HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Perfecte assistentie voor iemand die niets van computers weet!

21 maart 2019 10:26
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Contact gehad met de helpdesk, Lindsey. Snel, goed en vriendelijk geholpen.

21 maart 2019 10:18
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goed geholpen met probleem met mail. Snel, geduldig en hulpvaardig

20 maart 2019 17:09
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Goede hosting partner. Reageren snel.

20 maart 2019 16:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Net als vele anderen klanten zeer tevreden.
Super Support. Klantvriendelijk.

20 maart 2019 16:20
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Top bedrijf, vriendelijke mensen en zeer behulpzaam!

20 maart 2019 15:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

na een vraag is deze bijna direct goed beantwoord.

20 maart 2019 14:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
6,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede service voor een mooie prijs!

20 maart 2019 14:11
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Geen opmerkingen, al die jaren perfect geholpen!!
Dus top.

18 maart 2019 20:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Top! Nemen snel de telefoon op, weten waar ze het over hebben, hebben snel je geschiedenis erbij voor back-up. Top, top, top!

18 maart 2019 10:21
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Al ruim 20 jaar is Argeweb mijn provider, zowel prive als zakelijk. Dit zegt op zich genoeg! Altijd in de lucht, een prima website waar ik zelf erg veel kan regelen en als ik een keer support nodig heb, wordt die snel en professioneel geleverd. Medewerkers aan de telefoon of per e-mail hebben mij, de enkele keren dat ik een vraag of probleem had, volledig uit de brand geholpen. Ik ga denk ik oud worden met Argeweb.

17 maart 2019 19:56
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Al 10 jaar klant bij Argeweb en nog steeds super tevreden. Een support afdeling waar je altijd met al je vragen terecht kunt en ook nog eens snel en kundig voor je wordt geregeld.
Bedankt voor deze super service en ga zo door!

16 maart 2019 10:14
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Geweldig altijd zeer tevreden

15 maart 2019 18:23
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
10,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

De klantenservice is erg vriendelijk. Door omstandigheden bij Argeweb terecht gekomen en dat heeft wat opstart en schakelhobbels gegeven. Dus daarom mijn voorbehoud prijs/kwaliteit. De medewerkers proberen dit op dit moment echter zo correct mogelijk glad te strijken! Verbeterpunt bereikbaarheid: veel antwoord op mail is aan einde van de dag wat niet erg handig is ivm respons.

15 maart 2019 17:46
Support
9,0
Kwaliteit
6,0
Prijs
5,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Erg blij, werk al vaker met Argeweb. Altijd vriendelijk en behulpzaam, en gewoon eerlijke prijzen (unlike others..)

15 maart 2019 16:03
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">