HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 472 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

nette en snelle dienstverlening. Praktisch dat je bijna alles via de telefoon kan regelen.

9 april 2019 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

alles online regelbaar, nog geen support nodig gehad. Het feit dat het werkt is al erg prettig.

9 april 2019 10:18
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

De ervaring is nog maar kort. Registratie van een nieuw domein voor een nieuwe klant duurt iets langer dan gewend. Maar voor 50 cent kan je niet te veel klagen.

8 april 2019 11:58
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

prima, duidelijk ook voor en digibeet , alles ingesteld.

8 april 2019 11:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Onze ervaring met Argeweb is uitstekend.
Buiten de uistekende prijs en kwaliteitsverhouding bieden zij een geweldige support.
Een echte aanrader dus.

Met vriendelijke groet,
Henk van Meer
Founder & CEO
Outdoor Sport Channel®

4 april 2019 15:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

zeer goede service, en kwaliteit

3 april 2019 21:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Makkelijk zelf te beheren dns omgeving.
Snelle service en afhandeling.

Kortom, ik zou het iedereen aanbevelen!

2 april 2019 14:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Snel en gemakkelijk je domein en mail registreren, super!

1 april 2019 16:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Het afgelopen jaar heb ik een aantal keren contact gehad met verschillende vragen. Ik ben alle keren goed geholpen, door uitermate vriendelijke medewerkers. Goede service!

1 april 2019 15:47
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Lekker simpel en goedkoop

1 april 2019 07:17
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Na vele jaren klant te zijn bij Argeweb en diverse pakketten te hebben gebruikt ben ik nog altijd zeer tevreden over de diensten en de service.
Eigenlijk heeft alles altijd naar behoren gewerkt. En die ene keer dat ik wel hulp nodig had van de klantenservice heeft deze mij binnen een dag uitstekend geholpen.

31 maart 2019 16:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Na vele jaren klant te zijn bij Argeweb en diverse pakketten te hebben gebruikt ben ik nog altijd zeer tevreden over de diensten en de service.
Eigenlijk heeft alles altijd naar behoren gewerkt. En die ene keer dat ik wel hulp nodig had van de klantenservice heeft deze mij binnen een dag uitstekend geholpen.

31 maart 2019 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede makkelijke site voor vastlegging en extra's. Snelle support reacties en goed uitgelegde hulp als er wat meer specifieke vragen zijn.

30 maart 2019 10:38
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Zeer snelle service bij wijzigingen, aanvragen of problemen. Altijd goed en fijn persoonlijk contact.

28 maart 2019 14:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Mijn ervaringen met Argeweb zijn super.
De bereikbaarheid is zeer goed. De support is ook fantastisch. Eventuele vragen en/of problemen worden direct opgelost.
Ik beveel Argeweb van harte aan.

28 maart 2019 13:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0