HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Een uitstekend bedrijf dat ik eigenlijk al meer dan 20 jaar aanraad aan iedereen die gewoon duidelijke web-doelen heeft en een goede klantenservice wil. Daarnaast hebben ze alle mogelijkheden die je van een moderne hosting partner mag verwachten. altijd up to date, helpfull en informative! Argeweb is een beetje de 'Rabobank' onder de host bedrijven.

12 juli 2019 06:56
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Nadat het inloggen als administrator niet meer mogelijk was en vervolgens het resetten van het administrator wachtwoord van Joomla via MyPHP mislukte, contact opgenomen met de supportdesk en zeer snel werd het probleem verholpen.

11 juli 2019 15:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snel , Slim en Commercieel in een Win Win situatie .

10 juli 2019 13:29
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Goed betaalbaar en een goede service zie je niet vaak meer, maar bij argeweb is het er nog steeds.
Laurens nogmaals bedankt voor de goede hulp me mail werkt goed.
En me hele site is overgezet met de verhuizing, super!

9 juli 2019 22:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Heel weinig problemen en als we er hebben worden ze super snel an adequate opgelost.

9 juli 2019 16:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Strakke hulp bij opstarten website / overzetten content / inrichten email .

I'm happy !

1 juli 2019 11:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

uitstekend! snel, adequest, sportief, klantgericht

29 juni 2019 14:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Bedankt voor de snelle afhandeling.

26 juni 2019 20:18
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Helaas ben ik zijn naam kwijt, maar de meneer die mij heeft geholpen gaf mij een gerust gevoel, omdat ik het gevoel had dat ik te vaak belde door ik best nieuw ben hierin. De manier hoe hij sprak was ook duidelijk en bondig.

26 juni 2019 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik wordt altijd vlot en goed geholpen.

25 juni 2019 13:30
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zelf lukte het mij niet om een zakelijke e-mail toe te voegen aan outlook. Na 45! minuten hulp aan de lijn van Laurens, is het uiteindelijk gelukt. Hij toonde veel geduld en dat was fijn om te ervaren. Klasse!

25 juni 2019 11:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

We zijn net 24 uur bezig maar de eerste indruk is goed. Supportvragen worden snel opgepakt.

25 juni 2019 09:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een hele lijst aan domeinnamen overgedragen van verschillende klantnummers naar een nieuwe klant. Ik werd hier erg prettig bij geholpen door Argeweb, door voor mij in batch alles efficient te regelen. Scheelt veel tijd.

24 juni 2019 12:29
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik heb heel blij met Argeweb. Vooral de support is erg prettig en je hebt snel iemand aan de lijn die weet waar hij/zij het over heeft.

24 juni 2019 10:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Lindsay, Jordi, Laurens en anderen.... je kunt de Bol.Com bon opsturen naar Andrew Zeegers, Nijverheidsstraat 72, 9648 JD Wildervank.

Nee geintje... Maar eh... hee, ik ben al jaren bij Argeweb en heb nog geen behoefte om weg te gaan, dus dat zegt wat... Goede service, en ik kan altijd bellen, dus wat wil ik nog meer...? Alles loopt prima...

groetjes en cheers,

Andrew.

21 juni 2019 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0