HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer snel en vakkundig geholpen via mail.

17 oktober 2019 16:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

uitstekend.Een verademing na de KPN Het kan dus wel een vlot berijkbare en efficiente, helpdesk/klantenservice

17 oktober 2019 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een prettige klantenservice die met je meedenkt en waar je snel en goed geholpen wordt met je vragen. Voor problemen heb ik ze nog nooit hoeven bellen.

15 oktober 2019 11:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Oordeelkundige en duidelijke informatieverstrekking.
Geen of zeer korte wachttijd bij telefonische klantenservice.
Snelle reactie op emails met vragen.

14 oktober 2019 16:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Net bedrijf met veel oplossingen op hosting gebied, handige online tool om alles te regelen.

14 oktober 2019 14:00
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

goed!

11 oktober 2019 16:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Prima ervaring, uiterst behulpzaam. Wijziging van mijn bedrijfsnaam en dus wijziging en verhuizing website verliep in het begin wat stroef maar uiteindelijk keurig opgelost dus erg tevreden.

10 oktober 2019 17:38
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Erg vriendelijk. Was zelfs vergeten om de verlenging te annuleren en kreeg daar een jaar later een nota van. Maar toen ik het uitgelegd had, werd de factuur teruggetrokken. Normaal is dat niet mogelijk. Bedankt voor de snelle service.

9 oktober 2019 13:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima en vlot geholpen

8 oktober 2019 16:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Dikke 10,
De flexibiliteit die zij mij geven is geweldig. Ik had het idee dat ik beter naar een ander kon omdat het er makkelijker uitzag. Maar je realiseert je pas als je echt research doet dat argeweb gewoon beter is dan andere domein hosting.
Ik vertelde dat ik via een andere domein wou proberen op te starten. En ondanks mij een abonnement die ik bij ze had hebben ze het gewoon opgezegd en kon ik gewoon naar die ander toe.

6 oktober 2019 09:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer tevreden met de hosting en de domeinnaam.
Alles wordt vlot geregeld en het instellen van dingen zoals emailadressen wijst zichzelf uit.
Ook de prijs valt heel goed mee voor wat je in de plaats krijgt.
Volgende sites zullen naar alle waarschijnlijkheid ook via Argeweb gehost worden.

2 oktober 2019 01:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

geweldige support, de site snel weer de 'lucht' in.
bedankt voor jullie hulp

27 september 2019 11:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vandaag even gebeld met Argeweb m.b.t. een geautomatiseerd bericht wat ik had ontvangen.
Netjes ter woord gestaan... prima service.
Dus... TEN POINTS!!!

26 september 2019 16:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Echt zonder twijfel de beste
Ben erg goed geholpen door hun. Ook vandaag weer.
Echt top

26 september 2019 13:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Tevreden, maar helaas een website werd gehacked en ondanks vele ingrepen niet meer operationeel. Weet natuurlijk niet de oorzaak

24 september 2019 11:34
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0