HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 472 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Super tevreden met Argeweb! Snelle en resultaatgerichte klantenservice.

29 mei 2020 20:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede vriendekijke snelle reacties en hulp.
Erg meedenkend en tegemoetkomend.

29 mei 2020 17:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik nam contact op met een vraag over mijn domein. Cassandra pikte dat snel op en kwam met een oplossing die boven mijn verwachting uitkwam. Erg netjes en klantvriendelijke opgelost.

28 mei 2020 12:56
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik kben vooral goed geholpen bij het opstarten van mijn Wordpress account vanauit ean situatie van eigen beheer die beeindigd moest worden.
Daarna loopt alles als vanzelf.
Onlangs had ik een akkefietje door een eigen fout,. Er werd adequaat gereageerd op de hulpvraag. Het is nu opgelost.

27 mei 2020 14:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle en goede support desk!

25 mei 2020 09:53
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Positieve ervaring, prettige en zeer snelle reactie / support. In geval van problemen of vragen ook steeds klant vriendelijke oplossingen.

23 mei 2020 23:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Goed product voor een scherpe prijs en perfecte helpdesk

22 mei 2020 12:21
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Heel tevreden over Argeweb: buitengewoon vriendelijk en hulpvaardige mensen.

20 mei 2020 17:11
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Goede hosting met een top support.

18 mei 2020 08:18
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Enorm goed en snel bedrijf, fijne en ter zake kundige medewerkers. Met name goed contact gehad met Casandra.

14 mei 2020 16:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

De afgelopen week is mijn website verhuisd naar Argweb.
Dat is voornamelijk gelukt door de uitstekende support van de mensen achter de schermen, want ik zelf heb nauwelijks verstand van deze zaken. De toegankelijkheid en de snelheid van de ondersteuning zijn voor mij de reden dat ik ben verhuisd. En ook natuurlijk het geduld dat werd opgebracht om de zaken voor mij begrijpelijk te maken.

13 mei 2020 16:32
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Order aanvraag voor toevoegen van twee domeinnamen gedaan, direct geregeld en voor een heel goede prijs.
Super, je vertelt wat je wilt en als antwoord krijg je: geregeld meneer!
Ja daar wordt je blij van in deze tijd!

12 mei 2020 17:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Heel vlugge respons...
Goed opgelost....
Het is nu eenmaal niet mee corebusiness...
Schoenmaker blijf bij je leest!

11 mei 2020 18:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Allemaal sterretjes...ja en dat is zeker naar waarde ingevuld. Een briljante service, zonder moeilijke praktijken. Erg sociale uitleg en oplossingsgericht.

Er waren helaas geen sterren meer over, maar op alle fronten zit je bij Argeweb op het juiste adres. Mijn provider is Argeweb, die van u ook?

7 mei 2020 10:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zit al jaren bij Argeweb Zelden een probleem gehad. Afgezien ooit een kwestie met het spamfilter en dit was via support zo opgelost. Er voor mij niets aan hun service en overzichten te verbeteren dus vandaar algemeen, support en kwaliteit volledig aantal sterren. Prijs kan altijd beter vandaar die 8

26 april 2020 16:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0