuizen. Let op: sommige aktietarieven zijn per jaar en andere per maand aangegeven, waabij het aktietarief dan enkel voor de eerste maand geld

13 februari 2019 09:07
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Business

al 20 jaar klant en net weer een domein gekocht...

13 februari 2019 07:07
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0