HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima prijs-kwaliteit verhouding, en snelle en vriendelijke service medewerkers.

3 juli 2020 15:46
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een ervaring van alweer enkele jaren terug maakte dat ik weer voor Argeweb heb gekozen. Ik kan melden dat er weinig of niets is veranderd ten aanzien van kwaliteit, prijs en service. Een abolute aanrader.

24 juni 2020 16:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Argeweb is werkelijk een heerlijke club om mee te werken! Kundig, pro-actief een zeer klantgericht. Hier kan menig bedrijf eeb voorbeeld aan nemen!

22 juni 2020 16:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 4

Argeweb is werkelijk een heerlijke club om mee te werken! Kundig, pro-actief een zeer klantgericht. Hier kan menig bedrijf eeb voorbeeld aan nemen!

22 juni 2020 16:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Absoluut behulpzaam

19 juni 2020 17:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

De jaren dat ik gebruik heb gemaakt van jullie diensten ben ik altijd goed behandelt geweest als ik een vraag had waneer ik ergens niet uit kwam. Deze is altijd kort en krachtig beantwoord, wat aan deze kant van het scherm heel fijn werkt en vertrouwen geeft. Jammer genoeg moet ik het voor nu allemaal opzeggen maar in de toekomst kom ik zeker bij jullie terug.

19 juni 2020 13:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Altijd vriendelijke en accurate behandeling van tickets bij problemen. Denken mee en doen een stapje verder... bijna altijd het gevoel van een warm bad! 😊

17 juni 2020 15:26
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Perfect geholpen zoals altijd!

15 juni 2020 14:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Supersnelle reactie op problemen, kan niet meer zeggen dan perfecte service.... aanrader.

8 juni 2020 17:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Lager dan 1 ster kan helaas niet. Deze club stuurt incassobloedhonden op je af voor domeinnamen die je evt niet meer gebruikt maar even niet hebt afgemeld. Zo wordt 12 euro 52 euro. Wees gewaarschuwd.

5 juni 2020 19:39
Support
1,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Super tevreden met Argeweb! Snelle en resultaatgerichte klantenservice.

29 mei 2020 20:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede vriendekijke snelle reacties en hulp.
Erg meedenkend en tegemoetkomend.

29 mei 2020 17:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik nam contact op met een vraag over mijn domein. Cassandra pikte dat snel op en kwam met een oplossing die boven mijn verwachting uitkwam. Erg netjes en klantvriendelijke opgelost.

28 mei 2020 12:56
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik kben vooral goed geholpen bij het opstarten van mijn Wordpress account vanauit ean situatie van eigen beheer die beeindigd moest worden.
Daarna loopt alles als vanzelf.
Onlangs had ik een akkefietje door een eigen fout,. Er werd adequaat gereageerd op de hulpvraag. Het is nu opgelost.

27 mei 2020 14:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle en goede support desk!

25 mei 2020 09:53
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0