HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

uitstekend! snel, adequest, sportief, klantgericht

29 juni 2019 14:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Bedankt voor de snelle afhandeling.

26 juni 2019 20:18
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Helaas ben ik zijn naam kwijt, maar de meneer die mij heeft geholpen gaf mij een gerust gevoel, omdat ik het gevoel had dat ik te vaak belde door ik best nieuw ben hierin. De manier hoe hij sprak was ook duidelijk en bondig.

26 juni 2019 15:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik wordt altijd vlot en goed geholpen.

25 juni 2019 13:30
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zelf lukte het mij niet om een zakelijke e-mail toe te voegen aan outlook. Na 45! minuten hulp aan de lijn van Laurens, is het uiteindelijk gelukt. Hij toonde veel geduld en dat was fijn om te ervaren. Klasse!

25 juni 2019 11:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

We zijn net 24 uur bezig maar de eerste indruk is goed. Supportvragen worden snel opgepakt.

25 juni 2019 09:54
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een hele lijst aan domeinnamen overgedragen van verschillende klantnummers naar een nieuwe klant. Ik werd hier erg prettig bij geholpen door Argeweb, door voor mij in batch alles efficient te regelen. Scheelt veel tijd.

24 juni 2019 12:29
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik heb heel blij met Argeweb. Vooral de support is erg prettig en je hebt snel iemand aan de lijn die weet waar hij/zij het over heeft.

24 juni 2019 10:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Lindsay, Jordi, Laurens en anderen.... je kunt de Bol.Com bon opsturen naar Andrew Zeegers, Nijverheidsstraat 72, 9648 JD Wildervank.

Nee geintje... Maar eh... hee, ik ben al jaren bij Argeweb en heb nog geen behoefte om weg te gaan, dus dat zegt wat... Goede service, en ik kan altijd bellen, dus wat wil ik nog meer...? Alles loopt prima...

groetjes en cheers,

Andrew.

21 juni 2019 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik ben zeer tevreden, problemen worden goed opgelost. Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon. Ga zo door!

21 juni 2019 10:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super, bedankt.

20 juni 2019 17:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Geweldige snelle deskundige helpdesk. Geen vraag is te vreemd en de oplossing komt meestal binnen 24 uur!
Prima ondersteuning. Echt een aanrader!

19 juni 2019 12:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Argeweb is altijd bereid mee te denken en heeft altijd snelle support. Als ervaren software ondernemer raad ik iedereen aan een domeinnaam bij Argeweb te registreren. Kan veel ontzorgen, en heeft betaalbare prijzen die realistisch zijn gezien de huidige markt.

14 juni 2019 13:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima service gehad van Lindsay!

13 juni 2019 10:35
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

De service bij Argeweb is buiten gewoon goed.
heel vriendelijk duidelijk en uitgebreid 100% .

Jan van der Burgt

11 juni 2019 13:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">