HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 523 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Alles werkt altijd naar behoren op mijn websites en wanneer ik vragen heb wordt ik vlot en goed geholpen! Top!

21 mei 2019 13:10
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

The support is very quick and effective. They answer my questions by call or by email.

Overall very good experience.

21 mei 2019 10:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Helaas kun je geen 11 of 12 geven maar bij elkaar opgeteld is het een dikke 40 sterren.

Hollandse degelijkheid. Aanspreekbaar, duidelijk en snel.
Gewoon goed. Dat kan toch? (40 sterren)

20 mei 2019 22:37
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Tot nu alles prima. Echter meer voor minder mag natuurlijk altijd.

17 mei 2019 23:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Altijd maar weer die service hè! Dat alleen al maakt Argeweb een topbedrijf. De rest is natuurlijk ook gewoon goed.

17 mei 2019 16:42
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Wat een super service, telkens weer. Ik hoef maar te bellen en krijg altijd een kundige medewerker aan de lijn, die hoe dan ook met oplossingen komt. Zelfs als deze niet (geheel) binnen hun verantwoordingen pakket ligt.

16 mei 2019 12:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Als oudere was ik diverse malen wanhopig. Niets lukte en ik overwoog te stoppen. De support was zeer geduldig en heeft me er iedere keer weer doorheen gesleept.
De hulp was niet alleen snel maar met veel begrip voor mijn onkunde.

10 mei 2019 20:27
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
5,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Super snelle aanvraag goed werkbare omgeving en aantrekkelijk geprijst!

10 mei 2019 13:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

so easy.

9 mei 2019 16:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Makkelijk aan te maken.
Eenvoudig mee te werken.
Lage kosten.

9 mei 2019 12:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Alles prima. Let op, de NPS is een wel onzinmaatstaf hè. (Check Wikipedia)

9 mei 2019 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Ik ben al ruim 12 jaar klant bij Argeweb en super tevreden! Mijn website en mail werken altijd prima, maar als er iets aan de hand is lossen ze het binnen een paar tellen voor me op! Vanmorgen wilde ik mijn nieuwe website online publiceren en ik liep vast met wat technische instellingen... even een belletje, wat hulp bij dingen die ik zelf dus niet durfde aan te passen en binnen 10 min stond mijn nieuwe website online! Bedankt Helpdesk!

9 mei 2019 11:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Argeweb is niet het goedkoopste hostingsbedrijf, echter is de service top! Wanneer je belt worden problemen en vragen direct beantwoord en ze denken mee.

Een echte aanrader.

8 mei 2019 14:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede service van de helpdesk.

8 mei 2019 10:57
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

snel en directe service, geen ge-maar of gedoe

7 mei 2019 16:45
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0