HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 74 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 8,7.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

aardige & bekwame telefonische hulp

21 augustus 2018 22:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Ik heb goede ervaring met Argeweb om zijn het bouwen van website 's en Hosting pakketten en ook Argeweb heeft een goede prijs en kwaliteit 's verhouding en ook de support van Argeweb heeft klant vriendelijke medewerkers die antwoorden kunnen geven op al je vragen en daarom geef ik Argeweb voor al zijn service diensten een cijfer 10 .

21 augustus 2018 18:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Wordt direct zonder wachrttijden correct geholpen.
Er wordt oplossend gericht gewerkt

21 augustus 2018 13:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Business

Wij als Wishes and Weddings hebben goede ervaring met Argeweb en kunnen deze van harte aanbevelen. Goed bereikbaar en helpdesk die van wanten weet.

20 augustus 2018 17:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Tja, overal een 10, is dat wel realistisch? Ja, ik heb gewoon niets te klagen. Ik heb zo'n 10 jaar geleden mijn eerste domeinnaam geregistreerd en dat was bij Argeweb. 10 jaar later ben ik al een aantal domeinnamen verder en heb het nooit ergens anders gedaan. Als ik vragen heb, wordt er altijd gereageerd en meestal gaan ze een stapje verder in hun support dan eigenlijk nodig is. Dus top.

20 augustus 2018 15:44
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

Weer snel en efficient geholpen

20 augustus 2018 10:14
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Business

snelle service wanneer je er zelf niet uitkomt. Daarnaast erg makkelijk om je domeinnamen, website en mail te beheren via argeweb.

18 augustus 2018 16:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Hoge kwaliteit en op vragen wordt snel en duidelijk gereageerd.

18 augustus 2018 11:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

goed geholpen via de telefoon.

17 augustus 2018 16:47
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Business

Onlangs Office 365 aangevraagd, moet zeggen dat alles
goed verliep. ik kreeg snel de gegevens waardoor ik snel te werk kon gaan met Office 365.

Zeker aan te raden aan iedereen!!

16 augustus 2018 20:56
Support
7,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
8,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

Snelle service.
Vakbekwaam. Helaas veel jargon voor een leek. Bij problemen met een e-mailadres veel bla, bla maar geen oplossing. (marc@verbindingmakers.nl).
Net een naam vastgelegd en pas daarna ingelogd. Jullie 'systeem' ziet mij nu als nieuwe klant... Niet zo best voor een ICT bedrijf.

15 augustus 2018 14:08
Support
7,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Argeweb is very fast and gives the rigt digital information rigt away, so we are fast and well informed. So our customers can be fast and well informed. For us as entrepreneurs more than valuable!

15 augustus 2018 07:46
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Beste hosting provider van Nederland!
Zo simpel is het :)

14 augustus 2018 10:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Snel en netjes geregeld top!

11 augustus 2018 09:02
Support
4,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
7,0
Algemeen
5,0
0 10 5,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Small Business

Tja, gewoon perfecte service tegen een goede prijs. Wat wil je nog meer?

10 augustus 2018 19:01
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0