HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 311 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,0.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Small Business

Altijd prima ervaringen. Bijzonder klantgeduldig en vriendelijk.

22 juli 2019 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Na jarenlang 'vast' te hebben gezeten bij de vorige hoster, waar uitbreiding niet mogelijk was, waar de website 6 uur per dag gewoon onbereikbaar was en sowieso erg traag, waar het aantal bezoekers terugliep van 1000 naar nog maar net 300 per dag, waar de support beslist niet reuze was, ben ik na grondig onderzoek bij Argeweb terecht gekomen. Wat een verademing. Van -10 naar +10 support. De verhuizing van mijn megagrote website werd volledig uit handen genomen en ondanks dat ook Argeweb moest bekennen dat het niet gemakkelijk was, hebben ze toch volgehouden en na 2 weken hard werken was de website foutloos over. De hosting is geweldig. De website is altijd online, laadtijd is snel, aanpassingen zijn vliegensvlug doorgevoerd, enz. Kortom, ik ben ZEER tevreden over Argeweb en kan hen van harte bij iedereen aanbevelen.

19 juli 2019 06:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Business

Top bedrijf!

17 juli 2019 12:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al vanaf ongeveer het bestaan van Argeweb zeer tevreden en klant zowel privé als zakelijk. Geweldige organisatie, goede en snelle ondersteuning bij vragen!

16 juli 2019 07:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

een aantal jaren heb ik bij argeweb mijn website gehad en dit tot volle tevredenheid
contact was altijd prettig, beloftes werden nagekomen
kortom een aanrader

15 juli 2019 19:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Business

Ik ben echt super tevreden over de medewerkers die me toch elke keer weer voor 200% inzet mij te woord staan en helpen.
maakt niet uit of ik rond sluitingstijd bel, ze nemen de tijd en lossen, als er een probleem is, het altijd snel op.
toppers

15 juli 2019 18:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Small Business

Onvoorstelbaar snel geholpen. De provider waar ik 19 jaar mijn programma liet draaien moeten het antwoord schuldig blijven. Jullie (Jeffrie) had er precies 3 minuten voor nodig. 2 minuten voor mij om het probleem op te lossen. Gewoon klasse. Temeer daar ik nog steeds op een oplossing wacht. 4 weken geleden. Ik laat alles overzetten tzt. Ook mijn domein TVart.nl

15 juli 2019 14:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle reacties, goede support en een prima prijs kwaliteit verhouding.

12 juli 2019 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Bedankt voor de super snelle afhandeling van mijn ticket!

12 juli 2019 10:25
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Small Business

Een uitstekend bedrijf dat ik eigenlijk al meer dan 20 jaar aanraad aan iedereen die gewoon duidelijke web-doelen heeft en een goede klantenservice wil. Daarnaast hebben ze alle mogelijkheden die je van een moderne hosting partner mag verwachten. altijd up to date, helpfull en informative! Argeweb is een beetje de 'Rabobank' onder de host bedrijven.

12 juli 2019 06:56
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Nadat het inloggen als administrator niet meer mogelijk was en vervolgens het resetten van het administrator wachtwoord van Joomla via MyPHP mislukte, contact opgenomen met de supportdesk en zeer snel werd het probleem verholpen.

11 juli 2019 15:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snel , Slim en Commercieel in een Win Win situatie .

10 juli 2019 13:29
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

Goed betaalbaar en een goede service zie je niet vaak meer, maar bij argeweb is het er nog steeds.
Laurens nogmaals bedankt voor de goede hulp me mail werkt goed.
En me hele site is overgezet met de verhuizing, super!

9 juli 2019 22:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Heel weinig problemen en als we er hebben worden ze super snel an adequate opgelost.

9 juli 2019 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Strakke hulp bij opstarten website / overzetten content / inrichten email .

I'm happy !

1 juli 2019 11:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0