HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

vorig jaar gebeld om op te zeggen ivm relatiebreuk en stoppen activiteiten bedrijf. medewerkster gaf haar medeleven en zou opzeggen, ik moest nog wel betalen over 2018 coulance kon niet, begrijpelijk. echter ontvang je jaar later weer factuur. je belt en ze zeggen nooit eerder telefonisch contact gehad te hebben en je moet weer betalen. volgend jaar zeker weer???? oh en ze zeggen je moet uitschrijven KvK, dit is niet verplicht, een inschrijving mag blijven bestaan ook al zijn er geen activiteiten meer!
dus ze zeggen jaar terug wel betalen maar per direct opgezegd en vervelende situatie zeg en nu doen ze alsof er nooit gebeld is.

3 mei 2019 12:17
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Makkelijk, duidelijk en zeer vriendelijke site om te gebruiken.

2 mei 2019 14:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super goed geholpen.

2 mei 2019 13:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer goede ervaring met Jeffrey over instellingen in mijn emailprogramma, goed meegedacht en meerwaarde door ook advies te geven over mijn website! Top!

2 mei 2019 09:57
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Door automatisering en onder het mom van beveiliging is de service die verleend wordt uiterst inflexibel en wijzigingen doorvoeren een administratieve rompslomp.

2 mei 2019 09:41
Support
1,0
Kwaliteit
5,0
Prijs
5,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

, ik ben alle jaren klant , en word elke keer snel geholpen, via mail en zo , ze zijn erg vriendelijke , het personeel, ze weten waar ze over praten , ik zou zeggen ga zo door

16 april 2019 19:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ze hebben er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen.
Waar ik erg tevreden over ben.
Dank je wel

16 april 2019 16:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Alleen maar positief te noemen. Simpel, makkelijk en snel.

15 april 2019 20:25
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Jullie gaan voor een 10! Moet lukken! Dank jullie voor de service en vriendelijke, behulpzame klantenservice. 10/10!

15 april 2019 10:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Super duidelijke website om een keuze te maken uit de verschillende hostingpakketten. Bijbestellen en upgraden kan altijd later nog.

13 april 2019 15:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Het maken de website was eigenlijk "een fluitje van een cent".
Heldere aanwijzingen zorgen daarvoor. Ook het naderhand onderhouden van de website gaf geen enkel probleem.
Ook het eigen e-mailadres werkte voortreffelijk.

12 april 2019 18:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Een relatief goedkope service, maar op lange termijn zou ik zeker het niet aanraden. De mailboxen hebben zeer beperkte maximum capaciteiten, waardoor je na een niet al te lange tijd voortdurend capaciteitsproblemen hebt. Ik kan op mijn account 50 emailadressen met 1 Gb mailbox aanmaken, maar één mailbox met 5Gb capaciteit is onmogelijk. Je moet uiteindelijk dan dus handmatig grote berichten uit je mailbox gaan verwijderen om de problemen op te lossen. Ook zijn er regelmatig problemen met berichten die niet kunnen worden verstuurd doordat ze geblokkeerd of onderschept worden door hun mailshover service; gebeurt mij met geen van mijn accounts op andere services, maar toch is het standaard antwoord van hun support altijd dat het aan iets of iemand anders ligt. Tot slot gebruikt de webmail een antieke interface, die nauwelijks opties heeft. Zelfs een auto-responder instellen kan er niet, dan moet je helemaal diep je account in om je mail account te beheren. Al met al een slechte ervaring over de jaren heen.

12 april 2019 16:46
Support
4,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede klantenservice, en goede service voor een aangename prijs.

12 april 2019 13:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Domeinnaam registreren was heel snel geregeld en vastgelegd. Ik ontving ook een overzichtje met de domeinnamen die op mijn naam waren geregistreerd. En als ik vragen had werden die vrij snel beantwoord. De uitleg op mijn vragen waren helder en duidelijk.

11 april 2019 18:03
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een voortreffelijk bedrijf met zeer goede service!

11 april 2019 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">