HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Top ik heb niets aan te vullen

15 maart 2019 15:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer duidelijke, adequate en snelle support!

15 maart 2019 15:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Bijzonder slecht webportaal verder geen contact met support gehad

15 maart 2019 13:38
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Wat een fantastische service! Er wordt meteen opgenomen, erg vrolijke en aardige medewerkster gesproken en ik ben meteen geholpen. Heel fijn om op deze manier een start met Argeweb te maken!

15 maart 2019 12:54
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Toch maar besloten SSL certificaat aan te vragen. Met beheermenu on-line binnen een paar minuten geregeld.

15 maart 2019 12:17
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Hele fijne duidelijke site!

14 maart 2019 22:28
Support
8,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

VPS en domain name geregeld via Argeweb, alles snel geregeld, zonder problemen. Prima prijzen ook!

14 maart 2019 16:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Goede ervaring met Argeweb. Domein naam maken ging snel en makkelijk. Na een half jaar had ik een vraag, die had ik ingediend via de website en kreeg heel snel en duidelijk antwoord. Goede klantenservice voor als je er niet uit komt.

14 maart 2019 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Mijn persoonlijk ervaring met Argeweb al meer dan 10 jaren is vanaf de eerste dag al een 10 geweest! In de afgelopen jaren is de service en kwaliteit van de dienstverlening op technisch en persoonlijk vlak altijd optimaal en vlekkeloos geweest. Met name de snelle telefonisch beantwoording is grandioos. Nooit wachttijden en altijd deskundig en zeer vriendelijke personeel. Voor mij geen twijfel de beste provider te allen tijde! En …. mijn eigen bedrijf heeft niet voor niet finesses ….. tot in de puntjes verzorgd … dus uitermate kritisch .. mijn complimenten zijn dan ook misschien van meer betekenis dan gemiddeld. Als je van een mierenn …… (pieeeeep)een 10 ontvangt dan is die ook ECHT verdiend. Het is jullie van harte gegund! Vooral jezelf blijven, dan blijf ik ook.

14 maart 2019 10:04
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een zeer snelle helpdesk/support! Pakken direct je vraag op en beantwoorden naar tevredenheid. Erg prettig als je snel je probleem en vraag wil hebben afgehandeld.

Een aanrader - zeker voor anderen die twijfelen om een geschikte hosting provider te vinden.

13 maart 2019 12:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Supersnelle en goede ondersteuning van de helpdesk mogen ontvangen. Geen wachttijd aan de telefoon. Heel prettig als je lekker door wil kunnen werken.

13 maart 2019 10:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Sinds 2010 maak ik gebruik van Argeweb en vier volgend jaar mijn 10-jarige bestaan. Waar ik echt heel blij van wordt is de service van de support afdeling. Altijd krijg ik medewerkers aan de telefoon die heel behulpzaam, vriendelijk zijn en meedenken.
Af en toe ontvang ik een kaartje of een klein cadeautje in de brievenbus, daar wordt je vrolijk van! Ga zo door!

12 maart 2019 15:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

A ltijd bereikbaar
R azendsnelle probleemoplossers
G eweldig inlevingsvermogen
E lke keer 100% kwaliteit

11 maart 2019 20:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Argeweb wees mij op een mogelijke inbreuk op één van mijn websites. Er was adequate aktie ondernomen om de schade te beperken. Bij het herstellen en weer in de lucht brengen heb ik via de helpdesk en per E-mail uitstekende support gekregen.
Uitstekend!

11 maart 2019 19:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Fantastisch bedrijf! Vlot geholpen. Geen gezeur over het feit dat ik wat instellingen verkeerd had staan. Nee in plaats daarvan direct je instellingen goed invullen op afstand en huppakeh, draaien maar weer. Wat mij betreft mogen ze ons land gaan regeren.

11 maart 2019 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">