HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Top! Nemen snel de telefoon op, weten waar ze het over hebben, hebben snel je geschiedenis erbij voor back-up. Top, top, top!

18 maart 2019 10:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Al ruim 20 jaar is Argeweb mijn provider, zowel prive als zakelijk. Dit zegt op zich genoeg! Altijd in de lucht, een prima website waar ik zelf erg veel kan regelen en als ik een keer support nodig heb, wordt die snel en professioneel geleverd. Medewerkers aan de telefoon of per e-mail hebben mij, de enkele keren dat ik een vraag of probleem had, volledig uit de brand geholpen. Ik ga denk ik oud worden met Argeweb.

17 maart 2019 19:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Al 10 jaar klant bij Argeweb en nog steeds super tevreden. Een support afdeling waar je altijd met al je vragen terecht kunt en ook nog eens snel en kundig voor je wordt geregeld.
Bedankt voor deze super service en ga zo door!

16 maart 2019 10:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Geweldig altijd zeer tevreden

15 maart 2019 18:23
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

De klantenservice is erg vriendelijk. Door omstandigheden bij Argeweb terecht gekomen en dat heeft wat opstart en schakelhobbels gegeven. Dus daarom mijn voorbehoud prijs/kwaliteit. De medewerkers proberen dit op dit moment echter zo correct mogelijk glad te strijken! Verbeterpunt bereikbaarheid: veel antwoord op mail is aan einde van de dag wat niet erg handig is ivm respons.

15 maart 2019 17:46
Support
9,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
5,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Erg blij, werk al vaker met Argeweb. Altijd vriendelijk en behulpzaam, en gewoon eerlijke prijzen (unlike others..)

15 maart 2019 16:03
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Top ik heb niets aan te vullen

15 maart 2019 15:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer duidelijke, adequate en snelle support!

15 maart 2019 15:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Bijzonder slecht webportaal verder geen contact met support gehad

15 maart 2019 13:38
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Wat een fantastische service! Er wordt meteen opgenomen, erg vrolijke en aardige medewerkster gesproken en ik ben meteen geholpen. Heel fijn om op deze manier een start met Argeweb te maken!

15 maart 2019 12:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Toch maar besloten SSL certificaat aan te vragen. Met beheermenu on-line binnen een paar minuten geregeld.

15 maart 2019 12:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Hele fijne duidelijke site!

14 maart 2019 22:28
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

VPS en domain name geregeld via Argeweb, alles snel geregeld, zonder problemen. Prima prijzen ook!

14 maart 2019 16:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Goede ervaring met Argeweb. Domein naam maken ging snel en makkelijk. Na een half jaar had ik een vraag, die had ik ingediend via de website en kreeg heel snel en duidelijk antwoord. Goede klantenservice voor als je er niet uit komt.

14 maart 2019 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Mijn persoonlijk ervaring met Argeweb al meer dan 10 jaren is vanaf de eerste dag al een 10 geweest! In de afgelopen jaren is de service en kwaliteit van de dienstverlening op technisch en persoonlijk vlak altijd optimaal en vlekkeloos geweest. Met name de snelle telefonisch beantwoording is grandioos. Nooit wachttijden en altijd deskundig en zeer vriendelijke personeel. Voor mij geen twijfel de beste provider te allen tijde! En …. mijn eigen bedrijf heeft niet voor niet finesses ….. tot in de puntjes verzorgd … dus uitermate kritisch .. mijn complimenten zijn dan ook misschien van meer betekenis dan gemiddeld. Als je van een mierenn …… (pieeeeep)een 10 ontvangt dan is die ook ECHT verdiend. Het is jullie van harte gegund! Vooral jezelf blijven, dan blijf ik ook.

14 maart 2019 10:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0