HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

dank zij jullie support is mijn gehackte website weer in de lucht. Ben dan ook zeer goed en deskundig geholpen

23 september 2019 19:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Algemeen:
De Argeweb website is helder en duidelijk, ik vond snel welk pakket het meest voldoet aan mijn eisen en welke informatie ik nodig had. Ook de tijdelijke deals die Argeweb aanbied zijn heerlijk, vooral wanneer je nog even een domeinnaam wilt reserveren voor je ermee aan de slag gaat.

Prijs:
Prima kwaliteit/prijs verhouding.

Kwaliteit:
Het systeem is zo basic als gecompliceerd als je zelf wilt. Eenmanszaak die voldoende heeft aan alleen een website met hosting of groot bedrijf met meer gecompliceerde toepassingen: het kan makkelijk aangevraagd worden. Ja ik ben tevreden.

Support:
Heb nog geen contact hoeven opnemen met Argeweb zelf telefonisch, dus hier kan ik niks over zeggen. Daarnaast is de back-end zo helder, dat je snel antwoord vind op kleine of grote vragen.

Dank je wel Argeweb, je hebt er een klant bij!

6 september 2019 21:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Een bijzonder goede service en duidelijk uitgelegd product. Nadat ik webhosting voor mijn domein (impulsief) heb gekocht had ik vragen over de certificering van de website die ik zonder problemen online heb gezet; ik werd meteen te woord gestaan en de certificering werd hetzelfde moment nog ingesteld op een bijzonder vriendelijke manier.

4 september 2019 13:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Super support!

4 september 2019 10:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Hele goed en snelle service.

29 augustus 2019 14:22
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Prima support en deskundig advies. Zoveel beter dan vele andere aanbieders.

28 augustus 2019 16:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Altijd prima ervaringen. Bijzonder klantgeduldig en vriendelijk.

22 juli 2019 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Na jarenlang 'vast' te hebben gezeten bij de vorige hoster, waar uitbreiding niet mogelijk was, waar de website 6 uur per dag gewoon onbereikbaar was en sowieso erg traag, waar het aantal bezoekers terugliep van 1000 naar nog maar net 300 per dag, waar de support beslist niet reuze was, ben ik na grondig onderzoek bij Argeweb terecht gekomen. Wat een verademing. Van -10 naar +10 support. De verhuizing van mijn megagrote website werd volledig uit handen genomen en ondanks dat ook Argeweb moest bekennen dat het niet gemakkelijk was, hebben ze toch volgehouden en na 2 weken hard werken was de website foutloos over. De hosting is geweldig. De website is altijd online, laadtijd is snel, aanpassingen zijn vliegensvlug doorgevoerd, enz. Kortom, ik ben ZEER tevreden over Argeweb en kan hen van harte bij iedereen aanbevelen.

19 juli 2019 06:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Top bedrijf!

17 juli 2019 12:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al vanaf ongeveer het bestaan van Argeweb zeer tevreden en klant zowel privé als zakelijk. Geweldige organisatie, goede en snelle ondersteuning bij vragen!

16 juli 2019 07:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

een aantal jaren heb ik bij argeweb mijn website gehad en dit tot volle tevredenheid
contact was altijd prettig, beloftes werden nagekomen
kortom een aanrader

15 juli 2019 19:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Ik ben echt super tevreden over de medewerkers die me toch elke keer weer voor 200% inzet mij te woord staan en helpen.
maakt niet uit of ik rond sluitingstijd bel, ze nemen de tijd en lossen, als er een probleem is, het altijd snel op.
toppers

15 juli 2019 18:41
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Onvoorstelbaar snel geholpen. De provider waar ik 19 jaar mijn programma liet draaien moeten het antwoord schuldig blijven. Jullie (Jeffrie) had er precies 3 minuten voor nodig. 2 minuten voor mij om het probleem op te lossen. Gewoon klasse. Temeer daar ik nog steeds op een oplossing wacht. 4 weken geleden. Ik laat alles overzetten tzt. Ook mijn domein TVart.nl

15 juli 2019 14:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle reacties, goede support en een prima prijs kwaliteit verhouding.

12 juli 2019 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Bedankt voor de super snelle afhandeling van mijn ticket!

12 juli 2019 10:25
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0