HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 527 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Lindsey van Woensel heeft mij zeer goed geholpen, ik kwam aan de hand van de factuur er achter dat ik hosting had terwijl ik dat niet gebruik. 1 telefoontje en en het is geregeld, alleen de domijn zoals ik nodig heb.
klasse!

1 november 2020 20:01
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

prims service!

29 oktober 2020 12:49
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
8,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Duidelijke voorwaarden, goede service

27 oktober 2020 15:04
Support
7,0
Kwaliteit
7,0
Prijs
6,0
Algemeen
7,0
0 10 7,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Upgrade van Microsoft 365 prima geregeld binnen een dag.

27 oktober 2020 09:59
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Prijs is aan de iets hoge kant; service en klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

26 oktober 2020 12:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Opzegging ve domeinnaam ging vlotjes en heel sympathiek.

25 oktober 2020 10:51
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Prima geholpen

25 oktober 2020 10:04
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

gewoon goed geholpen

24 oktober 2020 12:36
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vanochtend een ticket aangemaakt voor een wijziging in een van mijn webhosting pakketten. Binnen een uur ticket gesloten, vraag beantwoord en heldere reactie in mijn e-mail. Super service!

20 oktober 2020 11:20
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

ik ben overgestapt en goede telefonische ondersteuning gehad. het gaat snel de wijzigingen, heldere uitleg krijg je via de mail maar ook telefonisch. blij dat ik ben overgestapt naar argeweb

15 oktober 2020 09:01
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Vriendelijke en Snelle reactie op mijn vragen
Duidelijk en Heldere Info

13 oktober 2020 09:48
Support
8,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Onlangs mijn gehele website uit de lucht. Technische fout door derden veroorzaakt en waar Argeweb niet het beheer van heeft. Toch konden ze mijn site weer snel in de lucht krijgen. Een echte topprestatie.

20 augustus 2020 09:18
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super blij met de reactie en oplossing van de klantenservice. Een dikke 10!

19 augustus 2020 13:49
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Na 2 jaar klant te zijn geweest, moet ik zeggen dat ik deze webhoster absoluut afraad.
Ze hebben geen enkel oog voor de klant, en doen er alles aan om de klant jarenlang aan een contract te helpen. Ik heb tijdig aangegeven de webhosting te willen opzeggen, maar een medewerker van Argeweb heeft verzuimd om de opzegging door te geven. Tot mijn grote verbazing is het contract met nogmaals 1 jaar verlengd en er wordt niet gekeken naar een mogelijke oplossing met de klant. Vervolgens is het domein ook verlengd met een jaar en ze kunnen je niet verder helpen. Formeel juridisch gezien doen ze maar wat en waarborgen ze het consumentenrecht niet.

19 augustus 2020 11:02
Support
2,0
Kwaliteit
2,0
Prijs
2,0
Algemeen
2,0
0 10 2,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Toppers, al jaren!

9 augustus 2020 22:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0