HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 272 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,0.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Lite

Opnieuw blij verrast met de uitstekende service van de helpdesk. Ik had een vraag over de PHP-versie van mijn website, ik kreeg snel antwoord (in gewoon Nederlands!) én het team van Argeweb heeft de versie gelijk even voor me bijgewerkt. Argeweb weet steeds mijn verwachtingen te overtreffen, dat kom je maar heel weinig tegen in deze branche!

24 mei 2019 12:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

The support team helps actively and is soluton oriented. For me it is nice to have part of the history back in the email reply which your team did in the last emails so to solve cases. Thanks Theo Wit

24 mei 2019 11:01
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
5,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Business

Ben hier nu al jaren klant bij Argeweb en de service is echt altijd super goed. Ik zeg; ga zo door!

23 mei 2019 12:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Small Business

Opzetten eenvoudig. , Bij vraag een ticket ingediend en binnen no time een antwoord . Top prijs , kwaliteit en support. En geweldig Rotterdams accent aan de telefoon ! :)

23 mei 2019 10:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Alles werkt altijd naar behoren op mijn websites en wanneer ik vragen heb wordt ik vlot en goed geholpen! Top!

21 mei 2019 13:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

The support is very quick and effective. They answer my questions by call or by email.

Overall very good experience.

21 mei 2019 10:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Helaas kun je geen 11 of 12 geven maar bij elkaar opgeteld is het een dikke 40 sterren.

Hollandse degelijkheid. Aanspreekbaar, duidelijk en snel.
Gewoon goed. Dat kan toch? (40 sterren)

20 mei 2019 22:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

Tot nu alles prima. Echter meer voor minder mag natuurlijk altijd.

17 mei 2019 23:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Startup

Altijd maar weer die service hè! Dat alleen al maakt Argeweb een topbedrijf. De rest is natuurlijk ook gewoon goed.

17 mei 2019 16:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

Wat een super service, telkens weer. Ik hoef maar te bellen en krijg altijd een kundige medewerker aan de lijn, die hoe dan ook met oplossingen komt. Zelfs als deze niet (geheel) binnen hun verantwoordingen pakket ligt.

16 mei 2019 12:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Als oudere was ik diverse malen wanhopig. Niets lukte en ik overwoog te stoppen. De support was zeer geduldig en heeft me er iedere keer weer doorheen gesleept.
De hulp was niet alleen snel maar met veel begrip voor mijn onkunde.

10 mei 2019 20:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Basis

Super snelle aanvraag goed werkbare omgeving en aantrekkelijk geprijst!

10 mei 2019 13:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Business

so easy.

9 mei 2019 16:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Makkelijk aan te maken.
Eenvoudig mee te werken.
Lage kosten.

9 mei 2019 12:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Alles prima. Let op, de NPS is een wel onzinmaatstaf hè. (Check Wikipedia)

9 mei 2019 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0