HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prettige communicatie, technische kennis op hoog niveau en handige tips voor beginners en gevorderden.

8 februari 2019 14:57
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Er wordt direct & oplossing gericht gereageerd en bovenal het probleem wordt opgelost!

8 februari 2019 12:14
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Vriendelijk, deskundig, klantgericht en snel. Prima service - in ons geval al bijna tien jaar.

8 februari 2019 10:02
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Vindt het echt super goed ben zelf webmaster en gebruik dit tooltje maar al te graag en ik raad het iedereen aan,

7 februari 2019 16:52
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Betrouwbaar, snelle en professionele service en beschikbaarheid.
Kortom, complete ontzorging van hosting en mailverkeer.

6 februari 2019 16:16
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Supersnelle support en enorm vriendelijk. Wat een verademing.

5 februari 2019 06:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Tot nu toe alleen maar positief. Goede en duidelijke communicatie via mail en telefonisch.

4 februari 2019 01:26
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Je weet wat hebt aan Argeweb, al jaren lang!

2 februari 2019 21:34
Support
8,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Tot zover goed

2 februari 2019 10:32
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

De laatste weken heb ik de support afdeling van Argeweb meerdere malen nodig gehad. Altijd word ik vriendelijk geholpen en de medewerkers hebben eindeloos geduld. Als ze niet exact begrijpen wat mijn vraag is, dan bellen ze op voor verdere uitleg. Ik ben zeer tevreden over Argeweb in het algemeen en de supportafdeling in het bijzonder.

1 februari 2019 14:27
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Even snel wat domeinen registreren. Het is allemaal zo gebeurd bij Argeweb. En als er eens wat is, is de service snel en goed!

1 februari 2019 10:09
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Snelle en vakkundige verwerking van de automatische afschrijvingen door de medewerkster

31 januari 2019 16:08
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al jaren een zeer tevreden klant!

31 januari 2019 16:03
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

zeer goede ervaring met het supportteam, er is niets teveel,
en altijd zeer vriendelijk, ondanks steeds weer de zelfde vragen.
(zou alleen prettig zijn als ook in de avond uren contact mogelijk was.)

31 januari 2019 15:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Al jaren vragen m'n klanten "heb je geen website?"
Ik ben nu veertig jaar een kleine Haagse aannemer en heb werk zat. Toch laat ik graag zien wat ik zoal gedaan heb. Dit maakt de communicatie met mijn toekomstige klanten makkelijker.
Huizen bouwen kan ik wel maar websites.....
Agraweb biedt precies wat ik wil. snel en duidelijk.
groeten Taco

31 januari 2019 15:45
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">