HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Ik ben al ruim 12 jaar klant bij Argeweb en super tevreden! Mijn website en mail werken altijd prima, maar als er iets aan de hand is lossen ze het binnen een paar tellen voor me op! Vanmorgen wilde ik mijn nieuwe website online publiceren en ik liep vast met wat technische instellingen... even een belletje, wat hulp bij dingen die ik zelf dus niet durfde aan te passen en binnen 10 min stond mijn nieuwe website online! Bedankt Helpdesk!

9 mei 2019 11:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Argeweb is niet het goedkoopste hostingsbedrijf, echter is de service top! Wanneer je belt worden problemen en vragen direct beantwoord en ze denken mee.

Een echte aanrader.

8 mei 2019 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede service van de helpdesk.

8 mei 2019 10:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

snel en directe service, geen ge-maar of gedoe

7 mei 2019 16:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

al je wensen kan je kwijd bij Argeweb
een top hosting

4 mei 2019 15:28
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Wij zijn diverse jaren klant bij Argeweb. Als kleine reseller krijg je de ondersteuning van een grote klant, geen vraag is te veel. De telefoon wordt altijd snel opgenomen, je krijgt een mens aan de lijn, dat is tegenwoordig al bijzonder genoeg. Qua prijs kun je vast en zeker voordeligere alternatieven vinden, maar met de enorm lage downtime van Argeweb is een euro per maand minder mij het verschil niet waard om daarvoor over te stappen. Ga zo door!

3 mei 2019 15:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

vorig jaar gebeld om op te zeggen ivm relatiebreuk en stoppen activiteiten bedrijf. medewerkster gaf haar medeleven en zou opzeggen, ik moest nog wel betalen over 2018 coulance kon niet, begrijpelijk. echter ontvang je jaar later weer factuur. je belt en ze zeggen nooit eerder telefonisch contact gehad te hebben en je moet weer betalen. volgend jaar zeker weer???? oh en ze zeggen je moet uitschrijven KvK, dit is niet verplicht, een inschrijving mag blijven bestaan ook al zijn er geen activiteiten meer!
dus ze zeggen jaar terug wel betalen maar per direct opgezegd en vervelende situatie zeg en nu doen ze alsof er nooit gebeld is.

3 mei 2019 12:17
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Makkelijk, duidelijk en zeer vriendelijke site om te gebruiken.

2 mei 2019 14:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super goed geholpen.

2 mei 2019 13:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer goede ervaring met Jeffrey over instellingen in mijn emailprogramma, goed meegedacht en meerwaarde door ook advies te geven over mijn website! Top!

2 mei 2019 09:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Door automatisering en onder het mom van beveiliging is de service die verleend wordt uiterst inflexibel en wijzigingen doorvoeren een administratieve rompslomp.

2 mei 2019 09:41
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

, ik ben alle jaren klant , en word elke keer snel geholpen, via mail en zo , ze zijn erg vriendelijke , het personeel, ze weten waar ze over praten , ik zou zeggen ga zo door

16 april 2019 19:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ze hebben er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen.
Waar ik erg tevreden over ben.
Dank je wel

16 april 2019 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Alleen maar positief te noemen. Simpel, makkelijk en snel.

15 april 2019 20:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Jullie gaan voor een 10! Moet lukken! Dank jullie voor de service en vriendelijke, behulpzame klantenservice. 10/10!

15 april 2019 10:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0