HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 444 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle en deskundige reactie op mijn vraag. De service van Argeweb is zelfs nu midden in de coronaperikelen absoluut top.

30 maart 2020 16:06
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super web hosting, de beste klanten service!
Altijd goed geholpen. Ook op afstand.

26 maart 2020 22:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Support is super en Snel

10 maart 2020 16:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Wanneer alles goed werkt en loopt vind ik service van doorslaggevend belang! Ik was eerst al verrast dat de medewerker mij al kon herkennen aan de telefoon. Toen ik mijn situatie had uitgelegd heeft zij met mij meegedacht en zijn wij tot een praktisch goede oplossing gekomen wat bovendien financieel beter uitkomt op moment. Top!

4 maart 2020 23:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

We worden altijd vriendelijk en geduldig geholpen als we vragen hebben. Onnodige extra mailadressen werden zonder problemen teruggedraaid.

4 maart 2020 21:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede partij, altijd fijne support. Ben er al jaren klant naar tevredenheid.

4 maart 2020 11:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

we hadden kort geleden een probleem met onze website en belden meteen naar argeweb we werden met respect behandelt en al onze zaken snel geregeld nogmaals bedankt voor de top service.
Mvg
Verhuisbedrijf sindy

28 februari 2020 19:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Perfecte Service

26 februari 2020 20:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al jaren klant bij Argeweb en voorheen Prioserve.
Eigenlijk nooit echt klachten. Hier en daar een probleem maar altijd netjes beantwoord en/of opgelost.

24 februari 2020 15:54
Support
7,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Hartelijk dank voor de goede en snelle service Cassandra! Echt top!

21 februari 2020 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Erg klantvriendelijk

15 februari 2020 13:34
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Altijd geweldig!

14 februari 2020 14:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Tijdens de verplichte migratie van KPN naar Argeweb bijzonder goed geholpen. Website is overgezet naar een andere domeinnaam, en er is SSL aan toegevoegd; iets wat ik al langer wilde. Argeweb komt afspraken goed na, en er zijn voldoende opties om e.e.a. in te stellen. Mailboxen mogen standaard wel groter, of bijv. een shared 25GB space zoals bij Freedom Internet. Hoe dan ook erg tevreden met Argeweb.

14 februari 2020 12:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Kundig, niet te duur, wordt altijd netjes geholpen!

10 februari 2020 16:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Fantastische service, super pro-actief!

7 februari 2020 21:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0