HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 523 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Lekker simpel en goedkoop

1 april 2019 07:17
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Na vele jaren klant te zijn bij Argeweb en diverse pakketten te hebben gebruikt ben ik nog altijd zeer tevreden over de diensten en de service.
Eigenlijk heeft alles altijd naar behoren gewerkt. En die ene keer dat ik wel hulp nodig had van de klantenservice heeft deze mij binnen een dag uitstekend geholpen.

31 maart 2019 16:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Na vele jaren klant te zijn bij Argeweb en diverse pakketten te hebben gebruikt ben ik nog altijd zeer tevreden over de diensten en de service.
Eigenlijk heeft alles altijd naar behoren gewerkt. En die ene keer dat ik wel hulp nodig had van de klantenservice heeft deze mij binnen een dag uitstekend geholpen.

31 maart 2019 15:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede makkelijke site voor vastlegging en extra's. Snelle support reacties en goed uitgelegde hulp als er wat meer specifieke vragen zijn.

30 maart 2019 10:38
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Zeer snelle service bij wijzigingen, aanvragen of problemen. Altijd goed en fijn persoonlijk contact.

28 maart 2019 14:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Mijn ervaringen met Argeweb zijn super.
De bereikbaarheid is zeer goed. De support is ook fantastisch. Eventuele vragen en/of problemen worden direct opgelost.
Ik beveel Argeweb van harte aan.

28 maart 2019 13:28
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Hele vriendelijke klantenservice en uitgebreide mogelijkheden voor technische support in werken met je CMS. Ook een academy om je op weg te helpen en voorzien van concrete ideeën voor je website.

28 maart 2019 11:13
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Super snel en goede service,

ik ga met (eqhi) baanbrekend success achterna,
ik geloof in eerlijke service, open transparent
en zuivere koffie, gaat mij niet om geld maar om

added value

27 maart 2019 19:39
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ontzettend vakkundig geholpen met enorm veel geduld van de medewerker.

27 maart 2019 11:47
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer klantvriendelijke helpdesk!!

27 maart 2019 11:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Het registreren van een domeinnaam gaat echt super snel en makkelijk. Contact met de helpdesk was erg goed en ik ben vriendelijk te woord gestaan.

26 maart 2019 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Geweldige hoster is dit. Al je vragen of probleempjes worden snel en vakkundig beantwoord en opgelost. Ik kan iedereen Argeweb aan bevelen.

23 maart 2019 13:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Alles werkt goed en klantvriendelijk

22 maart 2019 23:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Wat fijn dat ik jullie kan bellen en dat ik meteen een duidelijk antwoord krijg

22 maart 2019 14:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snel, goed en vakkundig geholpen.

22 maart 2019 12:34
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0