HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

De laatste weken heb ik de support afdeling van Argeweb meerdere malen nodig gehad. Altijd word ik vriendelijk geholpen en de medewerkers hebben eindeloos geduld. Als ze niet exact begrijpen wat mijn vraag is, dan bellen ze op voor verdere uitleg. Ik ben zeer tevreden over Argeweb in het algemeen en de supportafdeling in het bijzonder.

1 februari 2019 14:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Even snel wat domeinen registreren. Het is allemaal zo gebeurd bij Argeweb. En als er eens wat is, is de service snel en goed!

1 februari 2019 10:09
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Snelle en vakkundige verwerking van de automatische afschrijvingen door de medewerkster

31 januari 2019 16:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al jaren een zeer tevreden klant!

31 januari 2019 16:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

zeer goede ervaring met het supportteam, er is niets teveel,
en altijd zeer vriendelijk, ondanks steeds weer de zelfde vragen.
(zou alleen prettig zijn als ook in de avond uren contact mogelijk was.)

31 januari 2019 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Al jaren vragen m'n klanten "heb je geen website?"
Ik ben nu veertig jaar een kleine Haagse aannemer en heb werk zat. Toch laat ik graag zien wat ik zoal gedaan heb. Dit maakt de communicatie met mijn toekomstige klanten makkelijker.
Huizen bouwen kan ik wel maar websites.....
Agraweb biedt precies wat ik wil. snel en duidelijk.
groeten Taco

31 januari 2019 15:45
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Na jaren bij QWEB nu naar jullie en niet zonder redenen!

30 januari 2019 08:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zonder overdrijven kan ik stellen dat ik super wordt ondersteund door Argeweb. Al jaren heb ik mijn websites en hosting bij hen ondergebracht. Vooral als ik een website heb verpruts, dan zijn zij direct bereikbaar om dit te herstellen. Ook de handleidingen zijn goed en begrijpelijk geschreven. Top!

29 januari 2019 12:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Helpdesk is geduldig, heeft kennis van zaken, zorgt voor prettige en efficiënte communicatie èn een oplossing. Altijd goed.

28 januari 2019 15:47
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik had eerder ervaring op gedaan. 1989 tot 2007
Door ziekte problemen enige tijd moeten stoppen maar in 2018 met wordpress weer begonnen.
Het bevalt mij prima en krijg veel positieve commentaren.

28 januari 2019 15:33
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Dames en heren, support is wel goede , en kwaliteit ook goede. Enig opmerking is het duurt alleen paar dagen voordat ik antwoord krijg. soms is het dringend , en haast erbij . Rest is alles perfect,
Bedankt van vorig keer het was perfect. Wens jullie nog meer success. MVG, Sardool Singh.

KOH-I-NOOR Indian Restaurant. Amsterdam.

26 januari 2019 14:30
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Vriendelijke mevrouw aan de lijn en mijn vraag werd snel en adequaat beantwoord.

25 januari 2019 10:55
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Superfijne support. Snel en duidelijke informatie.

24 januari 2019 18:21
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Mijn ervaring is dat, ik altijd erg snel en vriendelijk geholpen wordt.
en als beginnende ondernemer.
is dat juist erg fijn

24 januari 2019 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Wel tevreden, er zijn bij me geen storingen bekend. Als ik een vraag heb, wordt het me duidelijk uitgelegd en als het kan wordt ik erbij geholpen.

24 januari 2019 12:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0