HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 527 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een zeer snelle helpdesk/support! Pakken direct je vraag op en beantwoorden naar tevredenheid. Erg prettig als je snel je probleem en vraag wil hebben afgehandeld.

Een aanrader - zeker voor anderen die twijfelen om een geschikte hosting provider te vinden.

13 maart 2019 12:00
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Supersnelle en goede ondersteuning van de helpdesk mogen ontvangen. Geen wachttijd aan de telefoon. Heel prettig als je lekker door wil kunnen werken.

13 maart 2019 10:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Sinds 2010 maak ik gebruik van Argeweb en vier volgend jaar mijn 10-jarige bestaan. Waar ik echt heel blij van wordt is de service van de support afdeling. Altijd krijg ik medewerkers aan de telefoon die heel behulpzaam, vriendelijk zijn en meedenken.
Af en toe ontvang ik een kaartje of een klein cadeautje in de brievenbus, daar wordt je vrolijk van! Ga zo door!

12 maart 2019 15:18
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

A ltijd bereikbaar
R azendsnelle probleemoplossers
G eweldig inlevingsvermogen
E lke keer 100% kwaliteit

11 maart 2019 20:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Argeweb wees mij op een mogelijke inbreuk op één van mijn websites. Er was adequate aktie ondernomen om de schade te beperken. Bij het herstellen en weer in de lucht brengen heb ik via de helpdesk en per E-mail uitstekende support gekregen.
Uitstekend!

11 maart 2019 19:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Fantastisch bedrijf! Vlot geholpen. Geen gezeur over het feit dat ik wat instellingen verkeerd had staan. Nee in plaats daarvan direct je instellingen goed invullen op afstand en huppakeh, draaien maar weer. Wat mij betreft mogen ze ons land gaan regeren.

11 maart 2019 15:31
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Erg vlot en adequaat geholpen vanochtend. Probleem werd binnen een minuut opgelost

11 maart 2019 14:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik ben erg blij van de prijs en kwaliteit van Argeweb. Bij contact met Argeweb zijn mijn vragen altijd snel en deskundig beantwoord. Een aanrader!

8 maart 2019 12:07
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prima support. Helpen ook bij dingen die misschien niet direct bij hosting horen. Altijd vriendelijk en professioneel.

8 maart 2019 11:44
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
6,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Problemen met het overzetten van een domein van Interned Services naar Argeweb. Toen het door Argeweb opgepakt werd was het snel opgelost. Er werd zelfs nagebeld of het naar tevredenheid was opgelost.

8 maart 2019 10:15
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Erg snel en goed geholpen door de medewerker van de support afdeling. Was ook erg vriendelijk en wist gelijk de oplossing.
Een bijzondere dank is zeker op zijn plaats.

7 maart 2019 17:36
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Support niet nodig. Zeer eenvoudige site, makkelijk in gebruik.
Op advies producten aangeschaft en een abonnement, ik ga er van uit dat het mij prima zal bevallen

6 maart 2019 16:38
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik kon zelf bestanden niet vinden naar aanleiding van een ticket wat was aangemaakt, printscreen gestuurd waar ik zocht, ik zat blijkbaar helemaal verkeerd maar binnen 10 minuten super goed geholpen door de support afdeling en worden de bestanden al voor mij opgezocht en toe gestuurd, super service

5 maart 2019 17:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Niet de goedkoopste provider, maar wt mij betreft wel de beste.
Super snelle en goede support.

Aanrader wat mij betreft, zit niet voor niets al 11 jaar bij ze!

5 maart 2019 17:10
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik ben heel vriendelijk en erg snel geholpen door Jolanda Vijfvinkel. Zij adviseerde mij om reseller te worden. Nu betaal ik een lage prijs voor mijn domeinnamen. Blij mee!

4 maart 2019 16:08
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0