HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

snelle reactie op de mails echt top!! na een korte tijd een reactie en kon eigenlijk meteen door met meer domeinnamen kopen:)

29 oktober 2019 15:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Goeie ervaringen met Argeweb, zeker de support werkt fantastisch. Alle vragen helpen ze je zsm mee en helpen je ze nog verder dan alleen wat je vraagt

29 oktober 2019 09:44
Support
9,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Echt hele positieve ervaring met Argeweb. Vind het cool dat zo een Nederlandse club zo groot is geworden en zo vriendelijk blijkt tegelijkerrtijd. Zit al zeker tien jaar bij Argeweb met de meeste van mijn sites (andere bij clubs als Wix, GoDaddy, etc), dus heb ze lang genoeg ervaren om te zien wat goed en niet goed is.

29 oktober 2019 09:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle en vakkundige hulp met oog voor goede klantenservice.

29 oktober 2019 08:15
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik heb vanmiddag gebeld met Lindsay omtrent een betaling en dit verliep super goed, Lindsay heeft alles in orde gemaakt voor mij, en ben super tevreden over haar handelen.

28 oktober 2019 17:25
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 4

Snelle support en accuratie

28 oktober 2019 14:39
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer vriendelijke dame op de administratie die goed meedacht! Domeinnaam beëindigd, maar met iets anders keer ik wellicht terug.

25 oktober 2019 17:59
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Keurig geholpen. Vriendelijke dame! Enthousiast. Denkt mee. In de toekomst kom ik hierdoor zeker terug bij argeweb.

25 oktober 2019 13:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

een bijzonder vriendelijke dame die kordaat handelde en het "probleem" opgelost heeft.
de juiste dame op de juiste plek

24 oktober 2019 15:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Je wordt snel en goed geholpen.

24 oktober 2019 14:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima partij. Wij hosten al jaren bij Argeweb. Eigenlijk nooit iets bijzonders meegemaakt, wat een goed teken is.

24 oktober 2019 14:24
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Snel en goedkoop geleverd, uitermate kundige helpdesk en goede kennisbank online. Wordt vlot gereageerd, toen er een prive omstandigheid was, gingen ze hier heel coulant mee om! Echt top service, mensen met hart voor hun werk!

22 oktober 2019 14:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Dank je wel Lindsay!

21 oktober 2019 20:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Mijn ervaring is een kordate afhandeling van een probleem. Er wordt meegedacht en advies gegeven over de beveiliging van mijn website.
Kortom: een tevreden klant.

21 oktober 2019 16:31
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik werd snel en netjes geholpen. Helemaal tevreden.

18 oktober 2019 10:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0