HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik ben zeer tevreden, problemen worden goed opgelost. Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon. Ga zo door!

21 juni 2019 10:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super, bedankt.

20 juni 2019 17:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Geweldige snelle deskundige helpdesk. Geen vraag is te vreemd en de oplossing komt meestal binnen 24 uur!
Prima ondersteuning. Echt een aanrader!

19 juni 2019 12:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Argeweb is altijd bereid mee te denken en heeft altijd snelle support. Als ervaren software ondernemer raad ik iedereen aan een domeinnaam bij Argeweb te registreren. Kan veel ontzorgen, en heeft betaalbare prijzen die realistisch zijn gezien de huidige markt.

14 juni 2019 13:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima service gehad van Lindsay!

13 juni 2019 10:35
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

De service bij Argeweb is buiten gewoon goed.
heel vriendelijk duidelijk en uitgebreid 100% .

Jan van der Burgt

11 juni 2019 13:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Het verplaatsen van het domein is vlekkeloos verlopen.
Zelf had ik een fout gemaakt door ook e-hosting erbij aan te schaffen.
Een paar dagen later ontdekte ik dat dit fout was. ArgeWeb heeft dit buitengewoon snel, netjes en loyaal opgelost.

10 juni 2019 20:52
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Leuk contact aan de telefoon gehad met het opzetten van het account. De gratis migratie service voor het over kopieren van een wordpress site is ook fijn. We zijn nog maar net gestart met het aanmaken van de account dus we moeten nog even kijken hoe vlot het gaat met het overzetten van de domeinen. maar tot nu toe ziet het er goed uit.

7 juni 2019 10:23
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Bij elke vraag die wij stellen krijgen we snel, volledig en correct antwoord. Hierdoor zijn wij in staat zelf ook snel en flexibel te schakelen.

Wij bevelen Argeweb dan ook oprecht aan!

5 juni 2019 12:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Goede ondersteuning gehad bij het verhuizen en doorlinken van mijn .online website naar mijn .nl website. Ik kreeg de mogelijkheid om alvast een website te bouwen op de .online extensie in afwachting van het uit quarantaine komen van de .nl extensie. Daarbij zijn de kosten voor het 2e hostingpakket gecrediteerd zodat ik geen dubbele hostingkosten betaal! Top service! Altijd dezelfde dag een reactie bij vragen. Heel blij met mijn keuze voor Argeweb!

4 juni 2019 14:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

In het begin was ik erg tevreden maar helaas heb ik al mijn contracten opgezegd. Bij sommige werknemers had ik geen service gevoel en door die reden ben ik overgestapt naar een andere partij.

3 juni 2019 21:51
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
10,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede helpdesk

3 juni 2019 09:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

een goede ervaring aan de telefoon . In eerste instantie moest ik even meer moeite doen om uit te leggen dat ik niet snel hierin ben en of dat hij mij uit kon laten praten om uit te leggen wat ik bedoelde .
Daarna ging het heel goed , fijn gesprek , muis overgenomen en probleem was opgelost .
Dank je wel

31 mei 2019 22:24
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Prima hosting, en scherp geprijsd!

27 mei 2019 12:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede ervaring met verhuizing website

27 mei 2019 09:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0