HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al jaren super blij met Argeweb.

2 december 2019 12:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

betrouwbaar niet te duur goede feedback

2 december 2019 05:01
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Iedere keer dat ik hulp nodig heb, staat er snel iemand telefonisch voor me klaar die mij met raad en daad, geduldig en vriendelijk te woord staat. Er volgt altijd een oplossing waarmee ik altijd tevreden ben. Fijn gevoel als er als klant goed voor je gezorgd wordt!!!

29 november 2019 23:32
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

De huidige ervaringen die ik tot op heden heb gehad zijn niet anders dan zeer positief te noemen. Service, reactie snelheid en oplossingsgerichtheid is zeer goed

29 november 2019 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer behulpzaam geholpen en snel antwoord gekregen.

29 november 2019 14:29
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Bij ieder probleem vinden ze snel de juiste oplossing

28 november 2019 16:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Snelle en goede oplossing voor ons probleem. Erg teverden over de afwikkeling.

28 november 2019 10:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Snelle service en alles wordt vlot opgezet.

Per ongeluk had ik installatie service afgenomen. Toen ik vlot gebeld werd om mij te helpen met installeren gaf ik aan dat ik dat niet nodig had en kreeg de kosten voor de service die ik niet nodig had terug. Zeer netjes, aangeboden op eigen initiatief! @Jeffrey

Het regelen van een SSL certificaat ging uitstekend, mooi om te merken dat als je contact opneemt men ook weet wie je bent en waar je voor belt. @Solange

Daarnaast vlotte respons op vragen en inhoudelijk goede antwoorden. Er is betrokkenheid bij wat je doet en men denkt goed mee. @Jordi

Dik tevreden dus!

27 november 2019 10:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima, vriendelijk geholpen en 'probleem' gelijk opgelost!

26 november 2019 09:33
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle service en top geregeld!

22 november 2019 14:05
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Jolanda en Lindsey hebben mij vandaag super goed te woord gestaan, bedankt voor alle medewerking. Argeweb ook een mooie en gezellige dag toegewenst!

21 november 2019 12:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Het was even wennen aan de nieuwe "omgeving", immers (weer) eenvoudig beheer, administratie, facturering. Veilige email, snelle servers.
De keuze viel op Argeweb omdat wij daarnaast prijs stellen op persoonlijk contact, per telefoon, email of via de servicedesk.
Na twee weken "klant" zijn alle verhuizingen gerealiseerd, domeinen, hosting, SSL, email voor alle pakketten van onze relaties.
Ons compliment m.b.t. tot de soepele wijze waarop de verhuizingen correct en snel zijn verlopen, met name de uiterst vriendelijke en snelle servicedesk. “How they do it”, de gebruiksaanwijzingen zouden wat duidelijker kunnen zijn, echter is de support direct klaar om oplossingen te vinden en daadwerkelijk behulpzaam te zijn.
Dit hadden wij (veel) eerder moeten doen.
Geweldig idee om nieuwe klanten te verassen met een briefkaartje trouwens.

19 november 2019 16:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Geen ervaring. Het betreft een dienst die geimigreerd is van ut KPN. Afhandeling van gestelde vragen snel en doeltreffend..

19 november 2019 09:52
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima en vriendelijk!

18 november 2019 16:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Nadat ik zelf een foutje had gemaakt met meerdere domein namen te registreren, had ik meteen het gratis support nummer gebeld en ben daar echt fijn geholpen.
Chapeau!

13 november 2019 16:10
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">