HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 521 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Na jaren bij QWEB nu naar jullie en niet zonder redenen!

30 januari 2019 08:40
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Zonder overdrijven kan ik stellen dat ik super wordt ondersteund door Argeweb. Al jaren heb ik mijn websites en hosting bij hen ondergebracht. Vooral als ik een website heb verpruts, dan zijn zij direct bereikbaar om dit te herstellen. Ook de handleidingen zijn goed en begrijpelijk geschreven. Top!

29 januari 2019 12:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Helpdesk is geduldig, heeft kennis van zaken, zorgt voor prettige en efficiënte communicatie èn een oplossing. Altijd goed.

28 januari 2019 15:47
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik had eerder ervaring op gedaan. 1989 tot 2007
Door ziekte problemen enige tijd moeten stoppen maar in 2018 met wordpress weer begonnen.
Het bevalt mij prima en krijg veel positieve commentaren.

28 januari 2019 15:33
Support
7,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Dames en heren, support is wel goede , en kwaliteit ook goede. Enig opmerking is het duurt alleen paar dagen voordat ik antwoord krijg. soms is het dringend , en haast erbij . Rest is alles perfect,
Bedankt van vorig keer het was perfect. Wens jullie nog meer success. MVG, Sardool Singh.

KOH-I-NOOR Indian Restaurant. Amsterdam.

26 januari 2019 14:30
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Vriendelijke mevrouw aan de lijn en mijn vraag werd snel en adequaat beantwoord.

25 januari 2019 10:55
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Superfijne support. Snel en duidelijke informatie.

24 januari 2019 18:21
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Mijn ervaring is dat, ik altijd erg snel en vriendelijk geholpen wordt.
en als beginnende ondernemer.
is dat juist erg fijn

24 januari 2019 15:33
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Wel tevreden, er zijn bij me geen storingen bekend. Als ik een vraag heb, wordt het me duidelijk uitgelegd en als het kan wordt ik erbij geholpen.

24 januari 2019 12:48
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

De telefonische ondersteuning is heel prettig en deskundig.

24 januari 2019 11:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik heb meerdere producten gekocht bij Argeweb. Als ik een vraag had werd ik binnen een dag geholpen.

23 januari 2019 18:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Wederom TOP geholpen door de kundige en servicegerichte medewerkers van de helpdesk. Een voorbeeld voor andere bedrijven!
Dank je Niels (ik hoop dat ik je naam goed heb).

23 januari 2019 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Als een zakelijk e-mailadres niet meer werkt is dit (in ieder geval voor mij) gelijk paniek met een grote P.
Gelukkig was de service van Argeweb snel en gericht. Ik had ook het gevoel dat ze het probleem niet loslaten.
Fijn. Hartelijk dank!

23 januari 2019 10:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Jordi, heeft me prima geholpen!!! Naar bijna 1 jaar problemen te hebben gehad, en de rest het niet wist nam Jordi de tijd en had het probleem zo gevonden!! Waarvoor mijn dank!!!

22 januari 2019 11:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik ben erg tevreden over de hulpvaardige helpdesk en de geleverde kwaliteit. Ben al jaren erg tevreden met Argeweb!

21 januari 2019 19:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">