HostingWijzer

Argeweb hosting reviews vergelijken

Er zijn 482 ervaringen achtergelaten door klanten van Argeweb. De gemiddelde, algemene beoordeling die Argeweb heeft gekregen is 9,1.

0 10
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Lastig probleempje binnen korte tijd opgelost.
Echt Argeweb!

20 april 2020 14:22
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Geweldig bedrijf! Support je altijd meteen als er iets niet lukt of misgaat. Oplossingen worden direct aangedragen! Jeroen, bedankt weer!!

18 april 2020 15:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

mag de achtergrond muziek van de helpdesk UIT? het wachten aan de lijn kan dan met mijn eigen achtergrond muziek. Verder uitstekende tent

17 april 2020 10:05
Support
9,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
8,0
Algemeen
8,0
0 10 8,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Compleet

Geweldige hulp. Alles opgelost ter plekke aan de telefoon zonder gedoe. Grote klasse !

9 april 2020 15:01
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Al jaren tevreden. En ze zijn steeds beter geworden. Niet de goedkoopste, maar wel degenen die me het beste ontlasten. En dat voor enkele euro's extra.

9 april 2020 13:05
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

super telefonisch geholpen

6 april 2020 12:36
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Top!

2 april 2020 16:35
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb Standaard

Vriendelijke mensen snel geholpen.

1 april 2020 16:32
Support
5,0
Kwaliteit
8,0
Prijs
7,0
Algemeen
6,0
0 10 6,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Snelle en deskundige reactie op mijn vraag. De service van Argeweb is zelfs nu midden in de coronaperikelen absoluut top.

30 maart 2020 16:06
Support
8,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Super web hosting, de beste klanten service!
Altijd goed geholpen. Ook op afstand.

26 maart 2020 22:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Support is super en Snel

10 maart 2020 16:24
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
7,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Wanneer alles goed werkt en loopt vind ik service van doorslaggevend belang! Ik was eerst al verrast dat de medewerker mij al kon herkennen aan de telefoon. Toen ik mijn situatie had uitgelegd heeft zij met mij meegedacht en zijn wij tot een praktisch goede oplossing gekomen wat bovendien financieel beter uitkomt op moment. Top!

4 maart 2020 23:24
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
9,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

We worden altijd vriendelijk en geduldig geholpen als we vragen hebben. Onnodige extra mailadressen werden zonder problemen teruggedraaid.

4 maart 2020 21:36
Support
9,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
9,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

Goede partij, altijd fijne support. Ben er al jaren klant naar tevredenheid.

4 maart 2020 11:19
Support
10,0
Kwaliteit
9,0
Prijs
10,0
Algemeen
9,0
0 10 9,0
Argeweb

Argeweb review door

Ervaring met hostingpakket:
Argeweb anders

we hadden kort geleden een probleem met onze website en belden meteen naar argeweb we werden met respect behandelt en al onze zaken snel geregeld nogmaals bedankt voor de top service.
Mvg
Verhuisbedrijf sindy

28 februari 2020 19:12
Support
10,0
Kwaliteit
10,0
Prijs
10,0
Algemeen
10,0
0 10 10,0