HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer vriendelijke dame op de administratie die goed meedacht! Domeinnaam beëindigd, maar met iets anders keer ik wellicht terug.

25 oktober 2019 17:59
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Keurig geholpen. Vriendelijke dame! Enthousiast. Denkt mee. In de toekomst kom ik hierdoor zeker terug bij argeweb.

25 oktober 2019 13:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

een bijzonder vriendelijke dame die kordaat handelde en het "probleem" opgelost heeft.
de juiste dame op de juiste plek

24 oktober 2019 15:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Je wordt snel en goed geholpen.

24 oktober 2019 14:24
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima partij. Wij hosten al jaren bij Argeweb. Eigenlijk nooit iets bijzonders meegemaakt, wat een goed teken is.

24 oktober 2019 14:24
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Snel en goedkoop geleverd, uitermate kundige helpdesk en goede kennisbank online. Wordt vlot gereageerd, toen er een prive omstandigheid was, gingen ze hier heel coulant mee om! Echt top service, mensen met hart voor hun werk!

22 oktober 2019 14:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Dank je wel Lindsay!

21 oktober 2019 20:44
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Mijn ervaring is een kordate afhandeling van een probleem. Er wordt meegedacht en advies gegeven over de beveiliging van mijn website.
Kortom: een tevreden klant.

21 oktober 2019 16:31
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik werd snel en netjes geholpen. Helemaal tevreden.

18 oktober 2019 10:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer snel en vakkundig geholpen via mail.

17 oktober 2019 16:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

uitstekend.Een verademing na de KPN Het kan dus wel een vlot berijkbare en efficiente, helpdesk/klantenservice

17 oktober 2019 10:42
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een prettige klantenservice die met je meedenkt en waar je snel en goed geholpen wordt met je vragen. Voor problemen heb ik ze nog nooit hoeven bellen.

15 oktober 2019 11:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Oordeelkundige en duidelijke informatieverstrekking.
Geen of zeer korte wachttijd bij telefonische klantenservice.
Snelle reactie op emails met vragen.

14 oktober 2019 16:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Net bedrijf met veel oplossingen op hosting gebied, handige online tool om alles te regelen.

14 oktober 2019 14:00
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

goed!

11 oktober 2019 16:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">