HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 472 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Erg snel en goed geholpen door de medewerker van de support afdeling. Was ook erg vriendelijk en wist gelijk de oplossing.
Een bijzondere dank is zeker op zijn plaats.

7 maart 2019 17:36
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Support niet nodig. Zeer eenvoudige site, makkelijk in gebruik.
Op advies producten aangeschaft en een abonnement, ik ga er van uit dat het mij prima zal bevallen

6 maart 2019 16:38
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik kon zelf bestanden niet vinden naar aanleiding van een ticket wat was aangemaakt, printscreen gestuurd waar ik zocht, ik zat blijkbaar helemaal verkeerd maar binnen 10 minuten super goed geholpen door de support afdeling en worden de bestanden al voor mij opgezocht en toe gestuurd, super service

5 maart 2019 17:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Niet de goedkoopste provider, maar wt mij betreft wel de beste.
Super snelle en goede support.

Aanrader wat mij betreft, zit niet voor niets al 11 jaar bij ze!

5 maart 2019 17:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik ben heel vriendelijk en erg snel geholpen door Jolanda Vijfvinkel. Zij adviseerde mij om reseller te worden. Nu betaal ik een lage prijs voor mijn domeinnamen. Blij mee!

4 maart 2019 16:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

goede dienstverlening en wat ik belangrijk vind een goede supportafdeling.

4 maart 2019 08:05
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Fijn samenwerking.

Geen klachten eigenlijk, gewoon flexibel, goede hulp, prima prijs.

1 maart 2019 11:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Top weer! Dank voor de snelle antwoorden m.b.t. het verlengen van het SSL certificaat en ook dank voor het in werking stellen daarvan!

28 februari 2019 19:54
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

vriendelijk en snel geholpen met bugs in de site. Heel tevreden over de service!

28 februari 2019 17:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vooraf heb ik telefonisch informatie ingewonnen over de welke pakketsoort ik nodig heb en kon ik de keuze maken. Behalve een verhuizing van beheer elders van alleen de domeinnaam, zonder bestaande website, wilde ik ook andere domeinnamen meeverhuizen en parkeren. Ik heb dan de tijd om rustig het vervolgtraject één voor één aan te pakken. Een probleem was helaas het verkrijgen van verhuis tokens. Na aanvullend advies hoe te verhuizen met escalatie via deze nieuwe registrar werd mijn verzoek door de administratie helpdesk uitstekend en gedegen uitgevoerd met de centrale instantie elders. De begeleiding verliep voor mij plezierig, snel en met resultaat. Kwaliteit weet ik dus nog niet met de (voor mij belangrijke telefonische) technische support maar ik heb er alle vertrouwen in.

26 februari 2019 23:53
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Fijn dat jullie altijd bereid zijn om te helpen.
Super top!!

Annette

26 februari 2019 18:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Fijn bedrijf om mee te werken.
Vriendelijk, hulpvaardig en komen afspraken na!

26 februari 2019 12:22
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Argeweb biedt ons een uitskende service, van snelle registratie tot technical setup & support.
Meest belangrijk onze diensten zijn altijd online en actief.
Ik kan me geen betere partner als Argeweb bedenken.

26 februari 2019 11:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Niet de goedkoopste maar zeker (als je zoals ik niet een internet ster bent) absoluut elke euro waard. Snel geholpen, lossen bijna alles voor je op en hebben kennis van zaken, zoals gewoonlijk maar weer eens super bedankt!

26 februari 2019 09:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik ben zeer tevreden .erg klant vriendelijk
En hulpzaam

22 februari 2019 12:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0