HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 527 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Super duidelijke website om een keuze te maken uit de verschillende hostingpakketten. Bijbestellen en upgraden kan altijd later nog.

13 april 2019 15:40
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Het maken de website was eigenlijk "een fluitje van een cent".
Heldere aanwijzingen zorgen daarvoor. Ook het naderhand onderhouden van de website gaf geen enkel probleem.
Ook het eigen e-mailadres werkte voortreffelijk.

12 april 2019 18:40
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Een relatief goedkope service, maar op lange termijn zou ik zeker het niet aanraden. De mailboxen hebben zeer beperkte maximum capaciteiten, waardoor je na een niet al te lange tijd voortdurend capaciteitsproblemen hebt. Ik kan op mijn account 50 emailadressen met 1 Gb mailbox aanmaken, maar één mailbox met 5Gb capaciteit is onmogelijk. Je moet uiteindelijk dan dus handmatig grote berichten uit je mailbox gaan verwijderen om de problemen op te lossen. Ook zijn er regelmatig problemen met berichten die niet kunnen worden verstuurd doordat ze geblokkeerd of onderschept worden door hun mailshover service; gebeurt mij met geen van mijn accounts op andere services, maar toch is het standaard antwoord van hun support altijd dat het aan iets of iemand anders ligt. Tot slot gebruikt de webmail een antieke interface, die nauwelijks opties heeft. Zelfs een auto-responder instellen kan er niet, dan moet je helemaal diep je account in om je mail account te beheren. Al met al een slechte ervaring over de jaren heen.

12 april 2019 16:46
Support
4,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede klantenservice, en goede service voor een aangename prijs.

12 april 2019 13:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Domeinnaam registreren was heel snel geregeld en vastgelegd. Ik ontving ook een overzichtje met de domeinnamen die op mijn naam waren geregistreerd. En als ik vragen had werden die vrij snel beantwoord. De uitleg op mijn vragen waren helder en duidelijk.

11 april 2019 18:03
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een voortreffelijk bedrijf met zeer goede service!

11 april 2019 16:55
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Ik wilde snel mijn naam registreren en parkeren. Ook hele duidelijke opties. Lekker snel, makkelijk en goedkoop. Dus als je niet veel budget heb en snel wilt handelen en simpel wilt beginnen en later wilt uitbouwen dan is Argeweb en vooral als starter/zzp-er een top optie!

11 april 2019 16:52
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Aangenaam, meedenkend en duidelijk verstand van zaken.

11 april 2019 16:21
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Mijn vraag werd snel, efficiënt, vriendelijk, professioneel en met begrip behandeld. Hulde en dank.

10 april 2019 18:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Mijn ervaring met Argeweb is vooral zo positief omdat de support desk ontzettend goed bereikbaar is, duidelijk over wat ze voor me kunnen betekenen, helder in opvolging van afspraken en hebben me tot nu toe altijd enorm goed geholpen en meegedacht. Het is sowieso fijn als een bedrijf goed bereikbaar is, iets concreets doet met je vraag en opvolging geeft aan afspraken of vervolgstappen.

9 april 2019 18:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

nette en snelle dienstverlening. Praktisch dat je bijna alles via de telefoon kan regelen.

9 april 2019 12:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

alles online regelbaar, nog geen support nodig gehad. Het feit dat het werkt is al erg prettig.

9 april 2019 10:18
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

De ervaring is nog maar kort. Registratie van een nieuw domein voor een nieuwe klant duurt iets langer dan gewend. Maar voor 50 cent kan je niet te veel klagen.

8 april 2019 11:58
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

prima, duidelijk ook voor en digibeet , alles ingesteld.

8 april 2019 11:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Onze ervaring met Argeweb is uitstekend.
Buiten de uistekende prijs en kwaliteitsverhouding bieden zij een geweldige support.
Een echte aanrader dus.

Met vriendelijke groet,
Henk van Meer
Founder & CEO
Outdoor Sport Channel®

4 april 2019 15:16
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0