HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 527 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

De telefonische ondersteuning is heel prettig en deskundig.

24 januari 2019 11:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik heb meerdere producten gekocht bij Argeweb. Als ik een vraag had werd ik binnen een dag geholpen.

23 januari 2019 18:28
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Wederom TOP geholpen door de kundige en servicegerichte medewerkers van de helpdesk. Een voorbeeld voor andere bedrijven!
Dank je Niels (ik hoop dat ik je naam goed heb).

23 januari 2019 13:53
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Als een zakelijk e-mailadres niet meer werkt is dit (in ieder geval voor mij) gelijk paniek met een grote P.
Gelukkig was de service van Argeweb snel en gericht. Ik had ook het gevoel dat ze het probleem niet loslaten.
Fijn. Hartelijk dank!

23 januari 2019 10:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 2

Jordi, heeft me prima geholpen!!! Naar bijna 1 jaar problemen te hebben gehad, en de rest het niet wist nam Jordi de tijd en had het probleem zo gevonden!! Waarvoor mijn dank!!!

22 januari 2019 11:38
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Ik ben erg tevreden over de hulpvaardige helpdesk en de geleverde kwaliteit. Ben al jaren erg tevreden met Argeweb!

21 januari 2019 19:16
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ben al jaren klant bij Argerweb altijd snel, duidelijke en vriendelijke informatie.
Kom je er toch onverhoopt niet uit dan krijg je super snel antwoord op je vragen zowel per email als per telefoon.

Met vriendelijke groeten,

Bob

21 januari 2019 15:23
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Met de diensten van Argeweb ben ik zeer tevreden.
Altijd goede support.
En de domein extensie .nl is echt geweldig goedkoop.
Dat maakt me super blij.
En ik heb er al heel wat afgenomen van Argweb.
Echt super tevreden met Argeweb.
Vriendelijke groet Erik

20 januari 2019 13:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Plus

Ik heb goede ervaring met Argeweb.

20 januari 2019 12:24
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vriendelijke, behulpzame mensen, die met je meedenken en ook direct wat is afgesproken uitvoeren: Je voelt je geen nummer, een verademIng!

18 januari 2019 11:19
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

10 +

17 januari 2019 16:30
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Erg prettig dat je gewoon lekker ouderwets kunt opbellen als er iets aan de hand is en dat je dan iemand aan de lijn krijgt die je ook daadwerkelijk helpt. Ouderwetse klantvriendelijkheid!

16 januari 2019 23:07
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Zeer eenvoudig en gestroomlijnd overstappen van oude naar nieuwe webhosting! Ben zeer content met het geboden. Zou het zeker aanraden.

15 januari 2019 13:23
Support
9,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Ik bel meestal en word dan altijd heel goed geholpen. Den mensen zijn vriendelijk en servicegericht, petje af daarvoor, heel erg fijn dat t nog bestaat!

15 januari 2019 12:05
Support
10,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
6,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Pro 1

Was tot nu toe uitstekend, maar ik maak nu dat ik er weg ben. Deze maand hebben ze de sites gemigreerd naar een nieuwe omgeving. Overzetten is amateuristisch gedaan: symlinks niet meegekopieerd en attributen zoals ctime niet behouden. Ze hebben verzuimd om mee te delen welke consequenties de migratie had voor het beheer van de site: ssh sleutels werken niet meer, ip-adressen voor beheer moeten minimaal eens per twee weken gewhitelist.

1 november 2018 20:01
Support
1,0
Kwaliteit
1,0
Prijs
1,0
Algemeen
1,0
0 10 1,0