HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Altijd geduldig om de vragen van de klant te beantwoorden. Nemen zelf ook het initiatief om "problemen"op te lossen. Ze hebben bij Argeweb allemaal een glimlach op hun stem. Voor een ondernemer een hele geruststelling.

11 februari 2019 10:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Met het feit dat onze VPS down is gebracht en onze mail website nu offline is, ben ik behoorlijk furieus op Argeweb!

Als er iets is, neem dan GODVERDOMME telefonisch contact op!

Service hier is KUT!

11 februari 2019 08:23
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

hosting is prima, helemaal in eigen hand hoe ik mijn site gehost wil hebben en genoeg aanbod in systemen om de site te onderhouden. Service en Advies is prima. Hulp bij problemen is prima, snelle reactie tijd en goede oplossingen geboden. Zeer nette servicedesk medewerkers en altijd vriendelijk en begripvol. Ik raad Argeweb zeker aan!

11 februari 2019 07:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Bij vragen kan je altijd bellen. De helpdesk is super behulpzaam en als je er niet uit komt kunnen ze inloggen zodat je probleem zo is verholpen.

In 1 woord een goed en behulpzaam bedrijf.

8 februari 2019 15:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zie mijn gratis reclame voor Argeweb op mijn website https://www.dorpshistorie.nl

8 februari 2019 15:19
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer goede ervaring ook in het verleden toen ik nog een hostpakket had maar die nu niet meer nodig heb goede en snelle vakkundige hulp.

8 februari 2019 14:58
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prettige communicatie, technische kennis op hoog niveau en handige tips voor beginners en gevorderden.

8 februari 2019 14:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Er wordt direct & oplossing gericht gereageerd en bovenal het probleem wordt opgelost!

8 februari 2019 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Vriendelijk, deskundig, klantgericht en snel. Prima service - in ons geval al bijna tien jaar.

8 februari 2019 10:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Vindt het echt super goed ben zelf webmaster en gebruik dit tooltje maar al te graag en ik raad het iedereen aan,

7 februari 2019 16:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Betrouwbaar, snelle en professionele service en beschikbaarheid.
Kortom, complete ontzorging van hosting en mailverkeer.

6 februari 2019 16:16
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Supersnelle support en enorm vriendelijk. Wat een verademing.

5 februari 2019 06:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Tot nu toe alleen maar positief. Goede en duidelijke communicatie via mail en telefonisch.

4 februari 2019 01:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Je weet wat hebt aan Argeweb, al jaren lang!

2 februari 2019 21:34
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Tot zover goed

2 februari 2019 10:32
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0