HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 523 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Geweldige service, ik werd snel geholpen en probleem binnen twee minuten opgelost

14 februari 2019 12:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik had een fout gemaakt bij het registreren. Na een mailtje werd ik direct teruggebeld voor een toelichting met een voorstel voor een oplossing. Ik hoefde verder niets te doen, dit werd volledig intern door Argeweb opgepakt en opgelost. Ik ontving een mail met de bevestiging van de afwikkeling en klaar.
Klantgericht, efficient en vriendelijk. Heel fijn.

13 februari 2019 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Per abuis het verkeerde web hosting pakket gekozen. Zag dit pas bij ontvangst van de factuur. Direct gebeld en volgende dag per email een uitstekend oplossing ontvangen. Prima afhandeling!

13 februari 2019 14:39
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Heel simpel om je domein te verhuizen. Let op: sommige aktietarieven zijn per jaar en andere per maand aangegeven, waabij het aktietarief dan enkel voor de eerste maand geld

13 februari 2019 09:07
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

al 20 jaar klant en net weer een domein gekocht...

13 februari 2019 07:07
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Eerste ervaring is heel positief. Prijzen zijn scherp zonder verborgen addertjes.

Zeer snel een bulk registratie gedaan. Was binnen 1 minuut afgerond.

Zeker aan te raden

12 februari 2019 23:13
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Ik word erg goed geholpen en te woord gestaan door de medewerker. Vet compliment

12 februari 2019 17:24
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer tevreden van de support. Correcte en snelle dienstverlening.

12 februari 2019 15:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Misschien niet de goedkoopste maar de service is echt goed. Je krijgt meteen iemand aan de telefoon die de tijd neemt voor je en al jouw vragen vriendelijk en vakkundig beantwoord. Heel goed.

12 februari 2019 13:59
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

goede en snelle telefonische hulp

12 februari 2019 11:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Een dame aan de telefoon,die het totaal niet erg vond mijn gemaakte fouten weer goed te zetten,superaardig.
Een voorbeeld voor vele bedrijven!

11 februari 2019 17:52
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Altijd geduldig om de vragen van de klant te beantwoorden. Nemen zelf ook het initiatief om "problemen"op te lossen. Ze hebben bij Argeweb allemaal een glimlach op hun stem. Voor een ondernemer een hele geruststelling.

11 februari 2019 10:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Met het feit dat onze VPS down is gebracht en onze mail website nu offline is, ben ik behoorlijk furieus op Argeweb!

Als er iets is, neem dan GODVERDOMME telefonisch contact op!

Service hier is KUT!

11 februari 2019 08:23
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

hosting is prima, helemaal in eigen hand hoe ik mijn site gehost wil hebben en genoeg aanbod in systemen om de site te onderhouden. Service en Advies is prima. Hulp bij problemen is prima, snelle reactie tijd en goede oplossingen geboden. Zeer nette servicedesk medewerkers en altijd vriendelijk en begripvol. Ik raad Argeweb zeker aan!

11 februari 2019 07:46
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Bij vragen kan je altijd bellen. De helpdesk is super behulpzaam en als je er niet uit komt kunnen ze inloggen zodat je probleem zo is verholpen.

In 1 woord een goed en behulpzaam bedrijf.

8 februari 2019 15:31
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0