HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 472 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

10 +

17 januari 2019 16:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Erg prettig dat je gewoon lekker ouderwets kunt opbellen als er iets aan de hand is en dat je dan iemand aan de lijn krijgt die je ook daadwerkelijk helpt. Ouderwetse klantvriendelijkheid!

16 januari 2019 23:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Zeer eenvoudig en gestroomlijnd overstappen van oude naar nieuwe webhosting! Ben zeer content met het geboden. Zou het zeker aanraden.

15 januari 2019 13:23
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik bel meestal en word dan altijd heel goed geholpen. Den mensen zijn vriendelijk en servicegericht, petje af daarvoor, heel erg fijn dat t nog bestaat!

15 januari 2019 12:05
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Was tot nu toe uitstekend, maar ik maak nu dat ik er weg ben. Deze maand hebben ze de sites gemigreerd naar een nieuwe omgeving. Overzetten is amateuristisch gedaan: symlinks niet meegekopieerd en attributen zoals ctime niet behouden. Ze hebben verzuimd om mee te delen welke consequenties de migratie had voor het beheer van de site: ssh sleutels werken niet meer, ip-adressen voor beheer moeten minimaal eens per twee weken gewhitelist.

1 november 2018 20:01
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Spannend, zo'n domeinnaam registreren. Er gaat al een lang denkproces aan vooraf en dan komt het moment van invoeren. Bestaat het al? Nee, nog niet. Super tof!
De site is helder en overzichtelijk en geeft ook goede suggesties om een al bestaande naam net wat anders en weer uniek te maken (domeinnaam suggestietool).

27 september 2018 11:42
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

alles als zeer positief ervaren

27 september 2018 00:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Makkelijk, snel en ontzettend helder en goede service.

26 september 2018 22:32
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zeer goede ervaring tot nu met Argeweb. Zeer goede en kundige support. Klantvriendelijk en duidelijk.

26 september 2018 15:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Duidelijk en vriendelijk. Dank je!

26 september 2018 13:43
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
1,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Zeer klantvriendelijk. We kregen snel, goede ondersteuning bij onze hulpvraag. super veel dank. Hartelijke groet.

26 september 2018 13:41
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Heb al enige tijd een server bij Argeweb. Waardeloze klantenservice. Sturen verkeerde gegevens en support is zeer traag met reageren. Ook de server valt regelmatig uit.

25 september 2018 19:06
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
7,0
Algemeen
3,0
0 10 3,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Al jaren lang klant bij Argeweb Het fijne is dat je digitaal veel kunt regelen. Als vaste klant heb je het vertrouwen van Argeweb en kan je ook in het weekend zaken regelen.

30 augustus 2018 15:36
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vandaag telefonisch contact gehad over het vergroten van mijn mailbox; heb heel deskundig en adequaat advies gekregen en was zeer tevreden over het resultaat.

30 augustus 2018 15:15
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Kwaliteit kost een beetje maar levert je uiteindelijk heel veel voordeel op.

30 augustus 2018 11:06
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0